Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

13 років 4 місяці 23 дні

Автор Тема: Проблеми  (Прочитано 242695 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +197/-5
  • Online Online
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4597
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:07:16

    Звідки: Українська
Проблеми
« Прочитано #640 : 28 Грудня 2012, 17:10:00 »

Цитувати (вибране)
представ що не в змози добавити,нажаль в скайпи и по електронний почти приходиться на москальский мови говорити и
Думаю лишній раз нажати ктр шіфт щоб на українській писати можна.
Записаний

americano

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +158/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 584
  • Останні відвідини:
    15 Лютого 2018, 23:59:37

    Звідки: UKRAINE
Проблеми
« Прочитано #641 : 28 Грудня 2012, 17:25:14 »

Цитувати (вибране)
представ що не в змози добавити,нажаль в скайпи и по електронний почти приходиться на москальский мови говорити и
Думаю лишній раз нажати ктр шіфт щоб на українській писати можна.
повирте просто на слово,заколибатися можна переключати,так як и анг выкористовую.А так приходиться 2 раза нажати поминяти,а не 3,ранише пробував,задембало.Лишив 2 мови.
Записаний

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +197/-5
  • Online Online
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4597
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:07:16

    Звідки: Українська
Проблеми
« Прочитано #642 : 28 Грудня 2012, 17:29:49 »

в мене теж дві мови, і пишу ломаною на російській, і нічого.
Записаний

americano

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +158/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 584
  • Останні відвідини:
    15 Лютого 2018, 23:59:37

    Звідки: UKRAINE
Проблеми
« Прочитано #643 : 28 Грудня 2012, 17:34:08 »

в мене теж дві мови, і пишу ломаною на російській, і нічого.
Ну якщо уже так просите,то буду циферку 1 ставити, замiсть лiтери i.
 :P
Записаний

newroman

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +132/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 1079
  • Останні відвідини:
    01 Квітня 2016, 19:51:36

Проблеми
« Прочитано #644 : 16 Січня 2013, 20:29:34 »

хто підкаже, що то таке могло статися, що  при прогляданні кліпів через ютуб аудіо йде подвійним ехом, звук так ніби подвійною хвилею повторюється ? А деякі кліпи нормально йдуть.
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
Проблеми
« Прочитано #645 : 16 Січня 2013, 21:46:39 »

ну..ютуб тепер і український є. :=)
все може бути.
 рекомендую перевстановити
codec pack
flash плєр
драйвер звуку. швидше плеєр.може не обновили до новішої версії.або глючить
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

hans

  • Новачoк
  • Карма +2/-4
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 24
  • Останні відвідини:
    18 Квітня 2017, 10:11:17

    Звідки: проспект Лесі Українки
Проблеми
« Прочитано #646 : 29 Березня 2013, 18:26:16 »

ну..ютуб тепер і український є. :=)
все може бути.
 рекомендую перевстановити
codec pack
flash плєр
драйвер звуку. швидше плеєр.може не обновили до новішої версії.або глючить

Не можу роздрукувати з браузерів, операційка Windows XP SP3, перестановляв принтер Canon LBR-810, обновляв Opera, Mozilla, безрезультатно
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1204/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 27158
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:52:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #647 : 30 Березня 2013, 22:35:06 »

Принтер перевстановлював той самий?

Бо буває так, що за замовчуваням стоїть інший, якого зараз нема підключеного і тому воно не друкує, або для самого браузера було встановлено не той принтер. тобто треба натиснути Ctrl+Р s глянути який там прописаний принтер.
Якщо тестову сторінку (або з ворда, екселя) принтер друкує то і з браузера повинен.
Записаний
... руϟϟкій мір ...  Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

hans

  • Новачoк
  • Карма +2/-4
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 24
  • Останні відвідини:
    18 Квітня 2017, 10:11:17

    Звідки: проспект Лесі Українки
Проблеми
« Прочитано #648 : 01 Квітня 2013, 10:44:06 »

Принтер перевстановлював той самий?

Бо буває так, що за замовчуваням стоїть інший, якого зараз нема підключеного і тому воно не друкує, або для самого браузера було встановлено не той принтер. тобто треба натиснути Ctrl+Р s глянути який там прописаний принтер.
Якщо тестову сторінку (або з ворда, екселя) принтер друкує то і з браузера повинен.

Розібрався, відключив DEP в Windows і все стало на місце

Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1204/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 27158
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:52:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #649 : 01 Квітня 2013, 12:12:18 »

Ого. Аж так  :o

Ніколи не потрапляв у подібну біду. Добре знати, що і таке трапляється.
Можливо через неї іноді не запускаються програми написані для старішої версії вінди.
Записаний
... руϟϟкій мір ...  Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1204/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 27158
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:52:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #650 : 26 Січня 2014, 18:08:27 »

Злітала моя вінда. То була 8-ка пререліз, вроді 8400 і я хоч вже було її відновив - вирішив все ж поставити свіжу.
Поставив цю Windows 8.0 Enterprise N x86 KMS-Activated взяв тут http://torrent-win.net/1614-windows-8-x86-aio-18in1-pre-activated-final-nov2013-eng-rus-ger-ukr.html

Все було чікі, доки не взявся фотки з фотика на комп перенести.
І тут...
Я зара не маю картрідера, тому підключаю фотик по ЮСБ.
На старій вінді Провідник нормально бачив фотик, а тут не бачить.

Подивився у диспетчері - коли тільки під'єднаєш  то висвічується з жовтим трикутником. А за хвилину гасне. І типу фотика й не підключено.

Думаю дрова поставлю.
А у куенона не дрова, а прога з дровами типу. Поставив і нічо. Прога  не бачить фотика, бо вінда його бачить, але каже шо нема драйвера, ну як і було.

І шо цікаво, що так з двома різними фотиками Кенон. 7D і  s5is однаковісінько

Як я не шукав, кі проги для пошуку дров не пробував -нічо не помагає.
Замовив картрідер
Записаний
... руϟϟкій мір ...  Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1204/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 27158
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:52:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #651 : 27 Січня 2014, 22:58:53 »

Імперіал обіцяв картрідер аж за тиждень. тож я не витримав і поставив Він 8.1 про.

Поки політ нормальний. Фотик підключається ОК.
Помітив ще одну річ.
У ентерпайсі при використанні   режиму сумісності з ХР воно ніби діяло, але все одно писало, що помилка не виправлена. Тут все ОК. Так, що добре що переставив, бо все одно би потім десь вилізло.

У 8.1 ніби майже є кнопка пуск  :=)
але я все одно поклав "класік шел". Так простіше.
Ще прислужилася утиліта для входу без введення пароля Autologon.exe
Записаний
... руϟϟкій мір ...  Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
Проблеми
« Прочитано #652 : 28 Січня 2014, 01:14:14 »

заради чого тримаєш 8ку? еспериментально чи подобається?
 я пробував ставити але задрали "учотки" майкрософтські.функцію найти тро проблематично.
наприклад не показує як в 7ці функції вайфай.здебільшого ловить або не ловить.
диспетчер задач крутий вроді. цікавить швидкодія.є фист чи ні?
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1204/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 27158
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:52:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми
« Прочитано #653 : 28 Січня 2014, 11:05:15 »

Тримаю, бо відколи попробував - вже іншого не хочу.
То як не дивно, але я побачив, що для мого Асера Е725 не кожна операційка підходить.  :=)
Спочатку вроді була сімка і ніби нічого було.
Але все одно дрова чомусь якісь вічно до нього недопиляні роблять (до ноута в смислі).
Вісімку поклав з цікавості, за порадою Ромашкіна. Казав, що грузиться швидше.
Поставив. Реально і швидше грузиться і швидше працює. Ну те, що працює швидше - то скоріше заслуга чистої вінди  ;)
Але поставив і звик до неї.
Не бачу яких принципових відмінностей між вісімкою і 7-кою. Більше скажу. На роботі стоїть ХР і я вже так звик переключатися, що і між ними не помічаю різниці.

Ото, що люди там говорять про стартовий екран і т.д - то від лінивства і невміння.
У мене на всіх компах, не залежно від систем стоїть тема оформлення "Стандартна ХР". Меню "пуск" стоїть класік.
На вісімці стоїть "Класік шел" і відповідно загружається відразу робочий стіл і нормальна кнопка пуск подібна на сімку.
Всі функції знайшов і розібрався. Вайфай нормально можна знайти. Правда треба з пів року потім привикати, що до нього долізати треба "через стайню", але нічого, звик. Диспетчер дійсно кращий. Швидкодія дійсо краща. І головне у мене на ноуті вісімка стійкіша. Хоч правду кажучи, найбільший ворог системи, то не віруси, а сам ЮЗЕР!
Якщо лише грати косинку і "творити" у МС Офіс - систему можна і 5 років не переставляти і навряд чи щось злетить.
А  я то вічно, або новий ативірус, або якусь прогу ламану поставлю, от і граюся потім по кілька днів.

Одним словом мій ноут краще працює на вісімці. А "ящик" домашній як був на ХР - так на ньому і вмре  :)
На роботі на одному (за яким лише я працюю) - ХР, бо для роботи деяких програм легше щоб відразу був ХР ніж кожен раз налаштовувати режими сумісності.
На іншому стоїть 7-ка, бо коли в один прекрасний день ХР полетів - я його обновив до 7-ки із збереженням програм.
А далі зробив собі образи дисків С обох компів і тепер що б не сталося - можна закатати образ назад на диск.
Відповідь від: 28 Січня 2014, 11:04:12
Тримаю, бо відколи попробував - вже іншого не хочу
Збрехав  :-[
Бо ж поставив 8.1  :=)
Поки гарно працює. (другий день)  :)
Записаний
... руϟϟкій мір ...  Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    25 Березня 2020, 20:51:10

    Звідки: Бандерівська
Проблеми
« Прочитано #654 : 28 Січня 2014, 12:20:57 »

саме за 8.1 чув що швидка.
 на днях мав таке що не подумав би.
принесли новий ноут х паккард.1.5 проц,2 озу.
 ставлю хп. нема драйверів.ні в інтернеті ні на диску.
звісно деякі підходять а деякі ні. в інтернеті і на диску драйвера лише для 8 і 8.1 версій :o :o.
дурдом.а комп ж ґрат!
в результаті поставив 7.відео встановив з оновлень віндовса.
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

doktor-maks

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +426/-3
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2740
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2017, 11:04:31

    Звідки: Івано-Франківськ
Проблеми
« Прочитано #655 : 28 Січня 2014, 12:47:54 »

принесли новий ноут х паккард.1.5 проц,2 озу.
 ставлю хп. нема драйверів.ні в інтернеті ні на диску.
звісно деякі підходять а деякі ні. в інтернеті і на диску драйвера лише для 8 і 8.1 версій Шокований Шокований.

переважна більшість HP ноутів (наприклад серія Pavilion) поставляється тепер з драйверами під вісімку. драйверів для більш ранніх версій немає
Записаний
When doctors differ who is to decide?

sanja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +55/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 199
  • Останні відвідини:
    08 Січня 2016, 00:59:28

Проблеми
« Прочитано #656 : 25 Березня 2014, 06:44:36 »

привіт! підкажіть до кого можна віднести ноут почистити від пилюки? бо так уже кулер ричить))
Записаний
КУПИВ ТАБЛЕТКИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕЛЕКТУ- НЕ ЗМІГ ВІДКРИТИ КОРОБОЧКУ...

hacjka

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +118/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 540
  • Останні відвідини:
    06 Жовтня 2019, 22:47:35

    Звідки: Kalush, Україна
Проблеми
« Прочитано #657 : 25 Березня 2014, 07:32:01 »

можна в любий комрьютерний або до мене
095-444-55-27 :=)
чистка та заміна термопасти
Записаний

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3801
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    24 Квітня 2020, 20:18:38

    Звідки: з маминого животика
Проблеми
« Прочитано #658 : 04 Червня 2014, 22:15:48 »

Проблема ось яка: я на диску С ноутбука стерла якісь фото і відео, які були дубльовані. І ще якісь не зрозумілі файли. Я навіть подумати не могла, що то все - то моя картка пам"яті мого мобільного телефону, який у той момент не був навіть підключеним до ноутбука. А корзину, так як там знаходилось аж 7 Гб - почистила відразу. Тепер увімкнула мобільний і шокована -  все стерто у ньому((. Тобто - як виявилось - ті "дубльовані файли" - то була моя карта пам"яті і резервна копія мобільного((( яка якимось чином була відображена саме у ноутбуці. Як я можу тепер те все відновити знов?
Записаний

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +197/-5
  • Online Online
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4597
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:07:16

    Звідки: Українська
Проблеми
« Прочитано #659 : 05 Червня 2014, 07:44:15 »

Цитувати (вибране)
що то все - то моя картка пам"яті мого мобільного телефону
 :o :o :o
є багато програм для відновлення, качаєш і відновлюєш, головне нічого не записуй на телефон.
Записаний