Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

10 років 9 місяців 22 дні

Автор Тема: WINDOWS 7  (Прочитано 31797 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Dima

  • Новачoк
  • Карма +1/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 10
  • Останні відвідини:
    31 Жовтня 2013, 09:30:09

    Звідки: Калуш- Ів.-Франківськ
WINDOWS 7
« Прочитано #100 : 18 Жовтня 2013, 12:34:25 »

Ага, більше у Івано-Франківську не встановлюватиму програм.
Я б їх радив вам самому встановлювати.
http://windows.microsoft.com/uk-ua/windows7/installing-and-reinstalling-windows-7
Записаний
http://ref-klsh.in.ua реферати, курсові, книги, новини.

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2462
  • Останні відвідини:
    13 Березня 2018, 13:37:04

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #101 : 18 Жовтня 2013, 13:38:02 »

віндовс і дитина поставить.хотів написати мавпа.
 драйвери-програми..-одна невірна послідовність встановлення -і може не піти звук,відео чи ще щось.
 і треба перевстановлювати знову.напрклад недавно на ноут поставив 64х систему.драйвера на вайфай вимушений був обновляти з віндовса,інтернет через кабель.і вайфай так не запрацював нормально.
чи ставиш віндовс а зображення на камері догори ногами(так на асусах буває).
 саме за такі нюанси люди беруть гроші за установку.
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

kac

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +104/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 651
  • Останні відвідини:
    Вчора в 18:16:28

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #102 : 18 Жовтня 2013, 15:40:31 »

більшість з того, що ти описав вирішується просто! буває нюанс з драйверами, що нема під 64 бітові ситеми.
Записаний
While (!Life.EOF) {
You.Money+ ;
You.Girls.Add(new Girl(90,60,90));
BeHappy();
}

Отаман

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +435/-41
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 2462
  • Останні відвідини:
    13 Березня 2018, 13:37:04

    Звідки: Бандерівська
WINDOWS 7
« Прочитано #103 : 18 Жовтня 2013, 16:55:09 »

так. на сайтах нема. а як обновляєш вінду-то є.
(серед обновлень.звісно я їх вимикаю,але не раз переконувався що там є драйвер коли нема на сайтах. часто і на відео теж)але всеодно не працює.
то наявність мереж не показує ,то не конектиться.довелось ставити 32х
Записаний
кращий курс.знай ресурс.стабільно тут купую вмз
https://obmen.cc/user/ref/3225

kac

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +104/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 651
  • Останні відвідини:
    Вчора в 18:16:28

    Звідки: Калуш
WINDOWS 7
« Прочитано #104 : 19 Жовтня 2013, 14:50:21 »

час від часу використовую DriverPack Solution рідко коли не знаходив драйвер.
Записаний
While (!Life.EOF) {
You.Money+ ;
You.Girls.Add(new Girl(90,60,90));
BeHappy();
}

ББА

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +286/-11
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 9240
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 13:45:21

    Звідки: Льондон
WINDOWS 7
« Прочитано #105 : 03 Листопада 2013, 01:36:57 »

http://www.ixbt.com/news/soft/index.shtml?17/26/09


Microsoft: новая возможность очистки дисков в Windows 7

Корпорация Microsoft недавно выпустила очередное обновление для операционных систем Windows 7, добавляющее в меню очистки дисков новый интересный параметр - Windows Update Cleanup. Данная функция позволяет освободить гигабайты занятого места на жестком диске в папке системных обновлений Windows (Windows Updates).

В силу особенностей своей работы операционная система сохраняет все скачанные апдейты и патчи в специальном каталоге (WinSxS), где они хранятся на тот случай, если произойдет сбой и придется восстанавливать важные системные файлы.

viking

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 7
  • Останні відвідини:
    02 Вересня 2014, 09:58:17

    Звідки: Калуш
Windows 7
« Прочитано #106 : 17 Червня 2014, 10:13:56 »

Windows 7 можна ставити при таких параметрах: процесор 1 ядро 2,7 Ггц, ОЗП 768 Мб, відеокарта 512 Мб. На сайті Microsoft пише що можна, але я сумніваюся, що це дійсно так.
Записаний

Amateyr

  • Старожил
  • ****
  • Карма +146/-0
  • Online Online
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 416
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 14:15:24

    Звідки: Калуш, Хіміків
Windows 7
« Прочитано #107 : 17 Червня 2014, 10:46:04 »

ОЗП 768 Мб
Якщо не помиляюсь то для 32 розрядного мінімум 1 Гіг, а для 64 розрядного 2 Гіг оперативки має бути.
Записаний

viking

  • Новачoк
  • Карма +0/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 7
  • Останні відвідини:
    02 Вересня 2014, 09:58:17

    Звідки: Калуш
Windows 7
« Прочитано #108 : 17 Червня 2014, 10:56:32 »

ОЗП 768 Мб
Якщо не помиляюсь то для 32 розрядного мінімум 1 Гіг, а для 64 розрядного 2 Гіг оперативки має бути.
Так, але я чув, що 32х потягне навіть при 512 Мб оперативки, просто хочеться переконатися, що це дійсно так.
Записаний

Amateyr

  • Старожил
  • ****
  • Карма +146/-0
  • Online Online
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 416
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 14:15:24

    Звідки: Калуш, Хіміків
Windows 7
« Прочитано #109 : 17 Червня 2014, 11:28:25 »

Записаний