Головне, що є вибір.
Згадайте, рік тому не було жодного бару, а тепер мінімум 3.
А значить буде конкуренція, а значить десь буде смачніше, десь культурніше, десь дешевше.
От ми з Рибою коли останнього разу були у Кондраті (тому що на Бандери), то їжа була вже далеко "не фонтан".
Зате мабуть у нововідкритому (на площі) зараз ще з пів року будуть старатися (то може, бо ми ще там не були і не знаємо стан речей).
Нове кафе старається заманити і призвичаїти до себе відвідувачів.
З іншого боку люди охоче йдуть у новий заклад.
Максвел Хаусу бажаємо створити собі гарне реноме і потім тримати марку. Але звісно не прихованою рекламою, а смачною їжею і гарним обслуговуванням.
Інтер'єр, як я зрозумів вони вже постаралися зробити.
Відповідь від: 20 Жовтня 2012, 14:23:30
Ну і ще раз на рахунок Ясенів.
То вже для Калуша не просто бар, то історія. Те, що власники відродили його і не як гадючник, а як культурний заклад - то вже респект.
А те, що не всім подобається - то нормально.
Адже те, що для мене однозначний "+" (його історія), для інших навпаки "-".
Я вже не раз чув фрази типу: "Я не ходив туди, та і не хочу, бо там певно смердить..."
Є і таке сприйняття історії.