Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

16 років 8 місяців 28 днів

Автор Тема: Готуємо їсти  (Прочитано 272868 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #260 : 25 Січня 2011, 17:48:51 »

"Любаня радить тільки  Panasonic !!!"
У "Фокстроті" його немає. Тільки LG (Корея), Мулінекс і китайські
Записаний

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #261 : 25 Січня 2011, 18:06:51 »

Піцца-пиріг  ;) :good  :hot

А з слоєного тіста роблять піццу?   :unknow
Записаний

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #262 : 25 Січня 2011, 18:09:43 »

з листкового роблять самсу :)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #263 : 25 Січня 2011, 18:40:42 »

з листкового роблять самсу :)
То мені?  :=)
Пішла гуглити.   :-D
Відповідь від: 25 Січня 2011, 18:29:34
Ліпше мені в цю тему не заходити стільки слів нових.  :)
Прочитала про самсу  :good
Записаний

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #264 : 07 Лютого 2011, 18:50:33 »

Ліпше промовчу як я пекла то тісто  :=)  :-D

А от зупка з замороженого щавлю  :good Майже як з свіжого. Рекомендую, зимою наче весна.  :)
Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #265 : 08 Лютого 2011, 10:04:38 »

Найкращий варіант - це купити заморожене листкове тісто. Мороки ніякої і якість хороша. Я купляла "fine food" і залишилась задоволена (якраз готувала свинину на грибній подушці в листковому тісті).
Записаний

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #266 : 08 Лютого 2011, 10:54:39 »

Дівчата, я вас повеселю - тісто було куповане.  :-D

Я й з таким можу начудити.  :=) Випічка бачу не моє(на щастя певно  :=)).  :unknow
Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #267 : 08 Лютого 2011, 11:23:01 »



щоб то таке приготувати, підкиньте ідею, щоб швидко і смачно :)
[/quote]


Залежно від того,які продукти у тебе в наявності. Зайди до Любані на сайт :)  Я коли не хочу довго морочитись з приготуванням або відбивні роблю, або курку на солі запікаю і  каротопельку в фользі розрізану навпіл з начинкою з майонезу та часничку з приправою каррі або з салом.
Записаний

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #268 : 08 Лютого 2011, 14:00:14 »

А от зупка з замороженого щавлю   Майже як з свіжого. Рекомендую, зимою наче весна.

 В суботу варила  ;) В неділю вже не було  :)

 Лаліє, а можна детально про різотто ? Що за чим, де і як ?  :)
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #269 : 08 Лютого 2011, 14:12:20 »

Купила такий великий макарон, буду його фарширувати, а потім запікати :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #270 : 08 Лютого 2011, 16:18:59 »

Купила такий великий макарон, буду його фарширувати, а потім запікати :)
"Мы не ищем легких путей"  :-D

Ну не знаю чи воно дійсно різотто, :=) але готую так: варю в мікрохвильовій до напівготовності рис.Підсмажую цибульку на олії, шампінйони на маслі, м"ясо курки смажу + до нього трішки соєвого соусу.

Кукурудза кансервована + морожений горошок + цибулька + курка + броколі морожене + кусочок масла +шампінйони - все додаю в рис, перемішую. Ставлю в мікрохвильову до готовності рису. Ще хвилин 15 приблизно. Готову страву можна посипати сиром голандським.

Можна робити без якогось з інгредієнтів, чи без кількох. Основа рис з овочами.
Порадила мені  різотто Тенді, а я вже кидаю туди, що бачу.  :)


Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #271 : 08 Лютого 2011, 17:31:07 »

З приводу макаронів фаршированих. Головне, щоб фарш був сочний і соус вдалий. Бо одного разу пробувала в братової, то було враження наче то сухарі з засушеним мясом запечені (може забула відварити перед тим як в духовку ставити)  :=)
Записаний

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #272 : 08 Лютого 2011, 18:24:29 »

Не знаю що вийде, макарони купила з твердих сортів пшениці, відварила, нафарширувала мисливськими ковбасками.
на протвень поклала шампіньйони, потім макарони, залила заливкою(яйце, оливкова олія, майонез, тертий сир).
Все це чудо запікається :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Tandylight

  • Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3130
  • Останні відвідини:
    08 Травня 2019, 21:01:31

    Звідки: Київ
Готуємо їсти
« Прочитано #273 : 08 Лютого 2011, 18:36:32 »

мммммммммм... яка смакота
Записаний

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #274 : 08 Лютого 2011, 19:28:43 »

Вийшло смачно, вже все з'їли, сфотографувати не встигла :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

KATRIN

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +353/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 932
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #275 : 08 Лютого 2011, 19:42:14 »

Купила такий великий макарон, буду його фарширувати, а потім запікати

 А де такий є ? І як він виглядає?  :unknow
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #276 : 08 Лютого 2011, 20:48:11 »

в Фуршеті :), там зараз такий великий вибір макаронів
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #277 : 14 Березня 2011, 17:04:49 »

Робили "Курячу ковбаску"
 :) вершки дати не забула :)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

Лалія

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +964/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3210
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #278 : 14 Березня 2011, 17:46:47 »

Ні,  :)
Все строго по рецепту, тепер це в мене рецепт смачного паштетику.    8)
Записаний

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #279 : 21 Квітня 2011, 20:46:26 »

В мене паску пече мама і ще плесканку пече :) Я більше по мясі та салатах виступаю :)
може хто має гарний рецепт салатиків  :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.