Різне > Людська поведінка

Евтаназія, "ЗА" та "ПРОТИ"

<< < (3/15) > >>

NetomaN:
Проти.

doktor-maks:
Якщо Бог допускає страждання, Він робить це з певними намірами. Насамперед, щоб випробувати людські серця, не тільки хворого, але й родичів і близьких людей. Тоді проявляється справжня сутність людини. Страждання - притча для жорстоких сердець, на страждання є Божа воля, а йти проти Божої волі - справа марна і небезпечна. Сам переконався. Тому категорично проти

WikTor:


--- Цитата: doktor-maks від 25 Вересня 2008, 00:53:54 ---Бог допускає страждання
--- Кінець цитати ---
Чесно кажучи ну не розумію я цієї фрази!

Juli:
Страждання не від Бога, бо страждання це стан душі. Можна бути хворим на рак і при цьому не страждати. Наприклад, людина дізналася про свою хворобу і щоб розрадити себе почала писати детективні історії, тепер вона відома і популярна письменниця.
Звичайно, Бог допускає певні випробування в нашому житті, але робить це для того, щоб загартувати нас і зробити більш сильними і стійкими, щоб зростити нашу віру, щоб навчити покладатися на Нього і перемагати. Тому наша душа не має страждати від труднощів. Потрібно сприймати труднощі, як ще одну можливість перемогти. "С великою радостью принимайте, братия мои, когда впадаете в различные искушения, зная, что испытание вашей веры производит терпение;
терпение же должно иметь совершенное действие, чтобы вы были совершенны во всей полноте, без всякого недостатка." (Иак.1:2-4)

Кітка_Проня:
проти категорично

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії