Тьотя прям по моїх стопах ходить
http://vikna.if.ua/blog/author/1636/64602/viewБув там в 2000-му (з екскурсією в середині замку) і в 2003-му - довкола полазили весь день. Ще раз в 2003-му був на сусідній горі Теґельберґ. Там канатна дорога з висоти 800м над р.м. на 1800м піднімає.
Правда мені комфортніше було, бо всі рази був на авто. Раз навіть сам десь 40- 50 км за кермом проїхав.
Ще так "повезло", що автобан був на ремонті і мені довелося рулити в пробці частину тієї дороги (1-2- стоп ,1-2- стоп) поміж екскурсійними автобусами по їхніх Баварських вузеньких дорогах. Аж мокрий був. А тоді у Фюссен заїхали, а там аварія і купа поліцаїв, машини з мигалками... То я замість попри них їхати - звернув в бік і кажу поляку ,з яким ми їхали: всьо... сідай далі сам, я попри них їхати боюся
Як він дивувався!
Зато потім годин через 5 його вже в Австрії самого жандармерія у відділку фоткала і відбитки знімала (про всяк випадок), бо ми під "кірпіч" були заїхали і жандарми вжесамі не знали до чого вчепитися. В кінці подивилися на нас, зрозуміли, що ми не затяті порушники - і просто відпустили. Навіть штраф не виписували. Хоча хто їх знає, мо власник машини його потім і оплатив...
Що цікаво, мене ті жандарми навіть нічого не питали і документи не перевіряли. Зато поляка і колишню росіянку, яка за німця вийшла і там живе і їхала з нами - перевірили і кілька питань задали.
Я все з того дивувався, що мене на Німщинах все за свого приймали. (звісно поки я нічого не говорив)
А Рибка то за свою була у туристів з Японії і решти Азії. Їй то взагалі постійно привіти руками махали і підморгували посміхаючись. (в основному дівчата).