Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Автор Тема: На рахунок всього Українського. Українська державність. Нація. Куди ідем. Наше місце в світовій геополітиці  (Прочитано 352858 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 15:06:32

Про причини і наслідки.
Цитувати (вибране)
"В феврале этого года во время Олимпийских игр президент Владимир Путин провел в Сочи секретное совещание с близкими помощниками, на котором обсуждался вопрос, переживет ли российская экономика ухудшение ситуации, которое может последовать в результате присоединения Крыма. По словам двух чиновников, участвовавших в обсуждении, на которых ссылается агентство, помощники уверили Путина, что Россия достаточно богата, чтобы перенести финансовые последствия от возможного вторжения на Украину...

Три правительственных чиновника охарактеризовали февральские дискуссии по этому поводу как решающие в определении позиции Путина по Украине. Ему сказали, что у России достаточно валютных резервов, чтобы аннексировать Крым и выдержать санкции, которые могут за этим последовать. По словам этих трех чиновников, говоривших с Bloomberg на условиях анонимности, если бы не значительный объем резервов, которые Россия накопила в хорошие для экономики времена, Путин мог бы и не решиться на те действия, которые он затем предпринял на Украине...

Серия встреч на эту тему имела место до того, как в результате противостояния с демонстрантами, удерживавшими майдан, президент Украины Виктор Янукович покинул Киев, а затем с помощью России — и страну".
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

doktor-maks

• Модератор
  • *
  • Карма +426/-3
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2017, 11:04:31

Стосовно "Інтера"
такі заборони - то не патріотизм, а маразм
вимагаю заборонити всі канали, бо вони кожень день Путіна показують
Записаний
When doctors differ who is to decide?

DVania

• Ветеран
  • Карма +963/-2
  • Останні відвідини:
    14 Вересня 2016, 23:52:58

Шо би ви казали якби яник був задавив майдан силою і закривав всякі 5 канали і прочі.Але був би за єдину країну ?Хотіли би такої єдиної країни? в таможенному союзі?

Стосовно цього покажу одне відео ,  будь-ласка  подивіться його уважно  до кінця.
або з 1:20
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=CtzGvHOzH3s" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=CtzGvHOzH3s</a>
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

І що там такого неймовірного сказали???
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Стать: Жіноча
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

Коли палили навіщось приміщення СБУ в Франківську всім було ясно, що це провокація ))) Власне тому вона і не вдалася, бо всім було ясно. Про те, що ніби-то "сценарій який зараз відбувається на Сході готувався на Заході" ну то таке - або сценаристи були погані і не знали як треба правильно реалізовувати, або реалізатори тупо розікрали бабки, які мали піти на належну реалізацію і вирішили зекономити, думаючи, що народні протести досить лишень правильно спрямувати ))). Я не прихильник взагалі таких конспірологічних теорій. Я вважаю їх неможливими. Можливо реалізовувати якісь певні плани лише в невеликих масштабах. В великих - треба враховувати надто багато різних даних, які не залежать від сценаристів, аж до того, що врахувати все неможливо, і тому ніяк неможливо передбачити хід подій. Власне і маємо - якщо хтось і намагався писати якісь сценарії революції, то в нього нічого не вдалося ))) Тому конспірологія - це наука схожа на астрологію ))) Якщо вона говорить про майбутнє, то загальними фразами, такими, які можна трактувати потім виходячи з подій які відбулися))) А прихильники цієї науки - це ті, яким тупо впадло підняти свою задницю і щось зробити і в них на це є пояснення, що все давно вирішив якийсь таємний "світовий уряд" .  Я признаюсь, що колись теж здивовано читала "Сіонські протоколи". Але коли розібралася - то нічого там незвичайного нема. Звичайна "Психологія мас"
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

Alexander

• Ветеран
  • Карма +670/-5
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

Я признаюсь, що колись теж здивовано читала "Сіонські протоколи". Але коли розібралася - то нічого там незвичайного нема. Звичайна "Психологія мас"
нарешті :)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

DVania

• Ветеран
  • Карма +963/-2
  • Останні відвідини:

Не Інтер єдиний В новогоднюю ночь концерт с Газмановым шел не только на "Интере", но и на "1+1
http://gordonua.com/news/politics/V-novogodnyuyu-noch-koncert-s-Gazmanovym-shel-ne-tolko-na-Intere-no-i-na-11-59134.html
Цікаво чи так само буде пацтор категорично виступати за позбавлення ліцензії каналу коломойського.
Записаний

TRITONOS

• Вісник благих новин
  • *
  • Карма +600/-8
  • Останні відвідини:
    14 Жовтня 2023, 16:46:45

Не Інтер єдиний В новогоднюю ночь концерт с Газмановым шел не только на "Интере", но и на "1+1
http://gordonua.com/news/politics/V-novogodnyuyu-noch-koncert-s-Gazmanovym-shel-ne-tolko-na-Intere-no-i-na-11-59134.html
Цікаво чи так само буде пацтор категорично виступати за позбавлення ліцензії каналу коломойського.
Наскільки я памятаю то на 1+1 йшов довший час Квартал 95 а на Інтері ретранслювали консерт з роисся 1
Записаний

vover

• Ветеран
  • Карма +200/-5
  • Останні відвідини:
    20 Листопада 2024, 15:06:38

Цитувати (вибране)
Наскільки я памятаю то на 1+1 йшов довший час Квартал 95 а на Інтері ретранслювали консерт з роисся 1
а після 12 ти втратив память :=) :D
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Стать: Жіноча
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

нарешті
Шо? Просто я до того Лебона не читала ))) Хоч у нього теж місцями дурня пише ))) :dopovid

А Гайдая люблю ше з його "Братства Патріотів )))
http://glavpost.com/post/2jan2015/opinion/10663-sergey-gayday-chto-nas-zhdet-v-2015-godu.html
До речі я його недавно вживу бачила ))) на післявиборчому форумі ОПОРИ )))) Розумний чувак ))
А для всіх по темі порекомендувала би ше Фукуями "Довіра" почитати. Там багато відповідей є на питання "де воно таке взялося і звідки воно походить"
« Останнє редагування: 02 Січня 2015, 17:18:42 від Люся »
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

Alexander

• Ветеран
  • Карма +670/-5
  • Останні відвідини:

До речі я його недавно вживу бачила )))
 :good Когда мне говорили, что Майдан 2004-го был хорошей прививкой от революций, я отвечал, что это была только репетиция, а настоящая революция еще впереди.
я теж так думав
Записаний

vover

• Ветеран
  • Карма +200/-5
  • Останні відвідини:
    20 Листопада 2024, 15:06:38

Цитувати (вибране)
Когда мне говорили, что Майдан 2004-го был хорошей прививкой от революций, я отвечал, что это была только репетиция, а настоящая революция еще впереди.
я теж так думав
на наступній революції вже каміннями кидати не будуть :=)
Записаний

Alexander

• Ветеран
  • Карма +670/-5
  • Останні відвідини:

на наступній революції вже каміннями кидати не будуть
все буде дуже скоро і точково
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

Записаний

DVania

• Ветеран
  • Карма +963/-2
  • Останні відвідини:

Записаний

TRITONOS

• Вісник благих новин
  • *
  • Карма +600/-8
  • Останні відвідини:

а після 12 ти втратив память
гиги смішно шопиздиць. в пів першій я пішов ше глянути на той тухлий концерт в парку але крім пяних рож і захриплих дівочок на сцені нічого і не побачив та розчарований пішов додому.
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

Не буде ніяких революцій.
Та ну?!
А я от чогось думаю, що принаймні дійсно локальні заворушення будуть, якщо людям наглядно не покажуть на пальцях і не покажуть реальні зміни. Тобто от тут був злодій і вже сидить, а така то структура, що брала хабарі ціла ліквідована і т.д. але початися все має з суду і міліції.
А от не буде такого - повірте будуть страйки, бойкоти і майдани, спочатку місцеві (по підприємствах) а далі і загальні.
Записаний

TRITONOS

• Вісник благих новин
  • *
  • Карма +600/-8
  • Останні відвідини:

Не буде ніяких революцій.
Якшо за якуновича українців єпли в прохід і їм це надоїло то тепер шоколадний і ко їбтимуть цих немочних добровільно бо "Він самий розумний і знає пару мов" так шо готуйте задницю до "реформи" та буде вам "інтеграція" по самі цукерочки
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

І шо Ти хочеш сказати, що в "процесі" ніхто не відчує, що його на---ли?  :-[
Відповідь від: 02 Січня 2015, 18:32:38
Дійсно багато хто вважає, що якщо "раз папалі, два папалі, а патом прівикнєтє!". Але то помилкова думка.
Відповідь від: 02 Січня 2015, 18:33:51
Я хоч і не був зачарований "знанням мов" і відповідно не голосував за них, але наразі відчуваю, що "процес" пішов і поки не видно, що хтось з них реально бажає його припинити.
Так, на словах... то навіть важко сказати, член дають на відтинання, шо боряться з корупцією і з усім решта, але реально... :(
Записаний

TRITONOS

• Вісник благих новин
  • *
  • Карма +600/-8
  • Останні відвідини:

І шо Ти хочеш сказати, що в "процесі" ніхто не відчує, що його на---ли?
Він отримав великий "мандат довіри" від того народу тому під час "процесу" він заявлятиме шо так треба, шо по іншому не може бути а яйценюх взагалі буде горлопанити: "ТА ВИ (вібачте не витримав)! У НАС ВІЙНА! ГРОШЕЙ НЕМА! А ВИ ТУТ СТРАЙКУЄТЕ! ВЙО ДО СТАНКА БИДЛО НЕМИТЕ А ТО ВЗАГАЛІ ЗАРПЛАТИ ВІДМІНИМО!" або щось культурніше але вцілому як описано в скобках
Записаний