Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

12 років 1 місяці 17 днів

Автор Тема: Готуємо їсти  (Прочитано 199138 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Софія

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +13/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 133
  • Останні відвідини:
    24 Липня 2016, 12:45:16

    Звідки: вул. Пушкіна
Готуємо їсти
« Прочитано #360 : 25 Січня 2012, 11:21:16 »

 Speranza,а буряки варити нe трeба? Бо  я вжe nоставила варити  :unknow.,і я думала,що іх трeба варити довгeнько.Ох, і гарно заквасила! Хочу бігус нeгайно!
Записаний

Speranza

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +60/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 183
  • Останні відвідини:
    30 Серпня 2016, 19:21:33

    Звідки: Винниченка
Готуємо їсти
« Прочитано #361 : 25 Січня 2012, 11:34:12 »

Так треба. Вибачте пропустила в рецепті. Варити пластинками. І тільки, коли зварені буде видно чи ликоваті. Будуть мати такі білі прожилки, як ниточки.  І
Відповідь від: 25 Січня 2012, 11:32:37
А знаєте, що означає "пана кота" або правильніше "панна котта"?
Записаний

Софія

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +13/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 133
  • Останні відвідини:
    24 Липня 2016, 12:45:16

    Звідки: вул. Пушкіна
Готуємо їсти
« Прочитано #362 : 25 Січня 2012, 11:40:35 »

Всe ясно,я так і думала, Speranza,дякую. Вариться вжe.Чомусь nосліднім часом nотягнуло на такі nрості,"сeлянські" блюда.Вони й сnравді nрості в nриготуванні.
Записаний

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    31 Липня 2019, 08:43:38

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #363 : 20 Лютого 2012, 16:41:21 »

тоненькі "кружевные".
мої улюблені млинці :)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #364 : 20 Лютого 2012, 17:02:00 »

з червоною ікоркою... еееех 
Записаний

Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #365 : 20 Лютого 2012, 17:42:30 »

підтримую! і трошки сметанки :)
Записаний

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #366 : 20 Лютого 2012, 20:08:20 »

Для дитячого дня народження цікаво так прикрасити
Записаний

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +961/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2912
  • Останні відвідини:
    19 Липня 2019, 10:26:37

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #367 : 24 Лютого 2012, 15:47:37 »

ням ням, аж слинка потекла :), давай фоточки :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #368 : 27 Лютого 2012, 15:35:48 »

Порадьте щось смачнезне з голандським сиром  :)
Записаний

Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #369 : 27 Лютого 2012, 15:44:45 »

смаж брусочками у лізоні. ну дуже смачно!
Записаний

ksenya

  • Модератор
  • *
  • Карма +303/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 1102
  • Останні відвідини:
    23 Червня 2019, 22:00:31

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #370 : 27 Лютого 2012, 15:46:07 »

Я їла в кафе сир фрі з соусом. Дуже був смачний :good Але ти, певне, щось не таке шукаєш  :-[
Відповідь від: 27-02-2012, 15:45:02
разом написали
Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #371 : 29 Лютого 2012, 11:22:57 »

Сьогодні зроблю обов'язково :)   
Записаний

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #372 : 29 Лютого 2012, 11:41:33 »

 Чекаю на відгуки.Я варила вчора ;) Взагалі їх кухня смачна.Навіть та локшина( не торгоня),продається різна: з грибами,з шпинатом,з томатами.Коли варитиму,напишу чи смачно.І ціна її за 200 грам десь 3-4 грн.Не пам"ятаю,дома гляну. :)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #373 : 29 Лютого 2012, 17:37:09 »

і я зі сметанкою також роблю :)
Записаний

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #374 : 01 Березня 2012, 15:02:32 »

Супер, і з сиру, й легко робити.  ;)
Дякую.  :bouquet:
Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #375 : 01 Березня 2012, 22:05:35 »

то мабуть твердий сир не підійде, треба той в пакетиках маленьких плавлений. треба спробувати
Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #376 : 02 Березня 2012, 09:48:44 »

я вже другий день день роблю Торгоню)))) Виявляється ті макарони за один раз всі не висушиш в духовці. І мені вечором ніяк часу не вистачає. Сподіваюсь сьогодні процес завершиться  :=)
Записаний

yuraslim

  • Постійний користувач
  • ***
  • Карма +40/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 209
  • Будьте добрішими :-)
  • Останні відвідини:
    25 Грудня 2016, 18:22:22

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #377 : 10 Березня 2012, 11:23:37 »

Я рада що вам сподобалось
і ми раді шо нам сподобалося!!! :prapor:
Записаний

DVania

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +963/-2
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 4231
  • Останні відвідини:
    14 Вересня 2016, 23:52:58

Готуємо їсти
« Прочитано #378 : 10 Березня 2012, 13:04:04 »

Зараз багатьом стане погано :=) :=) :=)
Китайский деликатес: Яйца, сваренные в моче
С приходом весны городок Донгьянг в Китае окутывает странный, но знакомый каждому запах — запах мочи. Здесь очень популярен местный деликатес — варёные яйца. Казалось бы какая связь между запахом этой мочи и куриными яйцами? Ответ Вас слегка шокирует: яйца варятся в моче, при чём это обязательно должна быть моча девственных мальчиков. Эта традиция ведет свою историю на протяжение сотен лет, а местный деликатес называется просто и незамысловато: Тонгзи Дэн,что в переводе означает «Яйцо мальчика»
Что интересно, это не просто варёные в моче яйца. После того, как вода закипела, их извлекают из кипятка и немного разбивают скорлупу, чтоб моча попала внутрь и все хорошенько пропиталось и впитало аромат
Что еще более интересно, жители Донгьянг любят это блюдо, если его можно таковым назвать. Они могут съедать по 10 подобных яиц в день, хотя некоторые все же считают это отвратным, и никогда не решались попробовать это чудо кулинарии
Возникает резонный вопрос, где и как собирают мочу для приготовления яиц? Происходит всё это в местных школах, где прямо в коридорах выставляют обычные ведра, куда писают молодые школьники. В течение дня все это сливается в большую емкость, и используется для приготовления деликатеса. Эта практика распространена во всех школах города, учителя даже напоминают мальчикам не писать в вёдра, если они заболели.    
Записаний

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +961/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2912
  • Останні відвідини:
    19 Липня 2019, 10:26:37

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #379 : 10 Березня 2012, 13:11:04 »

дякую Сергію Джуренко. :) :good
http://www.djurenko.com/cooking/kashkaval.html#more-4344
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.