Я собі пригадав одну річ. На даноші взагалі мало селян працює, бо спеціально не дозволяють працювати тим у кого вдома є свині!
На " і т.д.),цех по виробництву бетонних виробів,комбікормовий цех і ще багато-багато іншого.Район на "Даноші" тільки й вийжджає.А на базарах дійсно продають м"ясо з Польші - напічкане гормонами,антібіотіками і різними добавками під назвою "Е",в Польші воно йде від 1$.Даношівське майже не попадає на наш внутрішній ринок(хіба з приватних рук,але йоо не так вже й багато дають),даношівське м"ясо - це Іванковецькі ковбаси,Чернівецькі ковбаси і т.д.В них його закупляють серйозними партіями зі всієї України крупні м"ясопереробні підприємства.До м"яса нема чого придератися,інша річ - запах,хоча ,останнім часом вже давненько його не було чути.