Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша Калуш-Інформаційний портал
08 Вересня 2010, 00:24:31 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Увійти
Зареєструйтесь, для спілкування у чаті! Зареєструйтесь, щоб слухати наше радіо!
Новини: На форумі проходить ФОТОКОНКУРС

Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: [1] 2 3 4   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Допоможу вдало інвестувати гроші  (Прочитано 6924 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Dar
Гість
« : 28 Лютого 2008, 14:03:33 »

Є компанії, які приймають інвестиції під відсотки (читаємо в розділі "Корисна інформація"). Можу безкоштовно допомогти або надати інформацію про людей, які цим займаються.
Записаний
TESS
« Відповідь #1 : 03 Березня 2008, 09:44:57 »

Не смогла зайти еще раз под именем Dar - не принимает пароль. Пришлось перерегистрацию сделать, теперь я TESS. Про эту компанию можете прочитать на сайте Ви не можете переглянути посилання.
Зареєструйтесь або Увійдіть
www.lionebank.com;
телефон 8-067-344-33-30.
Записаний
Zubik
« Відповідь #2 : 07 Березня 2008, 11:37:35 »

Посміхаюся Посміхаюся Посміхаюся
Тут у нас також був один валютчик, що брав у людей гроші під непогані проценти.
Тепер його, по слухам, шукають не тільки ті "кредитори", але й серйозні "дяді" з Франківська.  но-но
Записаний

Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Juli
« Відповідь #3 : 25 Березня 2008, 10:45:03 »

Дивно, що це нікого не цікавить!
27 березня - в четвер, о 18.30 за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Гаркуші,24 (офіс ТОВ"Ліонебанк Україна") проводять безкоштовний семінар з метою ліквідації фінансової безграмотності населення. Буде можливість задати запитання і дізнатися, що це таке і з чим його їдять.

Відповідь від: 25 Березня 2008, 10:44:30
Там і зустрінемося!
Записаний

Ви не можете переглянути посилання.
Ви не можете переглянути посилання.

" Так как ты дорог в очах Моих, многоценен, и Я возлюбил тебя, то отдам [других] людей за тебя, и народы за душ
doktor-maks
« Відповідь #4 : 09 Липня 2008, 19:05:02 »

Цікавить!!!
Чи існує ще ця компанія, що допомагає вдало інвестувати кошти?
Записаний

Віктор Янукович. Є Лідер! Є Держава!
Єдіноначаліє є символ благоустрою
advokat
« Відповідь #5 : 10 Липня 2008, 10:51:40 »

Не просто існує, а процвітає! Посмішка З 1-го липня вже холдинг. З"явилась можливість інвестувати кошти не тільки на фондові ринки світу за допомогою кіпрської компанії, але і на фондовий ринок України. Вклади страхуються.

Тут у нас також був один валютчик, що брав у людей гроші під непогані проценти.
Тепер його, по слухам, шукають не тільки ті "кредитори", але й серйозні "дяді" з Франківська.
Не плутай грішне з праведним Посмішка Почитай про ІСІ та ПІФи, а потім вже висловлюйся з цього приводу. Допоки фінвнсова культура у людей буде на рівні табуретки, доти і будем дивуватися, чому закордоном люди живуть краще. Якщо розглянути досвід країн з розвинутими фінінсовими інститутами, то можна побачити, що більша частина громадян Західної Європи та США вкладають свої гроші в інвестиційні фонди протягом декількох століть. Така стаття доходів в їхньому сімейному бюджеті давно вже стала традиційною.
Найближчим часом буде проводитись семінар з приводу нових пропозицій щодо вдалого вкладення коштів. Коли саме повідомлю, якщо цікавить когось
Записаний
Ігор_О
« Відповідь #6 : 10 Липня 2008, 13:11:57 »

А хто може хоч трохи розказати про умови, які пропонують ПІФи, зокрема той холдинг, який рекламується? Строки, відсотки etc.?
Записаний
gaar
« Відповідь #7 : 10 Липня 2008, 19:33:24 »

адвокат краще написати мізерна частина населення країн західної europa вкладають гроші у інвестиційні фонди.a якщо вкладають то ризиковий капітал можеш виграти а можеш і на жаль і невиграти.ніхто негарантує.[реклама приходить кожень тиждень викидаю сам іссусіди також у макулатуру]і на роботі ніхто не вкладє і знайомих таkoж.багато mають страховку життя то означає вкладають у себе.по німецьки тоназивається lebens versicherung якщо зламаєш ногу то дістанеш якісь гроші а якщо загиеш тоді хтось з сімї одержить ну дуже багато грошей.ale то непотемі.{ризиковий капітaл- гроші яких тобі нешкода]
Записаний

ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
doktor-maks
« Відповідь #8 : 10 Липня 2008, 19:59:02 »

Не просто існує, а процвітає!  З 1-го липня вже холдинг. З"явилась можливість інвестувати кошти не тільки на фондові ринки світу за допомогою кіпрської компанії, але і на фондовий ринок України. Вклади страхуються.
Слава Богу! Значить є шанс, що гроші повернуть. А чим страхуються вклади? Чесним словом?
Записаний

advokat
« Відповідь #9 : 11 Липня 2008, 11:02:05 »

Звичайно шанс є! Посмішка Всім у кого термін дії договору вже закінчився і хто бажав гроші забрати, всім їх і віддавали. Але багато клієнтів продовжують термін дії договору. Занадто багато грошей вкладено засновниками у розвиток компаніі. Який зміст так розгортати діяльність, щоб потім взяти і змитися?????? Ви спочатку подивіться на наші офіси і поспілкуйтеся з людьми, що в нас працюють, а потім вже робіть висновки.
адвокат краще написати мізерна частина населення країн західної europa вкладають гроші у інвестиційні фонди
Кому краще написати?Видно, що людина реально мало що орієнтується в реальному стані речей.

a якщо вкладають то ризиковий капітал можеш виграти а можеш і на жаль і невиграти.ніхто негарантує.[реклама приходить кожень тиждень викидаю сам іссусіди
Цілком правильно. Читайте уважно, що я написала. Закордоном - це як стаття доходів у сімейному бюджеті. Я не казала, що треба останні труси закладати. Вкладаються тимчасово вільні гроші. Інвестування - це завжди ризик. Ризик є всюди. Будь-яка діяльність пов"язана із зароблянням великих грошей містить у собі частину ризику. Згадайте в якому році люди почали банкам довіряти. Приблизно рік 2000 - ий, не раніше. Там гарантії так само мізерні. Банки, що прогоріли повертають мінімальну частину вкладів клієнтам в кращому випадку років за 10. Ризик є завжди, просто треба вміти розрізнити, де він виправданий.
Коли людина вкладає гроші у той же власний бізнес, це теж ризик, бо  гарантій щодо процвітання ніхто дати не може також.

А чим страхуються вклади? Чесним словом?
Створена страхва компанія "Надійне страхування", якою на основі зарубіжного досвіду праці, розроблена та пропонується система страхування фінінсових ризиків. Ця система включає  в себе страхування фінансових ризиків інвесторів при вкладенні коштів в ІСІ. В цьому випадку надається можливість страхування збережності активів від зовнішніх факторів пов"язаних з: світовими фінінсовими кризами; можливістю дефолта держави по своїм зобов"язанням; банкрутство емітента;  зміни світової коньюнктури на товарних та фінансових ринках; форс-мажорні обставини і т.п.

А хто може хоч трохи розказати про умови, які пропонують ПІФи, зокрема той холдинг, який рекламується?
КУА, а конкретно "Стандарт Інвест" пропонує можливість спільного інвестування з використанням інститутів спільного інвестування(ІСІ) - пойового інвестиційного фонду "Гарант". Коротко про переваги такого інвестування :
застрахована професійна відповідальність Компанії дозволяє вкладникам у випадках, передбачених Полісом, компенсувати інвестовані кошти;
невелика сума початкової інвестиції - мінімальна сума вкладу в закритий диверсифікований пайовий фонд "Гарант" КУА "Стандарт інвест" - 1000 грн;
Не вимагаються спеціальні навики інвестування та кваліфікація - коштами інвесторів управляють професіонали - аналітики та портфельні менеджери компанії, сертифіковані Держ комісією по цінним паперам та Фондовому ринку;
потенційно більш висока дохідність, ніж по іншим варіантам інвестування;
переваги при оподаткуванні;
Кошти ПІФа інвестуються в різні інструменти з таким розрахунком, щоб втрати, у випадку зниження вартості одних, компенсовувались за рахунок росту вартості інших;
можливість страхування фінансових ризиків дає гарантію повернення інвестованих коштів;
можливість отримння високих прибутків. Запідсумками 2007-го року, найбільш прибуткові ПІФи принесли своїм вкладникам більше 60% річних, тоді як самі консервативні - порядка 38% річних.
Важлива відмінність вкладуння коштів в ІСІ в порівнянні з банківськими депозитами - відсутність гарантованого прибутку. Ні компанія по управлінню активами, ні держава не гарантує прибуток по цінним паперам ІСІ. Це пов"язано з тим, що при інвестуванні через ІСІ ви не кредитуєте Компанію чи ІСІ, а берете участь в діяльності, очікуваних прибутках та можливих збитках Фонду своїми коштами шляхом придбання цінних паперів Фонду. Проте, пропонується послуга страхування,тим самим, інвестору гарантується повернення вкладених коштів
Записаний
Ігор_О
« Відповідь #10 : 11 Липня 2008, 13:19:10 »

Звичайно шанс є!  Всім у кого термін дії договору вже закінчився і хто бажав гроші забрати, всім їх і віддавали. Але багато клієнтів продовжують термін дії договору. Занадто багато грошей вкладено засновниками у розвиток компаніі. Який зміст так розгортати діяльність, щоб потім взяти і змитися?????? Ви спочатку подивіться на наші офіси і поспілкуйтеся з людьми, що в нас працюють, а потім вже робіть висновки.
МММ теж так починала. Офіси, менеджери, семінари... Тоді це все було в новинку, по-західному респектабельно. Всім хотілось хоч трішки відчути себе ІНВЕСТОРОМ, ну майже як на Заході. Надувши щоки сипати дивними і малозрозумілими словами „інвестиційний портфель”, „капіталізація фондів” і „диверсифікація ризиків”. Всі одразу стали ніби вчора з Манхеттену. І гроші виплачувались. Багато грошей, великі, нереальні відсотки. І так мало бути, бо виплати  – це ключовий момент у цьому лохотроні. Бо лише побачивши, як сусід отримав за свій 1 рубль 5 рублів, народ продавав хати в провінції і бігом летів до каси. А потім все закінчилось. І карета стала гарбузом, коні – мишами, кучер – щуром, а „інвестори” – ЛОХАМИ!  Сумний
Колись, у далекому 1994 році мене, молодого провінціала 3 години „розводили” на 200 у.о. в надзвичайно крутому офісі на Бесарабці в Києві. Центр столиці, шкіряні дивани і шампанське „на шару”, персональний менеджер (розводящий) в костюмі від Brioni і парфумом від Kenzo. Поруч розводили таких самих як я, а „підставні” клієнти час від часу погоджувались на „умови крутої фірми” даючи зрозуміти як їм несказано повезло і шансів у мене все менше. Це зараз можна посміятись.Бо розумієш, що всі ті офіси, шампанське  і круті прибамбаси сто раз окупилися. Я все зрозумів ще тоді. І більшість також. Але ж дехто повівся. І цього вистачило!  Сумний

Кому краще написати?Видно, що людина реально мало що орієнтується в реальному стані речей.
Нічого не видно. Гаар правий, IMHO.

Створена страхва компанія "Надійне страхування", якою на основі зарубіжного досвіду праці, розроблена та пропонується система страхування фінінсових ризиків. Ця система включає  в себе страхування фінансових ризиків інвесторів при вкладенні коштів в ІСІ. В цьому випадку надається можливість страхування збережності активів від зовнішніх факторів пов"язаних з: світовими фінінсовими кризами; можливістю дефолта держави по своїм зобов"язанням; банкрутство емітента;  зміни світової коньюнктури на товарних та фінансових ринках; форс-мажорні обставини і т.п.
І що, ця компанія „Надійне страхування” – гігант світового страхового ринку??? Майже Ллойд? Ви хоч самі прочитали уважно страхові випадки?! За таких умов – можу закластися, компанія ще ні однієї страхової виплати не зробила. Бо передбачила майже всі ГЛОБАЛЬНІ ризики, крім одного маленького – а якщо ІСІ „здохне”?  Посміхаюся

застрахована професійна відповідальність Компанії дозволяє вкладникам у випадках, передбачених Полісом, компенсувати інвестовані кошти;
Ого, як мудрезно загнули. Напевно, це справляє враження на людей. Ким застрахована? Дочкою „Надійним страхуванням”? Серйозна фірма. А до інших страховиків піти можна? Давайте разом сходимо, посміємся.  Посмішка

невелика сума початкової інвестиції - мінімальна сума вкладу в закритий диверсифікований пайовий фонд "Гарант" КУА "Стандарт інвест" - 1000 грн;
З миру по нитці...

Не вимагаються спеціальні навики інвестування та кваліфікація - коштами інвесторів управляють професіонали - аналітики та портфельні менеджери компанії, сертифіковані Держ комісією по цінним паперам та Фондовому ринку;
Ну це логічно. Якби людина мала навики і кваліфікацію... Хто зна, чи прийшла б до ІСІ. Сертифікат Держкомпаперів це ознака кваліфікації, але далеко не добросовісності.

потенційно більш висока дохідність, ніж по іншим варіантам інвестування;
Гарне слово – потенційно.  Посмішка

переваги при оподаткуванні;
Які?

Кошти ПІФа інвестуються в різні інструменти з таким розрахунком, щоб втрати, у випадку зниження вартості одних, компенсовувались за рахунок росту вартості інших;
Це азбука. Але як гарно звучить. Особливо, коли немає навиків і кваліфікації.

можливість страхування фінансових ризиків дає гарантію повернення інвестованих коштів;
Повторюєтесь.

можливість отримння високих прибутків. Запідсумками 2007-го року, найбільш прибуткові ПІФи принесли своїм вкладникам більше 60% річних, тоді як самі консервативні - порядка 38% річних.
Інознмні інвестори, власники деяких калуських заводів (напр. „Синтра”, „Енія”, „Вінісін” та інші) тішуться, коли за підсумками року їх бізнес росте на 20-22%. Бо за кордоном такого немає. Ринат Ахметов у минулому році збільшив свої статки на 19%. Кажуть, що задоволений. Пів-року назад до мене підійшов знайомий за порадою. Запропонували йому вкласти гроші у ПІФ, обіцяли не менше 40%. Він простий чолов’яга, такий як треба – без навиків і кваліфікації, тому і прийшов радитись. Каже, грошей я не маю. Але придумав таку схему – візьму у банку кредит за 22% і віддам у ПІФ під 40%. Вже й доходи порахував – роботу можна лишати.  Крутий Я його спитав: ну якщо ти до цього додумався, то чому БАНКІРИ, люди з навиками і кваліфіковані, до цього не доглупали?? Нащо вони бавляться з кредитами, людей агітують в кредит купувати, з іпотекою ризикують? Здали б у ПІФ і все. Ні, не несуть чомусь тупі західні інвестори, недалекий Ринат і боягузливі банкіри гроші у чудові сяючі, ІСІ. Дивно...   не знаю

при інвестуванні через ІСІ ви не кредитуєте Компанію чи ІСІ, а берете участь в діяльності
Була така реклама – Льоня Голубков: „Я - не халавщик! Я – партнер!»

Проте, пропонується послуга страхування,тим самим, інвестору гарантується повернення вкладених коштів
Втретє говоримо про страхування. Гіпнотизуєте?  Посмішка
Записаний
gaar
« Відповідь #11 : 11 Липня 2008, 14:47:22 »

ну ну Aдвокат можеш розводити народ дальше.A про життя за кордоном ти знаєш нуль.Dля мене тема закрита.
Записаний

ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
advokat
« Відповідь #12 : 11 Липня 2008, 15:13:53 »

Я нікого не розводжу Посмішка Подивіться хто тему починав. Запитали, я розповіла. Це не моя компанія.
A про життя за кордоном ти знаєш нуль.Dля мене тема закрита.
Попрошу не переходити на особистості:)))))) ще не вистачало почати сперечатися хто з якого боку знає життя закордоном:)))))))))))))))))
І що, ця компанія „Надійне страхування” – гігант світового страхового ринку??? Майже Ллойд? Ви хоч самі прочитали уважно страхові випадки?! За таких умов – можу закластися, компанія ще ні однієї страхової виплати не зробила. Бо передбачила майже всі ГЛОБАЛЬНІ ризики, крім одного маленького – а якщо ІСІ „здохне”? 
Бути скептиком - найлегша позиція. Воно і зрозуміло, малоосвідченість в даному випадку не дає можливості реально розібратися у дійсному стані речей.
Не збиралася нікого переконувати. Спитали - відповіла. Час покаже, як воно є насправді Посмішка ІСІ - це нове для наших людей і мало хто в цьому справді розбирається. "Поживем - увидем". Нема нічого легшого, ніж критикувати Посмішка вчепитися в одне МММ - це банально і смішно. Позитивного досвіду набагато більше, просто натура у наших людей така - всього нового баятися і нікому не довіряти.  "выборочная память" одним словом.
Записаний
Ігор_О
« Відповідь #13 : 11 Липня 2008, 15:44:27 »

Погоджуюсь - час покаже.  Посмішка
Записаний
doktor-maks
« Відповідь #14 : 11 Липня 2008, 17:26:16 »

Створена страхва компанія "Надійне страхування"
Ким заснована компанія "Надійне страхування"? Самим ПІФом?
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #15 : 11 Липня 2008, 19:21:50 »

Ким заснована компанія "Надійне страхування"? Самим ПІФом?
Я думаю, не напряму самим ПІФом. Але вони точно "дружать сім'ями"  Посмішка
Записаний
advokat
« Відповідь #16 : 12 Липня 2008, 12:25:43 »

Компанія створена в структурі холдингу. Існує ще таке поняття як перестраховщик. Коли фонд набирає 700000 грн, тоді можна укладати угоду з компанією пререстраховщиком. Після того як фонд пропрацює 5 років, можна укладати угоду з іноземними компаніями пререстраховщиками.   ЛЮДИ, почитайте заради  цікавості хоч трошки закони, про компанії по управлінню активами та діяльність з цим пов"язану. І не робіть безглуздих припущень на кшталт дружать сім"ями і т п. Посмішка Подивіться в інеті нформцію. Компанія Кінгскепітал теж з чогось починала і так само скептиків вистачало, але вже достатньо довго працює і досиить успішно. Щоб далеко не йти, в Івано-Франківську існує КУА"Західінвест", ще не чула щоб хтось з тих хто хоч зелене поняття має про фондові ринки та біржову діяльність робив такі безглузді припущення, які тут можна прочтати у ваших постах:))))))))))))))))) Віп-клієнти "Західінвест" мають прибуток до 100% річних. Просто треба знати як і на чому гроші заробити і вміти це робити.
Маю надію, що з часом все ж таки рівень фінансової культури нашого населення хоч трошки підніметься і люди вже навчаться розрізняти кому можна свої гроші довірити, а кому - ні. Аферистів завжди вистачатиме, але це не означає, що всі такі Посмішка
Записаний
Ігор_О
« Відповідь #17 : 12 Липня 2008, 14:46:00 »

І не робіть безглуздих припущень на кшталт дружать сім"ями і т п.
Я пропущу повз вуха Ваш образливий тон, але поясніть мені - чому припущення "дружать сім'ями" є на Вашу думку безглуздим, коли Ви самі підтверджуєте, що компанія ("Надійне страхування") створена в структурі холдингу?!!
Я не хотів казати, але мені довелось у 1995-2002 р.р. працювати на ринку якраз цінних паперів. Досить щільно працювати. Тому "зелене" поняття у мене є  Посмішка, повірте.

Просто треба знати як і на чому гроші заробити і вміти це робити.
А ну-ну, розкажіть детальніше тим, хто не знає - як і на чому гроші заробити? Як потенційний інвестор із зеленим поняттям я хочу знати, яким чином і за рахунок чого Ваша фірма принесе мені хоча б 40% річних. Але конкретно, прошу! Пояснення типу "потенційно більш висока дохідність, ніж по іншим варіантам інвестування" і "Кошти ПІФа інвестуються в різні інструменти з таким розрахунком, щоб втрати, у випадку зниження вартості одних, компенсовувались за рахунок росту вартості інших" не приймаються. Хочу знати конкретно інвестінструменти! Маю право?

Це пов"язано з тим, що при інвестуванні через ІСІ ви не кредитуєте Компанію чи ІСІ, а берете участь в діяльності, очікуваних прибутках та можливих збитках Фонду своїми коштами шляхом придбання цінних паперів Фонду.
Значить, не кредитую?! І Компанія Ваша не ТРАСТ?! Тут прошу також детальніше розказати, як потенційному "партнеру" - які "цінні папери" Ви мені пропонуєте?
Записаний
advokat
« Відповідь #18 : 14 Липня 2008, 09:59:56 »

Я пропущу повз вуха Ваш образливий тон, але поясніть мені -
Якщо мій тон видався образливим, то прошу вибачення не знаю Це помилкове враження Посмішка
Ігор_О , якщог у вас є можливість приїхати до Франківська і дійсно цікавить усе пов"язане з інвестуванням (особливо вдалим), то я обов"язково вам повідомлю про точну дату нашого наступного семінару для клієнтів (наявних та потенційних). Люди, що заснували цю компанію краще за мене пояснять вам всі нюанси, я так думаю.   
А ну-ну, розкажіть детальніше тим, хто не знає - як і на чому гроші заробити? Як потенційний інвестор із зеленим поняттям я хочу знати, яким чином і за рахунок чого Ваша фірма принесе мені хоча б 40% річних. Але конкретно, прошу! Пояснення типу "потенційно більш
Такими детальними поясненнями я порушу підписаний договір про збереження комерційної таємниці. Щоб не виникало непорозумінь краще приїжджайте до нас в гості, з"ясуєте усе конкретніше.  Посмішка

Записаний
Zubik
« Відповідь #19 : 14 Липня 2008, 11:04:01 »

Такими детальними поясненнями я порушу підписаний договір про збереження комерційної таємниці. Щоб не виникало непорозумінь краще приїжджайте до нас в гості, з"ясуєте усе конкретніше.  Посмішка

Посміхаюся Ігор_О, тільки ТАМ тобі розкриють страшну комерційну таємницю про вдалі інвестиції та обрані (підставні) VIP-клієнти розкажуть про свої 100 % річних.  Шокований  Посміхаюся

27 березня - в четвер, о 18.30 за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Гаркуші,24 (офіс ТОВ"Ліонебанк Україна") проводять безкоштовний семінар з метою ліквідації фінансової безграмотності населення. Буде можливість задати запитання і дізнатися, що це таке і з чим його їдять.

Відповідь від: 25 Березня 2008, 10:44:30
Там і зустрінемося!

Насправді ліквідовує нашу фінансову безграмотність саме Ігор_О у своїх повідомленнях   
Записаний

Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Сторінок: [1] 2 3 4   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2010, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша
Сторінка згенерована за 1.003 секунд. Запитів: 25.