Я вже не пам"ятаю такого року щоб на день міста не падав дощ
Так, погода -важлива. Хотілося б хоч сьогодні сонечка.
Відповідь від: 26 Травня 2013, 10:43:20
Хотілося б написати про Четвертий фестиваль "Деталь".
Цього року тема фестивалю - урбаністика. Формат традиційний: "ніч у музеї".
Попала я на заключну частину -з 23,00 Перфоменс "5 елемент"
Музична частина
"Різак"
Олег Матійців
Бостон
Олег Макарчук
Прийшла явно запізно- десь після 12:30....
Двері вхідні були зачинені(добре,хоч світло ввімкнули)....Чекали ми ( людей з 7 зібралось) поки відкриють кілька хвилин.
Відповідь від: 26 Травня 2013, 10:47:45
Уляна Паньо зустрічала всіх при вході. Цікавою особисто мені видалась фраза: "Ми вже закінчуємо!"..... Дивно саме те, що в програмі прописана тривалість до 3.00. Саме тому конкретно я налаштувалась бути до кінця. Розумію, що вони втомились і т.д., але ж народ новий весь час приходив(хоча й по 1-2) і всім присутнім було цікаво.
Відповідь від: 26 Травня 2013, 10:50:45
Продовжу.....
Там зібралось своє вузьке коло людей, котрі були добре знайомі між собою. Восновному "ЛюбАрт" та представники музколективів нашого міста- це ті, кого я впізнала.....Атмосфера дружня. Тепла....Кожен займався своїм. Фактично всі поділені на групи та кімнати...Скрізь велись цікаві бесіди, люди сміялись, обіймались, розглядали фото, щось малювали.....В найбільшій кімнаті була музстудія.
Коли я прийшла й сіла,
грав хлопчик на електрогітарі............Потім - інший....Вже в кінці додалися барабани. Потім- ще одна гітара й якась дудка. Імпровізували. Напівтемрява
Відповідь від: 26 Травня 2013, 10:56:57
Люди то й сідали (куди завгодно....на підлозі та меблях було найцікавіше......вільних місць практично не було. багато-хто стояв при вході), то йшли в сусідні кімнати на крісла й дивани спілкуватись. Публіка-однакова. як ми їх назвали "наші фріки"( в доброму позитивному сенсі)- молодь, дуже талановита розкута й цікава. Вона такі вільні. Від умовностей та забобон. Вони інші!