Від ненависті до любові...... Наразі маємо честь спостерігати дуже сильне неприховане почуття..... Хто зна, як правильно його назвати....
Люсю - на таке - я вже давно відповіла й Муза те навіть було підтвердив - інше питання, що весь той діалог модератори викинули. Тому прошу не повторюйтеся.
Твоє віднощення о Музи теж в принципі для нас не новина боюсь що ти більше упереджена ніж Вест у всьому, що стосується Ігор_О
Моє відношення до моєї ж
Музи - склалося тут на форумі в процесі діалогу й віртуального знайомства, з "життя" - то в мене були лише одні відомості про нього - коли він намагався визначити мою особу - й не більше.
Так вже склалося - та я не спроможна до Музи ставитися хоч з якоюсь повагою - бо навіть як суперника його не сприймаю - він мені не суперник - так балабол, яких надто багато, щоб на них, хоч якось зважати. Вибачайте - але така вже моя думка.
Зважте на те - що хоч із Горцем в нас полярні погляди - та ми знайшли спільну мову.
З Вестом - спільної мови я, наприклад, не знайшла - та то не заважає мені його справді глибоко поважати, попри те, що багато дій Веста (в його критиці) я не приймаю і не вважаю подібне прийнятним.
Відповідь від: 10 Лютого 2010, 21:01:58
У тебе почались якісь проблеми після поїздки до Донецька...
Вест - що це є?
Мені твій тон врай не до вподоби.
Відповідь від: 10 Лютого 2010, 21:04:38
Та в чомусь ти таки правий. Бо то знаєш як? хтось боїться змій, хтось мишей, хтось смерті, а в мене сама "дурна" фобія - я боюся розчаровуватися. Наразі я глибоко розчарована й не тільки в тих, кого зустріла там, а й в наших калушанах. Ти спитай тих, хто їздив туди, що вони згадають. Гарантую - вони оповідатимуть тобі, як гарно їх зустрічали та скільки ящиків горілки їм виставили аби напитися - не більше.