Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

11 років 5 місяців 12 днів

Автор Тема: Проблеми в інтернеті  (Прочитано 62969 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Рибка

  • Активіст
  • *****
  • Карма +961/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2907
  • Останні відвідини:
    18 Жовтня 2018, 10:49:58

    Звідки: Калуш
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #40 : 06 Липня 2008, 19:10:53 »

І в мене була така проблема як у walkman, я навіть не знала що робити. Але мій коханий прийшов і все мені зробив. таких як він треба цінити і любити :-* :bouquet: ;)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1196/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 22100
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 19:10:11

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #41 : 06 Липня 2008, 19:51:21 »

Блін, просто поставив новий квіп, який вважаю тою ж аською, лиш без реклами.
Міранда форева!!!
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

syddia

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +369/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2160
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

Проблеми в інтернеті
« Прочитано #42 : 12 Вересня 2008, 12:39:36 »

Скоро прийдеться створювати окрему тему під проблеми з аською!

В мене останніми днями у КВІПі появляються у списку контактів якісь леві номери асьок. Я їх туди не додавав, як вони там самі опинились. Ніби і захист включений. Шось тут не те. Що варто ще відмітити, що всі ці номери (ті хто їх зереєстрував) з чехії!!! :unknow

Я поступаю таким чином: видаляю себе з їхнього списку, а потім їх в ігнор. Та наступного дня їх зявляється вдвічі більше. :evil

Розчехліть шо то може бути.
Записаний

Пиво

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +377/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 1739
  • Останні відвідини:
    04 Вересня 2018, 12:02:38

    Звідки: Калуш
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #43 : 12 Вересня 2008, 16:23:43 »

номер короткий?(тіпа 7 значний чи 8?)
Якщо так то знач він крадений....в мене така сама проблема була....
Записаний


syddia

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +369/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2160
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

Проблеми в інтернеті
« Прочитано #44 : 15 Вересня 2008, 09:02:23 »

Та ні, номер 9-значний, мій старенький, сам його реєстрував і нівкого не крав. :(
Сьогодні ще отримав по асі спам. Достало мене це. :evil
Записаний

romashkin

  • Admin
  • *
  • Карма +723/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3481
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 18:39:53

    Звідки: пр. Л.Українки
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #45 : 15 Вересня 2008, 10:20:27 »

став міранду і забудеш про спам і інші проблеми
Записаний

syddia

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +369/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2160
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

Проблеми в інтернеті
« Прочитано #46 : 03 Серпня 2009, 16:54:12 »

Через Скайп є можливість дешево дзвонити на телефони, але потрібно внести мані на рахунок. Хтось щось знає з цього приводу? Як саме надійно внести необхідну суму?
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1196/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 22100
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 19:10:11

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #47 : 03 Серпня 2009, 17:32:46 »

А вже писали на форумі про безкоштовні ваучери від приватбанку!!!
Відповідь від: 03 Серпня 2009, 17:28:29
Не знаю правда про які саме телефони ти кажеш, бо якщо по Україні та ще й на мобілку то аж ніяк не дешево.
Відповідь від: 03 Серпня 2009, 17:29:27
Прикрили вже халявку.
Тут читай про то що ше залишилося http://skype.privatbank.ua/
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

syddia

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +369/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2160
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

Проблеми в інтернеті
« Прочитано #48 : 03 Серпня 2009, 20:13:20 »

Мені взагалі треба дзвонити у Польщу... :(
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1196/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 22100
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 19:10:11

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #49 : 03 Серпня 2009, 20:56:41 »

Тоді є дещо краще. Якшо саме на домашній телефон.

Качаєш тотово http://www.justvoip.com/getfrommirror.php

А далі так. Реєструєшся (прямо у програмі), заходиш, там буде ссилочка "шёлкните для перехода на вашу страницу".
Там все по англійськи, але то для тебе но-проблем.
Зліва буде
Remaining credit:
€ 0.00  (buy more)
Тиснеш на бай мор
там будуть методи оплати. Вибираєш оплату карткою Віза. Думаю ти чи жінка маєте картковий рахунок.
А далі тре аби на рахунку було не менше 10,5 євро. І платиш ті 10,5 євро.

Страшна сума?
Зато тепер ти матимеш 120 днів протягом яких зможеш дзвонити у Польщу і ще у пів світу - БЕЗКОШТОВНО!!!
Тобто твої 10,5  баксів залишається на рахунку і за них можна дзвонити і по Україні і на мобільні. Бере 5 центів за з'єднання і далі по 6-8 центів за хвилину.
Ну і ще можна з'єднувати телефон у Польщі з телефоном в Україні, бере як за дзвінок по Україні.

Якість звязку суперова. Інколи буває, що йде затримка, але я вже більше року так дзвоню у Польщу і Німеччину. Довольний як слон. Скайп пробував, то і звязок гірший і дорожче і оплачувати тут простіше.
« Останнє редагування: 03 Серпня 2009, 21:10:16 від yurko »
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

syddia

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +369/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2160
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

Проблеми в інтернеті
« Прочитано #50 : 03 Серпня 2009, 22:38:10 »

Оце тєма. :)
Хоча звичайно на мобілу зручніше дзвонити. Через скайп бачу також на стаціонарні телефони досить дешево, а от на мобілу у Польщу 0,23 євреценти, а то майже як з мобільного у небізнес час.
P.S. Юрцю, а ти польський єзик знаєш? як вивчав? бо я як той пес - гіби і все розумію, але ніц сказати не можу.
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1196/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 22100
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 19:10:11

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #51 : 03 Серпня 2009, 22:46:22 »

Володя, то у мене генетична схильність. Я просто телевізор два тижні дивився польські канали. Того вистачило для 80% розуміння. А далі ще 2 роки дивився щоб розуміти 95% і говорити (звісно із страшним акцентом, адже потрібна постійна практика). Ну а ще трошки пробував читити, а звідти вмію писати, благо є перевірка орфографії.
Ти видно не уважно читав.
У ДжастВойпі на мобілку в Україні коштує 8 центів, а на польську 6. тоді як на стаціонар всюди - фрі. І ти ще думаєш?!
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

yuraslim

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +40/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 209
  • Будьте добрішими :-)
  • Останні відвідини:
    25 Грудня 2016, 18:22:22

    Звідки: Калуш
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #52 : 11 Січня 2010, 23:53:31 »

Цейво, вечір добрий=)
Хочу попросити форумчан допомоги. Таке діло. Як зробити так , щоб був інтрнет на 3-х комп"ютерах одночасно, під одним логіном і паролем. Сьогодні купив свіч і кабеля. До цього часу в мій ПК вставлена додаткова мережева, тобто у мене їх дві. Одна рідна шо в материнці , а інша - додаткова. В самому підключенні до Інтернету поставлена галочка щоб Дозволяти іншим користувачам мережі використовувати Інтрнет, і від додаткової мережевої йде вита пара на ноут. Коли основний комп ввімкнений і підключення до інтернету активне - то є інтрнет на 2-х компах. А як зробити , щоб через свіч працювало 3 ПК одночасно??
П.С. Підключив 3 ПК у свіч, в кожному ПК створив підключення до інету, коли наприклад на мому підключення активне - то у мене є інтрнет, на ноуті підключаю - заходить під моїм логіном, але інтернету немає. Коли від"єдню на свому ПК підключення і під"єднано на ноуті - то нет є.
Або простіше, хочу підключити інший ПК через свіч, під одним логіном і паролем одночасно і чи можливо таке.
Про роутер попрошу не писати, тому що немає можливості його придбати. Наперед дякую.
Записаний

ЯЯ

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +522/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 1249
  • Останні відвідини:
    05 Лютого 2015, 01:57:43

    Звідки: Независимости
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #53 : 12 Січня 2010, 00:05:06 »

йо-й - ненаю  :unknow
то треба у Ромашкіна чи Веста питати - вони у тім петрають
Записаний

doktor-maks

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +426/-3
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2740
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2017, 11:04:31

    Звідки: Івано-Франківськ
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #54 : 12 Січня 2010, 00:15:54 »

Сьогодні купив свіч і кабеля
Куди ти під'єднав свіч?
Відповідь від: 12 Січня 2010, 00:08:25
далі давай в чат - для оперативності
Потім роздрукуємо в цій темі, може комусь стане у пригоді
Відповідь від: 12 Січня 2010, 00:12:17
Я так подумав, що в тебе VPN для подключення до інету?
Записаний
When doctors differ who is to decide?

yuraslim

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +40/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 209
  • Будьте добрішими :-)
  • Останні відвідини:
    25 Грудня 2016, 18:22:22

    Звідки: Калуш
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #55 : 12 Січня 2010, 00:35:38 »

Куди ти під'єднав свіч?

свіч під"єднаний тако: основний кабель який йде у перший порт свіча, 2 порт занятий витою парою на комп, а 3-ій порт - занятий витою парою на ноут. Ось так.
Записаний

Ross

  • Новачoк
  • Карма +2/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 24
  • Останні відвідини:
    31 Січня 2016, 12:18:53

    Звідки: Сівецька
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #56 : 21 Січня 2010, 10:56:39 »

ну то як, вийшло у Вас підключити нет через свіч, бо мені тоже цікава ця тема,  в брата є мережа від "мандарину", підключений комп, якось пробував підключити ноут через через другу мережеву карту (щось подібно до того як писав yuraslim ), в мене не вийшло, може того що на компі ХР а на ноуті Vista, а може я щось не правильно робив. В інтернеті нічого толкового не знайшов,
yuraslim, якщо не важко розпиши настройки які ти робив на ноуті, мережевий кабель що йде до ноута має бути  комп - комп?
Записаний

doktor-maks

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +426/-3
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2740
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2017, 11:04:31

    Звідки: Івано-Франківськ
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #57 : 21 Січня 2010, 11:16:42 »

далі давай в чат - для оперативності
Потім роздрукуємо в цій темі, може комусь стане у пригоді
На жаль, чат ми не роздрукували.
Але див. сюди http://www.windowsfaq.ru/content/view/678/94/
Записаний
When doctors differ who is to decide?

Ross

  • Новачoк
  • Карма +2/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 24
  • Останні відвідини:
    31 Січня 2016, 12:18:53

    Звідки: Сівецька
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #58 : 21 Січня 2010, 12:08:00 »

ходив по тій ссилці, там на малюнку від модема йде на комп. потім з компа на свіч, виходить що всеодно треба ставити  в комп ще одну мережеву карту, марежева в мене є, мені підійшов би варіант без свіча, просто втикнути кабель від ноута в другу мережеву карту, раніше я вже так пробував, доступ до дисків і папок був, а інтернету на ноуті не було.
Якщо комусь вдалось підключити, напишіть що до чого.
Записаний

doktor-maks

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +426/-3
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2740
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2017, 11:04:31

    Звідки: Івано-Франківськ
Проблеми в інтернеті
« Прочитано #59 : 21 Січня 2010, 12:22:16 »

мені підійшов би варіант без свіча, просто втикнути кабель від ноута в другу мережеву карту, раніше я вже так пробував, доступ до дисків і папок був, а інтернету на ноуті не було.
топологія понятна.

Ти пробував робити "Настройка управляющего компьютера" як пише в статті?
Як ти хочеш мати інтернет на ноуті, якщо не налаштований "Возможность совместного подключения к Интернету (Internet Connection Sharing, ICS)" на управляючому компі?
Записаний
When doctors differ who is to decide?