аргументи знову Люся закінчилися
про секс надоїло говорити...
але, якщо Ви хочете випробувати КОЛИ у мене закінчаться аргументи......
Відповідь від: 01 Серпня 2012, 12:50:09
які особисто Вас страхи тоді поневолили???
та що Ви, які страхи? Вдома пошепки і анекдоти розповідали, і радіо намагались слухати, навіть з-під поли пластинки купували і слухали дома...і заборонену літературу читали, і.... навіть гнали самогон
Найбільше не боялися за своє життя вивезені в Казахстан родичі. Вони мали і дах на головою і роботу. При чому роботу і дах можна було не боятись втратити , хіба що тільки зі смертю. А ще нічого не боялася бабуся, яка втратила всього лишень здоров"я на фермі в колгоспі. Звісно таку роботу вона також не могла втратити, хто ще без вихідних і відпусток всаватиме щодня о 4 годині, щоб три рази на день видоїти руками 30 корів, переносити те все молоко в комору у якій по коліна холодної води, потім перевантажити його на машину, яка везтиме його на молокозавод.... втратити роботу вона точно не боялася, бо то було рабство, за яке вона і грошей навіть не отримувала... Не боялася нічого ні мама, яка хрестила мене таємно, напевно тому, що не втрати роботу. Таємно воно було тільки заради гострих відчуттів. Мама моєї подружки взагалі не боялася нічого, коли з грудними дітьми втікала з-під поїзда, куди вантажили всю її родину, щоб везти кудись у Сибір лише через те, що у неї був брат, який був десь у загоні УПА. Потім ховалася вона з тими дітьми по чужих стодолах всього лишень заради додаткового адреналіну.
смію завірити Вас,що це у Вас його не було,а у мене він був.
Не треба мене завіряти. Я й так знаю, що у мене його не було. Мені було 17 років, коли він (СРСР) впав. І якось так сталося, що й справді секс у мене стався вже в Україні )))
І взгалі, чесно, можете вважати, що у мене закінчились аргументи, але я виходжу із розмови про благодатне життя в СРСР. Ви не сприйміть це за невихованість, але я змушена покинути цю тему. Набридло.....Залишаю Вас насолоджуватися солодкими спогадами і мріями про великого і нового лідера, який прийде і знову всх вишикує в дружні колони і поведе до щасливого майбутнього рівним строєм.
Відповідь від: 01 Серпня 2012, 13:09:20
висновок держава повинна показувати суспільству справжні цінності
Нічого держава не повинна суспільству показувати - хоча б через те, що не ясно - а хто має вирішувати від імені держави які цінності справжніші. Держава повинна захищати свободи людини. А суспільство вже має регулювати шляхом востребуваності виховання, культури, моральності поведінку окремих індивідів. Моя свобода закінчується там, де починається твоя. І, якщо суспільство зуміє виховати своїх індивідів не егоїстами, а членами суспільства, то "усьо будет ок". А насаджування державою якихось цінностей - це нажаль із того ж СРСР. От ми і мали, що спочатку не можна було нічого, а потім стало можна все.... Та, коли не було можна нічого, то була прсто заборона. А всі батьки добре знають, що як дитині сказати "не можна" і не привести аргументів, вона обов"язково це спробує зробити, коли Вас не буде. Тому має бути не проста заборона, а мораль, яка ставить якусь внутрішню риску. Ця мораль черпається - з релігії, з загальноприйнятих правил, з ососбистого прикладу авторитетів, а не з заборон.