Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

10 років 9 місяців 20 днів

Автор Тема: Антени, супутникові антени, та все що для цього потрібно  (Прочитано 35116 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1193/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21028
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:53:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського

У Калуші таке не проходить. Тільки зовнішня з підсилювачем. Якщо мова про Т2.
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

hacjka

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +118/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 540
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2018, 17:55:49

    Звідки: Kalush, Україна

 :=)якщо мова йде про просту антену....тим більше кімнатну..то тут потрібно купити в магазині просту антену з підсилювачем...е таки кімнатні.
якщо мова йде про Т2 то тут потрібна зовнішня антена з виходом на Долину.
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2462
  • Останні відвідини:
    13 Березня 2018, 13:37:04

    Звідки: Бандерівська

регіональні канали то в межах 30км і трохи довше.колись варили буквою Н.ото була потужна антена.як поставити високо-зловить і франик 3тя студія і т.п.
і грози буде ловити.а як ще присобачити там підсилювач від польської антени-то буде буде працювати і на кілька тв і тягнути може в межах певне км так 60.
але сат тв краще всіх.
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

AMED

  • Користувач
  • **
  • Карма +2/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 79
  • Останні відвідини:
    11 Березня 2018, 18:47:29

    Звідки: Калуш

А хто має телевізор з встроєним тюнером DVB-S2 і дивиться цифру через супутникову антену. Чи є нормальні канали у відкритому доступі? І правда що Т2 розкодували і тепер потрібно тільки тюнер встроєний у телевізорі?
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1193/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21028
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:53:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського

А хто має телевізор з встроєним тюнером DVB-S2 і дивиться цифру через супутникову антену. Чи є нормальні канали у відкритому доступі?

Дивне питання. Такі ж самі канали, як і у тих хто не має того у телевізорі і дивиться через тюнер.

Які для Тебе канали є "нормальними"?
Відповідь від: 19 Лютого 2015, 10:51:58
І правда що Т2 розкодували і тепер потрібно тільки тюнер встроєний у телевізорі?

Правда.

Правда також і те, що там і так нема що дивитися  ;)
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

Nikolla

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 5
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2015, 22:47:59

    Звідки: Грушевського

Для прийому цифрових каналів Т2 бачив модуль умовного доступу для перегляду 32 каналів - це теж що і зовнішній ресівер?
Записаний

hacjka

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +118/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 540
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2018, 17:55:49

    Звідки: Kalush, Україна

модуль це карта доступу
а вот для прийому Т2 зараз модуль не потрібний,кодування знято
примати т2 можна на сучасні тв з модулем тв або приставки з підтримкою Т2
Записаний

AMED

  • Користувач
  • **
  • Карма +2/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 79
  • Останні відвідини:
    11 Березня 2018, 18:47:29

    Звідки: Калуш

Дивне питання. Такі ж самі канали, як і у тих хто не має того у телевізорі і дивиться через тюнер.

Які для Тебе канали є "нормальними"?
Для мене це наші українські(новий,ictv,1+1,СТБ і т.д) ну і звичайно(Діскавері,тсл і т.д).
Поставив вже і подивився сам=) Телепограма процює не на всі канали, в знайомого в ланнеті в цифрі показують майже всі телепограму. Ну також не працюють в мене такі канали як діскавері, тсл, 1 автомобільний і т.д нажаль :(. Ну є плюси поперше один пульт). Ну і канали більша половина що транслюється в ланнеті є і в мене=).  Вичитав в інтернеті що виробники телевізорів з встроєним тюнером вимушені роботи так щоб не можливо було водити коди тому що судились б з ними. Але в загальному задоволений. Також майстер що установлювував мені антену порекомендував кардкшаринг (багато каналів, інфа в інеті) казав що 50 хд каналів
є. Так вот питаня хто має кардшаринг якщо можна весь список каналів хд (цікавлять тільки хд канали).
Записаний

hacjka

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +118/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 540
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2018, 17:55:49

    Звідки: Kalush, Україна

ХД канали е на 36 градусі
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1193/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21028
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:53:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського


Але думаю антена настроєна на Сіріус-Амос-Хотбірд.
Там ХД в основному польські
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

oleg1981

  • Старожил
  • ****
  • Карма +56/-10
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 386
  • Останні відвідини:
    04 Січня 2018, 12:19:01


Тут доволі якісний кардшарінг  http://biling.sat-infa.net/login.php
Записаний

Nikolla

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 5
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2015, 22:47:59

    Звідки: Грушевського

Я мав на увазі модуль умовного доступу http://rozetka.com.ua/romsat_cam-module_t2/p239149/ , тепер для перегляду 32 каналів він не порібен?
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1193/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21028
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:53:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського

Вже разів зо 3 сказали, що не потрібен.
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

Nikolla

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 5
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2015, 22:47:59

    Звідки: Грушевського

Дякую, вже таки зрозумів.
Записаний

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +191/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3070
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 00:03:53

    Звідки: Українська

після вчорашньої грози перестали працювати канали з одного супутника, хто що порадить?
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1193/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21028
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:53:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського

Все дуже просто. Береш і переставляєш місцями дві головки. Якщо та, що показувала перестає - значить свіч. Тоді є переважно один вільний вхід з чотирьох. Пробуєш на ньому (але тре в тюнері поміняти №LNB), якщо і той не робить - купити новий свіч. Якщо дійсно головка - то перевірити чи у ній нема води. Якщо нема - то таки здохла. Купити іншу. Фсьо.
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +191/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3070
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 00:03:53

    Звідки: Українська

короче в свічі міняв місцями не помогло (то гніздо від не робочої головки працює, значить то не свіч). поміняти в тюнері не зміг, скільки не рився в менюшці незнайшов (на старому татовому міняв, а тут ніяк). Щоб поміняти головку треба антену повертати, боюсь якщо я її поверну потім вже не настрою, хз :unknow
Відповідь від: 08 Травня 2015, 09:35:29
а то якраз щей амос накрився, поміняв би на хотбірд, тай чорт з тим хотбіртом, але не можу поміняти.
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1193/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21028
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:53:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського

короче в свічі міняв місцями не помогло
Ти зробив навпаки ніж я писав! Я Тебе наберу, бо так не вийде бачу пояснити.

Відповідь від: 08 Травня 2015, 10:12:29
Виявилося, що добре зрозумів  :-[
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +191/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3070
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 00:03:53

    Звідки: Українська

дякую за консультації, вирішив що дешевше підключити кабельне :=)
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1193/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21028
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:53:00

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського

Ой борони тебе Бог!!!

У мене з тих шо я лише чув, три сім'ї позбулися телевізорів під час грози!

Одні 3 шт, одні 2 шт і одна 1 (бо просто більше не було у них телевізора).

Тим більше так, як у Тебе там далеко до інших булинків, то кабєльок нармально буде ловити  ;)
Відповідь від: 08 Травня 2015, 11:36:26
Якщо мало каналів - є шара, або IPTV, але кабельне то остаточний дірт! І не лише через грози.
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!