Звичайно шанс є! Всім у кого термін дії договору вже закінчився і хто бажав гроші забрати, всім їх і віддавали. Але багато клієнтів продовжують термін дії договору. Занадто багато грошей вкладено засновниками у розвиток компаніі. Який зміст так розгортати діяльність, щоб потім взяти і змитися?????? Ви спочатку подивіться на наші офіси і поспілкуйтеся з людьми, що в нас працюють, а потім вже робіть висновки.
МММ теж так починала. Офіси, менеджери, семінари... Тоді це все було в новинку, по-західному респектабельно. Всім хотілось хоч трішки відчути себе ІНВЕСТОРОМ, ну майже як на Заході. Надувши щоки сипати дивними і малозрозумілими словами „інвестиційний портфель”, „капіталізація фондів” і „диверсифікація ризиків”. Всі одразу стали ніби вчора з Манхеттену. І гроші виплачувались. Багато грошей, великі, нереальні відсотки. І так мало бути, бо виплати – це ключовий момент у цьому лохотроні. Бо лише побачивши, як сусід отримав за свій 1 рубль 5 рублів, народ продавав хати в провінції і бігом летів до каси. А потім все закінчилось. І карета стала гарбузом, коні – мишами, кучер – щуром, а „інвестори” – ЛОХАМИ!

Колись, у далекому 1994 році мене, молодого провінціала 3 години „розводили” на 200 у.о. в надзвичайно крутому офісі на Бесарабці в Києві. Центр столиці, шкіряні дивани і шампанське „на шару”, персональний менеджер (розводящий) в костюмі від Brioni і парфумом від Kenzo. Поруч розводили таких самих як я, а „підставні” клієнти час від часу погоджувались на „умови крутої фірми” даючи зрозуміти як їм несказано повезло і шансів у мене все менше. Це зараз можна посміятись.Бо розумієш, що всі ті офіси, шампанське і круті прибамбаси сто раз окупилися. Я все зрозумів ще тоді. І більшість також. Але ж дехто повівся. І цього вистачило!

Кому краще написати?Видно, що людина реально мало що орієнтується в реальному стані речей.
Нічого не видно. Гаар правий, IMHO.
Створена страхва компанія "Надійне страхування", якою на основі зарубіжного досвіду праці, розроблена та пропонується система страхування фінінсових ризиків. Ця система включає в себе страхування фінансових ризиків інвесторів при вкладенні коштів в ІСІ. В цьому випадку надається можливість страхування збережності активів від зовнішніх факторів пов"язаних з: світовими фінінсовими кризами; можливістю дефолта держави по своїм зобов"язанням; банкрутство емітента; зміни світової коньюнктури на товарних та фінансових ринках; форс-мажорні обставини і т.п.
І що, ця компанія „Надійне страхування” – гігант світового страхового ринку??? Майже Ллойд? Ви хоч самі прочитали уважно страхові випадки?! За таких умов – можу закластися, компанія ще ні однієї страхової виплати не зробила. Бо передбачила майже всі ГЛОБАЛЬНІ ризики, крім одного маленького – а якщо ІСІ „здохне”?

застрахована професійна відповідальність Компанії дозволяє вкладникам у випадках, передбачених Полісом, компенсувати інвестовані кошти;
Ого, як мудрезно загнули. Напевно, це справляє враження на людей. Ким застрахована? Дочкою „Надійним страхуванням”? Серйозна фірма. А до інших страховиків піти можна? Давайте разом сходимо, посміємся.

невелика сума початкової інвестиції - мінімальна сума вкладу в закритий диверсифікований пайовий фонд "Гарант" КУА "Стандарт інвест" - 1000 грн;
З миру по нитці...
Не вимагаються спеціальні навики інвестування та кваліфікація - коштами інвесторів управляють професіонали - аналітики та портфельні менеджери компанії, сертифіковані Держ комісією по цінним паперам та Фондовому ринку;
Ну це логічно. Якби людина мала навики і кваліфікацію... Хто зна, чи прийшла б до ІСІ. Сертифікат Держкомпаперів це ознака кваліфікації, але далеко не добросовісності.
потенційно більш висока дохідність, ніж по іншим варіантам інвестування;
Гарне слово – потенційно.

переваги при оподаткуванні;
Які?
Кошти ПІФа інвестуються в різні інструменти з таким розрахунком, щоб втрати, у випадку зниження вартості одних, компенсовувались за рахунок росту вартості інших;
Це азбука. Але як гарно звучить. Особливо, коли немає навиків і кваліфікації.
можливість страхування фінансових ризиків дає гарантію повернення інвестованих коштів;
Повторюєтесь.
можливість отримння високих прибутків. Запідсумками 2007-го року, найбільш прибуткові ПІФи принесли своїм вкладникам більше 60% річних, тоді як самі консервативні - порядка 38% річних.
Інознмні інвестори, власники деяких калуських заводів (напр. „Синтра”, „Енія”, „Вінісін” та інші) тішуться, коли за підсумками року їх бізнес росте на 20-22%. Бо за кордоном такого немає. Ринат Ахметов у минулому році збільшив свої статки на 19%. Кажуть, що задоволений. Пів-року назад до мене підійшов знайомий за порадою. Запропонували йому вкласти гроші у ПІФ, обіцяли не менше 40%. Він простий чолов’яга, такий як треба – без навиків і кваліфікації, тому і прийшов радитись. Каже, грошей я не маю. Але придумав таку схему – візьму у банку кредит за 22% і віддам у ПІФ під 40%. Вже й доходи порахував – роботу можна лишати.

Я його спитав: ну якщо ти до цього додумався, то чому БАНКІРИ, люди з навиками і кваліфіковані, до цього не доглупали?? Нащо вони бавляться з кредитами, людей агітують в кредит купувати, з іпотекою ризикують? Здали б у ПІФ і все. Ні, не несуть чомусь тупі західні інвестори, недалекий Ринат і боягузливі банкіри гроші у чудові сяючі, ІСІ. Дивно...

при інвестуванні через ІСІ ви не кредитуєте Компанію чи ІСІ, а берете участь в діяльності
Була така реклама – Льоня Голубков: „Я - не халавщик! Я – партнер!»
Проте, пропонується послуга страхування,тим самим, інвестору гарантується повернення вкладених коштів
Втретє говоримо про страхування. Гіпнотизуєте?