Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

11 років 1 місяці 16 днів

Автор Тема: WINDOWS 7  (Прочитано 34074 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

vover

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +191/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3131
  • Останні відвідини:
    Вчора в 20:57:29

    Звідки: Українська
WINDOWS 7
« Прочитано #80 : 24 Грудня 2012, 15:23:56 »

Цитувати (вибране)
Та я знаю де мишка на панелі управління. Мишку я знайшла. Але той пункт пустий, коли в нього зайти. Якщо у ХР там є можливість, зайшовши у "мишка" коректувати її властивості - то в моєму Віндовсі новому - пусто.
Ну про таке я перший раз чую, хз, може десь шнур мишки не контачить або гніздо.
Цитувати (вибране)
у мене воно відразу було максимальним.
яке розширення стоїть?
Зайди ще правою клавішею по іконці "Мой компютер" і подивись "диспетчер устройств" чи нема там жовтеньких значків
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    05 Серпня 2018, 10:40:07

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #81 : 24 Грудня 2012, 15:39:38 »

 лише купили
-ДДК правжній Миколай  :=) ну видиш.. :=) припускаю що ноут самсунг і "специ"поставили ту вінду яка йде в комплекті з ноутом.безкоштовну.
 я вже мав таке недавно.принесли.кажуть при відтворенні відео звуку нема.з всіх плеєрів лише стандартний віндовс медіа був і жодних кодеків чи драйверів.які були з віндовсом-так воно і робило.дивно що взагалі звук був :=) практично без драйверів.
 так шо шукай Колю най зробить по-людськи.лиш багато грошей не давай бо він й так багато пива смогче :=)
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3801
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    26 Грудня 2017, 14:26:49

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #82 : 24 Грудня 2012, 17:38:39 »

припускаю що ноут самсунг і "специ"поставили ту вінду яка йде в комплекті з ноутом.безкоштовну.
Ми купили ще влітку. Але із-за тих глюків користуюсь старим ноутом. Модель - Леново. Вінда в комплект не йшла, я писала, її поставив нам недалекий продавець магазину(ще й не все устиг встановити, неро чомусь у нього не інсталювалось - весь час писало, що таке уже стоїть.Хоча у програмах його не було).І весь час шарахався, нічого пояснити не міг, бігав консольтуватись, але усі менеджери уже бігли додому. тому той продавець здер з нас за установку 150грн і віддав доустановлювати проги самим.
може десь шнур мишки не контачить або гніздо.
Внутрішня мишка, та, що йде в самому ноуті. Поки що користуюсь лише нею.
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    05 Серпня 2018, 10:40:07

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #83 : 24 Грудня 2012, 17:44:48 »

за таку установку підрізати варто.
тепер садять за піратські віндовси.
капець..як не вміє  зробити-хоч би не брав за то такі гроші.в якому магазині такий сервіс?
 ми повинні знати наших героїв.жесть

 щодо мишки-то або відсутній драйвер або не рідний стоїть .і тому таке.тачпад то зветься.
 леново-неленОва хвірма :=)
 кажу треба зробити по-людськи
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

kac

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +104/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 656
  • Останні відвідини:
    Вчора в 09:35:52

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #84 : 24 Грудня 2012, 19:58:52 »

тому той продавець здер з нас за установку 150грн і віддав доустановлювати проги самим.
 :o я в шокове, Сонечко+ мені Вас шкода!!!
Записаний
While (!Life.EOF) {
You.Money+ ;
You.Girls.Add(new Girl(90,60,90));
BeHappy();
}

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3801
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    26 Грудня 2017, 14:26:49

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #85 : 14 Березня 2013, 23:37:36 »

я в шокове, Сонечко+ мені Вас шкода!!!
Ага, більше у Івано-Франківську не встановлюватиму програм. Краще купляти там пустий ноут і встановлювати ПЗ в Калуші. Мені мій провайдер за 50грн переустановив Віндовс7 але професійну версію - там проблеми з мишкою уже не було :). Правда, після ХР сімка  дещо не зручна з непривички. Наприклад, аська8 не встановлюється :unknow, внизу панелька не скриває список програм(як у ХР). Але є інші цікавини. А от на рахунок аськи - шкода. Хіба шукати інші сайти(бо я скачувала з офіційного сайту асі).
А яка різниця - записувати диск через НЕРО чи програмою самого Віндовса7?
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    05 Серпня 2018, 10:40:07

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #86 : 14 Березня 2013, 23:52:24 »

хіба в зручності виставити швикдість записування.
 замість аськи користуйся квіпом.і луч солнца в фейсбуці буде онлайн завжди
тільки в 7ці можна переміщувати місцями вкладки відкриті .та як в опері.обробка дій швидше
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

ARNI

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +71/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 666
  • Останні відвідини:
    Вчора в 11:12:17

    Звідки: Ukraine
WINDOWS 7
« Прочитано #87 : 15 Березня 2013, 11:21:07 »

Мені мій провайдер за 50грн переустановив Віндовс7
Через таких провайдерів, що віндовси встановлюють - вічно потім проблеми виправляю. Нехай краще тільки кабеля тягають і підключають нет.
Розкажу історію:
В однієї старшої жіночки вінда заглючила. І та, попросила, за гроші відповідно, свого провайдера (біля санстанції їх офіс - не знаю як називається). Той прийшов встановити, але щось йому там не получалось. Забрав системник, тиждень щось мукрижив. І позатирав файли на ішому розділі. Жіночка наїхала, той щось почав відновлювати, відновив десь відсотків зо 30. Жіночка довго сі плювала після того. Вийшла через людей на мене. І я їй підняв даних майже решту, жіночка си дуже втішила, що більшість важливої інфи си повернуло (фотки, документи ...).
А мораль в цій історії така: кожен повинен робити ту роботу яку знає та вміє. А пробувати не на людях і за гроші, а в себе вдома.
Записаний

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3801
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    26 Грудня 2017, 14:26:49

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #88 : 15 Березня 2013, 12:41:17 »

І я їй підняв даних майже решту, жіночка си дуже втішила, що більшість важливої інфи си повернуло (фотки, документи ...).
А мораль в цій історії така: кожен повинен робити ту роботу яку знає та вміє
Тепер буду знати хто вміє :). А чому аська 8 не сумісна з В7? Квіпом не користуюсь - привикла до асі...Фейсбук онлайн мене вже не цікавить - вкладка відкрита, а мене не пускає  - забула пароль. Та й соцмережі мене, якщо чесно напружують. Я більше люблю форуми.
Відповідь від: 15 Березня 2013, 12:39:00
тільки в 7ці можна переміщувати місцями вкладки відкриті
Та ну  - я в ХР у Гугл хромі це роблю :). Просто мій старий ноут зовсім глючити став - то плагіни у нього ламаються, то висить...Тому я потихеньку-потихеньку привикаю до нового з новою Віндою, а цей з часом певно продам, або віддам малій на мультики))
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    05 Серпня 2018, 10:40:07

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #89 : 15 Березня 2013, 12:42:27 »

усе сумісне.  може просто в асьці хєрні всякої забагато.грузить систему наче купа всього включено. стару версію скачай.icq lite .бомба
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3801
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    26 Грудня 2017, 14:26:49

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #90 : 15 Березня 2013, 12:56:21 »

та напевно так і зроблю. Мене ася 7М влаштовувала. А лайт не пробувала
Записаний

Vitia

  • Початківець
  • *
  • Карма +8/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 43
  • Останні відвідини:
    17 Лютого 2015, 08:21:33

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #91 : 15 Березня 2013, 13:08:30 »

та напевно так і зроблю. Мене ася 7М влаштовувала. А лайт не пробувала
Ось попробуйте звідси скачати: http://biblprog.org.ua/ru/icq/
Тільки при встановленні зніміть ці всі галочки: http://clip2net.com/s/4KUGi9
Відповідь від: 15 Березня 2013, 13:07:07
та напевно так і зроблю. Мене ася 7М влаштовувала. А лайт не пробувала
Ось попробуйте звідси скачати: http://biblprog.org.ua/ru/icq/
Тільки при встановленні зніміть ці всі галочки: http://clip2net.com/s/4KUGi9

там внизу є скачать ICQ: http://clip2net.com/s/4KUIre
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1195/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 21565
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 11:13:47

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
WINDOWS 7
« Прочитано #92 : 15 Березня 2013, 13:13:46 »

Не повинно бути ніяких причин через які аська б не працювала саме на сімці!
Відповідь від: 15 Березня 2013, 13:12:10
Хоча бувають казуси. Але суто з конкретними програмами і з їх конкретними версіями.
Записаний
Cпочатку приходить російська культура, російська мова, а вже за ними – російські війська!

Vitia

  • Початківець
  • *
  • Карма +8/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 43
  • Останні відвідини:
    17 Лютого 2015, 08:21:33

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #93 : 15 Березня 2013, 14:11:41 »

я в шокове, Сонечко+ мені Вас шкода!!!
 внизу панелька не скриває список програм(як у ХР). Але є інші цікавини.

а ось на рахунок панельки, підготував нашвидкоруч маленький відеоурок :):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Z1OA2gJub_g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Z1OA2gJub_g</a>
Записаний

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3801
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    26 Грудня 2017, 14:26:49

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #94 : 15 Березня 2013, 15:08:26 »

Я мала на увазі ті значки, що зліва на панельці інструментів. У ХР - можна зробити так, що буде видно 3шт і "лапки". А коли натискаєш на лапки, то вискакує віконечко з переліком схованих програм, які запускаються одним натиском. В 7 такого немає. Тому прийдеться їх "складати" у папочку.
Записаний

Vitia

  • Початківець
  • *
  • Карма +8/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 43
  • Останні відвідини:
    17 Лютого 2015, 08:21:33

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #95 : 15 Березня 2013, 15:43:33 »

Я мала на увазі ті значки, що зліва на панельці інструментів. У ХР - можна зробити так, що буде видно 3шт і "лапки". А коли натискаєш на лапки, то вискакує віконечко з переліком схованих програм, які запускаються одним натиском. В 7 такого немає. Тому прийдеться їх "складати" у папочку.
Сорі, неправильно вас зрозумів!
Можливо вам допоможе така інфа:
Цитувати (вибране)
Таскбар немного изменили, поэтому придётся извратиться. Самый близкий вариант - сделать кастомный тулбар. Для этого нужно:

1. Удалить все значки с панели задач (именно тот самый пункт Unpin from taskbar / Изъять из панели задач). Вообще все, чтобы была голая панель;

2. Отключить языковую панель (правой кнопкой мыши);

3. Создать где-нибудь папку, куда накидать нужные ярлыки;

4. Добавить эту папку как новый тулбар на панель задач (тоже правой кнопкой);

5. Перетащить его влево до упора;

6. Отключить текстовые надписи и название папки (правой кнопкой мыши по имени папки на панели, там две галочки).

Да, языковую панель, разумеется, можно впоследствии включить обратно :)
Записаний

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2464
  • Останні відвідини:
    05 Серпня 2018, 10:40:07

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #96 : 15 Березня 2013, 15:54:10 »

 :D
 ось тобі прога швидкого доступу. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d6UVb15it6A#! можна ставити в будь-якому місці екрану.вставляти значки.
 вони випадають на екран чи переливаються чи ховаються.весь набір понтів. користуюсь і всім ставлю з дня коли вперше побачив http://rocketdock.com/DOWNLOAD
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3801
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    26 Грудня 2017, 14:26:49

    Звідки: з маминого животика
WINDOWS 7
« Прочитано #97 : 15 Березня 2013, 18:18:53 »

Отаман, посилання не правильне перше - виклади по-новій будь-ласка
Записаний

DVania

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +963/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4231
  • Останні відвідини:
    14 Вересня 2016, 23:52:58

WINDOWS 7
« Прочитано #98 : 15 Березня 2013, 18:25:11 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=d6UVb15it6A" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=d6UVb15it6A</a> не правильне ,але подивитися його все одно можна ;)
ця програмка про яку Отаман пише подібна на cairo dock для ліня,тільки простіща вроді чуть.
Записаний

DVania

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +963/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4231
  • Останні відвідини:
    14 Вересня 2016, 23:52:58

WINDOWS 7
« Прочитано #99 : 16 Березня 2013, 13:13:57 »

 :D
 ось тобі прога швидкого доступу. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d6UVb15it6A#! можна ставити в будь-якому місці екрану.вставляти значки.
 вони випадають на екран чи переливаються чи ховаються.весь набір понтів. користуюсь і всім ставлю з дня коли вперше побачив http://rocketdock.com/DOWNLOAD
Я собі на ХР поставив ,нічого так  :)
Записаний