Тільки-но сьогодні моя Кохана говорила про жіночий форум - бачу, що і тут є такий. Стало цікаво. Зайшов )
Говорили-балакали...
Тему не розкрито (або я щось пропустив).
. В першу чергу, жадібний чи економний залежить (якщо мова йде про дві половинки) від того, наскільки запити і можливості їх задовольнити співпадають в обох сторін. А якщо судити про це збоку - то об"єктивно не завжди вийде.
Теза 1. Безперечно, хто запрошує - той платить, і нема чого жаліти на їжу, необхідний одяг, культурні програми.
Теза 2. Якщо жодним чином не обтяжує - то плати хто, за кого і за що хочеш.
Ситуація. Середньостатистична
українська родина з такими ж середньостатистичними доходами. Якусь, може, і непомітну частину останнього забирає на себе косметика, до більшості продуктів якої більшість чоловіків байдужі. Спробуйте пояснити чоловікові (підкреслюю - байдужому!), який тільки-но усвідомив або підозрює значення (у грошовому вираженні) слів типу Vichy, BROCARD, Nina Ricci..., необхідність придбання крему (я би його назвав крем
еняточком ) вагою 15-30 г гривень так за 200, а може і дорожче (сюди можна віднести новомодні і новорозрекламовані супер- туші, пудри й інший товар, на який западають прекрасні наші половинки), коли для тих же цілей можна купити і 200 г і "вчетверо" дешевше. Знаю чоловіків, які ненароком виявивши на косметиці дружини вищезгадані написи, без перебільшення, хапаються за серце і покриваються червоними плямами. От
що це - вияв жадібності чи економності, а може "в міру жадібності чи в міру економності"
? Цікаво знати жіночу думку.
Чого не вистачає темі - так це, щоб
якийсь "жаднюшка висловився" - було б цікаво
.