Дуууууже смачно! Але у мене як завжди "вовсе нє 15 мінут",бо я вирішила трохи вдосконалити з начинкою.Отож спершу про тісто.Оскільки я в хаті не одна,то довелося робити в два заходи
Перший раз тісто вийшло трохи зарідке,але я поступово додавала муки.Хто має навики з тістом,то воно має бути таке,як на вареники.Щоб можна було без проблем заліпити і зліпити пиріжок.Саме у вигляді пиріжків у мене вийшло
Другий заміс вийшов цілком нормальний,але я дала більше тертого сиру.Думаю-не зашкодило
Смажила на олії на маленькому вогні.А тепер начинка.Надумала зробити її з печерицями.Попередньо відварила очищені,на сковорідці протушкувала цибульку і моркву терту.Вимішила з грибами.Таку начинку я роблю в крученики.Сьогодні у мене вийшли крученики в тісті.Ще мала невеличкий кусок полядвиці( м"ясо на відбивні).Цей кусочок м"яса відбила на кілька невеличких кусків,таких як підготовлені палянички
На тісто виклала м"ясо,потім печериці з цибулею і морквою.Далі акуратно формувала пиріжок.Спершу думала,що м"ясо не протушиться,але воно цілком вийшло м"яке.Бо добре відбите і сам пиріжок смажився на маленькому вогні і зі всіх боків.Страва дуже смачна .Не на ніч
Тісто пухке,начинка ситна.Чи будуть такі смачні коли постоять трохи-не знаю.Завтра буду знати.Якщо ще щось залишиться