Якщо допустити що в другому турі було б менше тих, що не прийшли на вибори і менше тих хто проголосував "ні за кого", але проти януковича і перемогла б Тимошенко, то звісно олігархат як форма правління не зник би, але Тимошенко, як представниця і основна надхненниця поимаранчевої революції принаймні не знищила б її політичні і економічні досягенення. Ті хто говорить, що при ній було б гірше усього навсього піддається на промивання мізків від біло-голубих. Прийшовши до влади Тимошенко б розуміла, що її виборець - це люмпмен-пролетаріат ( як у Яника) а середній клас. Тому їй треба не обіцяти і виконувати міфічне "покращення життя", а задовільняти свого виборця. Тому, можливо, ціни б і росли, бо це тенденція світова, але однозначно не було б славнозвісного податкового кодексу в його теперішньому варіанті. А це дало б можливість людям якось виживати навіть у цих важких умовах. Згодіться, що нашому брату, як не заважати - він знайде спосіб вижити, як знайшов його в лихі 90-ті. Виборець Тимошенко це не виборець Януковича. Його за 200 грн не купиш. І овна не така дурна, щоб це не розуміти. Я впевнена, що прийшовши до влади вона - такого "паокращення" як маємо, ми б не отримали. Навіть в разі незадоволення її політикою - її скинути з трону було б простіше. Ніхто з її команди не відважився б скасувати можливість людей висловлювати своє незадоволення шляхом "майдану.". При Янику - маємо "йолку" і заборони судів.І матимемо ще більше. Бачимо, що за рахунок скорочення пільг і т д . відбувається посилення силових структур і т.д. Влада явно демонструє, що вона не зупиниться ні перед чим і збирається воювати з власним народом. Невже ви вірите, що таке було б і при Юльці? Я не є її прихильником, але переконана - вона була однозначно меншим злом.
"Люся ви навязуєте свою думку."Я помітила, сліппі, що тобі завжди висловлення чиєїсь думки, яка не співпадає з твоєю здається навязуванням. Ти чи не в кожній темі, де є гострі суперечки про це говориш. Може, тобі не варто відвідувати такі гострі теми? Тоді тобі точно ніхто нічого не буде навязувати.