Вільний форум міста Калушa

Різне => Розмови про все => Готуємо їсти => Тема розпочата: Svit від 12 Жовтня 2007, 17:12:29

Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Svit від 12 Жовтня 2007, 17:12:29
Без цих страв не обходиться жодне українське застілля  ;)
П.С. Повідомлення для зручності перенесено з теми "Готуємо їсти" . Тому продовжуємо ;), ділимось смачнющими рецептами салатиків і холодних закусок
(Модератор)

Дуже смачний салат з курятиною
В1дварити м ясо,пор1зати на кусочки,квадратики...
В окрему миску:
Листя салату 1 багато вс1ляко1 зелен1,листочки молоденького бурячка,червоного.
Ог1рки,пом1дори,якщо е то сорт Чер1,малесеньку,щоб не нар1зати,або прост1,але р1зати не дуже м1лко...
Синя цибуля кружельцями
Гор1шки кедров1 1 гарбузян1
Запрвити оливковою ол1ею,лимоном,с1ль по -смаку
А м ясо готове покласти зверху,на салат 1 перем1шати вже п1сля подач1...
Дуже смачна закуска,1 корисний салат....
))))))))) :drink
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 21 Листопада 2007, 22:56:52
Мікрохвильовку використовую кожного ранку, готую гарячі бутерброди.
Хлібчик, масло, ковбаска салямі, сир і на 1-2 хвилинки. Смакота. :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 15 Лютого 2008, 16:16:52
Шановні жінки, ви що нічого смачненького не готуєте?
Ану бігом пишіть що ви готуєте. :)
А може у нас і чоловіки є, які вміють і готують щось смачненьке.

Салатик(наз. незнаю)
Все робиться слоями.
Спочатку ми кладемо на дно салатниці варені кусочки курятини, дрібно нарізано.
перемащуємо майонезом.
Потім слой шампіньйонів маринованих(нарізаних)
знову перемащуємо майонезом
варені яйця (нарізані)
знову перемащуємо майонезомї
сир (натертий)
знову майонезом перемащуємо
дрібно нарізані крабові палички
перемащуємо майонезом.
Салатик має постояти, хоча б годинку, щоб все пропиталось.

Обов"язково все кладемо слоями, і зверху кожний слой мастимо майонезом.
Получається така нібито шуба.
Смачно, дуже смачно виходить. :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 09 Квітня 2008, 15:23:44
 Є один дуже смачний і легкий в приготуванні салатик. Називається "Мадрид"
  Все, що потрібно це відварене філе курки, помідори свіжі, грибочки мариновані ( шапмінйони або маслята), оливки (а можна і без них хто не любить), зелена цибулька. Все це заправити майонезом і получиться досить ситний і легкий на шлунок салатик! :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Ірчик від 09 Червня 2008, 11:48:05
Спробуйте зробити салатик, думаю, що всім сподобається: 4 помідорки середні + 1 пачка соленого крекеру (можна з цибулею) + майонез + часнок. Помідори нарізають півкільцями, а печення ломається. Можна ще добавити зеленої цибульки і ... Істи. Смачного
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 09 Червня 2008, 15:31:19

Спробуйте зробити салатик, думаю, що всім сподобається: 4 помідорки середні + 1 пачка соленого крекеру (можна з цибулею) + майонез + часнок. Помідори нарізають півкільцями, а печення ломається. Можна ще добавити зеленої цибульки і ... Істи. Смачного

Знаю дещо подібний рецептик. Також входять помідори, часник, але замість крекерів сухарики звичайні з пакетиків (можна з якимось смаком цікавим, я додаю з «хріном і холодцем»), також твердий потертий сир, все заправляється майонезом.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: beauty від 23 Серпня 2008, 23:50:30
Канапки: сірий хліб мажемо майонезом, зверху викладаємо кусочок оселедця, дольку ківі і 3-4 горішги арахісу. Виходить оригінальне поєднання соленого і солодкого.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 17 Листопада 2008, 20:20:08
Салат з сиру та шинки: сир голандський(кубики), шинка, огірок свіжий(тоненькі чотирикутнички 2-3мм ширина 50мм довжина  ;)), кукурудза, майонез.  :good

Запіканка з курячим мясом: куряче філе дрібно порізати, картопля на тонкі кружечки, цибуля тонкими кільцями, сметана з майонезом - соус, сир голандський.
Нижні 2-3шари картопля (сіль, перець) далі цибуля тонкий шар, куряче мясо(посолити, поперчити), залити соусом + вода, за 5хвилин до готовності посипати  потертим сиром. 25хв в мікрохвильовій.
Смачного! (http://s14.rimg.info/b0f83c2c547de0527cec796b6978f26e.gif)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 30 Грудня 2008, 02:04:49
Салат "Бичок"
Нам потребуется:
Печень трески - 200 г,
Рис отварной - 250 г,
Огурцы соленые - 4 шт.,
Яйцо - 5-7 шт.,
Маслины для украшения,
Зелень петрушки - 1 пучок,
Зеленый лук - 1 пучок,
Редис - 150 г,
Долька лимона для украшения,
Зеленый салат для украшения.

Что делать:Яйца сварить вкрутую, белок яйца измельчить, желток оставить для украшения блюда.Зелень измельчить, оставить немного петрушки для украшения. Рис, зелень, яичный белок, измельченные на крупной терке огурцы (один оставить для украшения), печень трески соединить, перемешать. На блюде из салатной массы сформировать мордочку бычка с рогами.Посыпать "бычка" измельченным в крошку желтком.Из маслин сделать "бычку" глаза и ноздри, из лимонной цедры - кольцо в нос, из огурца вырезать уши.
Подавать, украсив салатными листьями, дольками редиса и зеленью петрушки.
(http://img.passion.ru/food/1229/bch_4.jpg)(http://img.passion.ru/food/1229/bch_5.jpg)(http://img.passion.ru/food/1229/bch_6.jpg)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 12 Січня 2009, 16:08:56
Салат из шампиньонов слоеный   :good
Шампиньоны мелко нарезать и обжарить на растительном масле до готовности. Морковь натереть на крупной терке, лук мелко нарезать и обжарить отдельно. Орехи измельчить. Чернослив распарить, освободить от косточек и нарезать соломкой. Все продукты охладить до комнатной температуры. Лук, морковь, орехи и чернослив соединить, размешать. Выложить на блюдо слоями: грибы, затем слой смеси, снова грибы и т. д., каждый слой смазывая майонезом. Готовый салат украсить половинками чернослива и орехами.
      
Ингредиенты:шампиньоны 500 г,лук 5 шт, морковь 3-4 шт, ядра грецких орехов 1 стакан, чернослив 200 г, майонез.

Бутерброди.
(http://www.russianfood.com/dycontent/images/sm_273.jpg)
Мелко нашинковать лук и спассеровать его на сковороде. Нарезать шампиньоны ломтиками и припустить их в небольшом количестве воды (так, чтобы вода покрывала дно посуды) до полного ее испарения.
Нарезать кубиками варёную телятину. Все смешать, посолить, поперчить по вкусу, заправить майонезом.
Нарезать хлеб. Намазать на него масло, потом - приготовленный салат.
Дуже смачно.(http://www.forum.cosmo.ru/style_emoticons/default/essen.gif)
Відповідь від: 12 Січня 2009, 15:25:18
Для любителів червоної риби: http://www.good-cook.ru/salat/salat_135.shtml
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 25 Серпня 2009, 18:45:59
Для тих, хто любить гострі страви. Рецепт дуже смачної сирої аджики. Через м"ясорубку прокручуємо 1,5 кг червоного солодкого перцю (тільки не ратундру), 2-5 шт. червоного гострого прецю, 300 гр часнику. Додаємо 200 гр цукру, 2 ст. л. солі, 100 гр оцету. Добре перемішуємо і розливаємо в банки, накриваємо звичайними пластмасовими кришками і в холодильник або підвал (якщо там достатньо прохолодно). Кажуть, що зберігається до 2-х р.р. Обманюють. З"їдається набагато швидше :).Це рецепт приблизно на 4 півлітрові банки. Таку аджику можна ще й в борщик додавати зимою.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 01 Вересня 2009, 19:56:30
Вітамінний салатик: терта морквина, тертий голандський сир, майонез та чорний перець. Можна використовувати для приготування бутербродів.  ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: beauty від 27 Жовтня 2009, 12:08:12
Дівчата, а хто пробував дома робити майонез? Бо в неті є купа рецептів, але, якщо вже хтось робив і вам вдався, напишіть, please :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: bornslippy від 27 Жовтня 2009, 13:03:38
майонез краще не їсти.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 27 Жовтня 2009, 13:35:51
майонез краще не їсти.
Домашній якраз можна. :unknow

Але теж не вмію його готувати.  :)
Хто таки наважиться дайте знати.  ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: bornslippy від 27 Жовтня 2009, 14:51:23
олія, яйця і спеції за смаком, а ну і сіль, і все міксером змішати. але все одно краще не їсти, тобто їсти ,але мало, бо погано засвоюється.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Ne-TA від 21 Грудня 2009, 01:28:22
(http://www.playcast.ru/uploads/2009/12/14/1402478.jpg)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Ne-TA від 29 Грудня 2009, 19:03:36
(http://www.playcast.ru/uploads/2009/12/27/1434165.jpg)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 07 Січня 2010, 15:40:27
Дуже оригінальний салатик "тигриковий". +1 Приготу. на Старий Новий рік, як раз коли за Китайським календарем рік Тигра настає здається  :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Ne-TA від 08 Січня 2010, 22:35:21
(http://www.playcast.ru/uploads/2009/08/30/1172710.jpg)
Відповідь від: 08 Січня 2010, 01:07:43
Ще дуже смачна фарширована цвітна капусточка.

Беремо капустину, можна не дуже сильно щільну, трішечки відварюємо,тільки трішки, і якщо щільненька, то проріджуємо, а якщо ні, то напихаємо фаришиком, формуємо такий собі колобочок, можна не одну , а зразу декілька, ставимо всі на протвіньку, трішки і вигляді клітиночок поливаємо майонезом і в духовку. Коли гарненько підрум'янились, пропихаємо дерев'яною шпажкою (така як зубочистка, тільки більша), якщо легенько заходить, значить готово. Викладаємо ціленькі колобочки на тарілочки, прикрашаємо по краях петрушкою, зверху можна знову майонезом (клітиночками) , хто як придумає так і прикрасить  і на стіл.
Смачного! 

                                    САЛАТ "РІЗДВЯНИЙ"

(http://www.playcast.ru/uploads/2009/12/20/1415404.jpg)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 18 Травня 2010, 16:03:47
Вчора приготувала такий салатик. Рецепт стягнула з нету :)
(http://s.rimg.info/34b23fb4687e89e102e7f1f2be90536a.gif) (http://smajliki.ru/smilie-33105927.html)

0,5 кг очищеных креветок варено-мороженых
яйца 4 шт
100 гр сыра
4-5 ст.л майонеза
зелень (укроп, петрушка, зеленый лук)
сок 0,5 лимона
соль

Фото зроблене перед споживанням :)
Не сваріть за якість, було темно, а в спалаху сіли батарейки :=)
(http://i038.radikal.ru/1005/22/1de4769e7b79t.jpg) (http://radikal.ru/F/i038.radikal.ru/1005/22/1de4769e7b79.jpg.html)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 23 Травня 2010, 22:27:44
І так,креветки,верніше- салат з ними :)
креветки купити в Калуші,то ще та історія,в одному магазині малюсеньки як семушки
і вже чищені тушки непонятного кольору в одну ціну 42 грн за кг.
в другому вже більші,-но по 38,в третьому по 34,-но дуже помяті.
Брав упаковку 0,5кг.нечищені за ціною 16 грн.
останню,поняв шо повезло :)
салат з креветками:
застелити листями салату дно тарілки
решта салату порвати руками (не ножем)
3 шт. зварених яйця
2 невеликі помідори
порізати,розкласти на салат
трохи присолити
(можна ще добавити твердого сиру)
почистити креветки (вони вже були варені)
викласти зверху,хвости креветкам лишив для гламура :)
соус;
я брав вершки,грам 100
трохи гірчиці,сік пів лімона,
мелений білий перець і сіль.
сам робив
сам фотав
а їли всі,навідь дружина,
окрема подяка Рибці за натхнення :)
(http://s16.radikal.ru/i190/1005/d7/b20637d8de23.jpg)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: N@Z@R від 23 Травня 2010, 22:51:54
Мммм.. Апппппетитно!....
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 23 Травня 2010, 23:32:59
старався  :-[
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 12 Липня 2010, 19:54:27
Готувала вчора салатик, такий як дружина Горця в горах.
 Кубиками нарізати сир, м"ясо курки, помідор, багато кропику, пачка сухариків, зелена цибулька. перемішати, заправити майонезом.

Я колись робила схожий з шинки, теж нічого. :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Tandylight від 12 Липня 2010, 19:56:52
Лалія, а як називається ота страва в горшечках що ти мене частувала :unknow :-[ :bouquet:
Бо смачнезна...
Відповідь від: 12 Липня 2010, 19:55:13
Кубиками нарізати сир, м"ясо курки, помідор, багато кропику, пачка сухариків, зелена цибулька. перемішати, заправити майонезом.
Ой :hot я його теж згадую :) Смачний :)
Певне треба щось перекусити  :-[...бо і те згадала і те...мммммммммм мням :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: KATRIN від 28 Грудня 2010, 01:20:57

 Класний салатик  :)

 мариновані шампіньйони,варене куряче філе,твердий сир (тертий і не багато), рвані листя салату,майонез, спеції. :)
 Ще смачні курячі котлети

 філе курки ріжемо кубиками, у цю масу додаємо яйце ( можна і два,залежно скільки філе), дві столових ложки крохмалю,поливаємо майонезом, сіль, перець,різаний кропик,вимішуємо і залишаємо на 20 хв.( якщо спішно, то мож і не лишати  ;)) Далі на розігріту сковорідку кладемо отриману масу, яку набираємо столовою ложкою,утворюючи при цьому котлетки. СМАЧНОГО !!!! :bouquet:
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 30 Грудня 2010, 20:54:02
 :), знаю вкуснючий рецепт з шампіньонів
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 30 Грудня 2010, 20:54:34
Дааааааавввввввваааааааааааааааааййййййййййййййй :davay :davay :davay :davay :davay
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 30 Грудня 2010, 21:14:14
http://lubany-b.livejournal.com/90943.html?view=1365823#t1365823
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 30 Грудня 2010, 21:18:48
Я сьогодні цілий вечір перечитую цей сайтик.  :good :bouquet:

Якщо завтра в Фуршеті найдем філе індика приготую його, за рецептом з цього сайту. :bouquet:
Та й взагалі, там купу смакоти. :good

Пощастило сім"ї Alexandra.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 30 Грудня 2010, 21:21:56
ти бачила Лалія який я там перець :=) на першій сторінці
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 30 Грудня 2010, 21:30:09
Бачила :good, ви дуже гарна пара.  :-*  :bouquet:

І фото там супер - природа, квіти, про страви вже мовчу, бо все переглядаю і виникає бажання щось приготувати.   :=)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 30 Грудня 2010, 22:48:37
Лалія, я вже більше місяця з цього сайтику тягаю рецепти. І кожного разу хвалю дружини Александра. :bouquet:
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 31 Грудня 2010, 14:59:47
:), знаю вкуснючий рецепт з шампіньонів
Я вже приготувала грибочки. Настоюються в холодильнику. :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 31 Грудня 2010, 15:51:37
 :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 04 Січня 2011, 09:02:49
Рибка, як грибочки :bouquet:
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: yurko від 04 Січня 2011, 11:50:48
Троха вийшли малосолені і заквасні. Я зжер певне половину від всіх зроблених. Печінка мені потім троха розказала, що про мене думає  :=)

Отож треба чуть менше гірчиці, а краще брати не надто міцну (таку як поляки роблять) ну і на мій смак тре більше солі ;)

А ЗАГАЛОМ ПІД ГОРІЛОЧКУ ЗАКУСЬ САМЕ ТО!

лиш біда я її не п'ю... :(
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Tandylight від 12 Лютого 2011, 22:14:20
Салат "Серце" за зовнішнім виглядом нагадує торт ♥ ♥ ♥
Стирила з одного сайту, ще не готувала, колись такий дослід з приготуванням салату зазнав поразки, тоді було щось з гранатом :) :-[
 Спробую ще раз ;)

(http://www.7sky.eu/denis/userfiles/image/Anonsi/salat-negresko-kuritsa-gribj-chernosliv_1289340512_0.jpg)

Вкладаємо шарами компоненти салату, перемащуючи майонезом.
Перший шар – нарізана соломкою копчена куряча грудка.
Другий шар – протерті жовтки - 6 яєць.
Третій – нарізаний соломкою чорнослив (попередньо замочений на декілька годин в окропі).
Четвертий шар – шампіньйони, обжаренні з ріпчатою цибулею (посипати сіллю і перцем). П♥ятий– свіжий огірок, нашинкований соломкою (посолити).
Шостий – копчена грудка.
Верхній шар оформляем як на фото.
Світла частина – три яєчних білка, натерті на дрібній терці.
Темна частина – три яєчних білка, натерті  дрібній терці і декулька хвилин прокипячені в міцному чаї.
Розмежувальна лінія - подрібнені маслини.
Ще варіант підкрасити другу половину буряком.

Потрібно:
♥Копчена куряча грудка – 350 гр,
♥свіжі шампіньйони – 300 гр,
♥чорнослив – 200 гр,
♥курячі яйця – 6 шт,
♥головка ріпчатої цибулі,
♥свіжий огірок,
♥маслини – декілька штук,
♥майонез.

Відповідь від: 12 Лютого 2011, 21:56:04
(http://www.7sky.eu/denis/userfiles/image/Anonsi/tulip.jpg)

Інгредієнти:
зелена цибуля, або листя кваску ( щавель) або салату ( одним словом будь-якої зелені, що нагадує листочки ;) )
сир "Моцарелла" (або будь-який м♥який)
яйця
креветки
часник
майонез
сіль
перец
помідори (...пульки...)
свіжий огірок (очищений від кожури)
-------------------------------------------------
Помідори надрізаємо навхрест, чайною ложжкою виймаємо середину.
Сир, оігрок, варені яйця нарізаємо дрібними кубиками.
М♥ясо креветок на дві частини. Часнок пропускаем через чеснокодавку двічі або на дуже дрібну терку, змішуємо з майонезом(сіль перець за смаком) і з♥єднуємо з нарізаним інгредієнтами.
Начиняємо помідорчики. Прикращайте квіточки як забажаєте...перами цибульки, салатними листочками, щавелем, укропом...

Рецепт я знов стирила, але ІМХО я б все-таки для столу на День Валентина замінила б часник і цибульку... :) ;) ( хоча можливий варіант просто піти у ресторанчик ;) )
Просто сподобався сам вигляд тюльпанчиків, думаю що начинку кожен придумає сам ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: BanderiveC від 12 Лютого 2011, 23:00:27
але ІМХО я б все-таки для столу на День Валентина замінила б часник і цибульку...
А може то в когось такий фетиш на запах часнику і цибульки  :=) :=) :=) ;)
Відповідь від: 12 Лютого 2011, 23:00:00
А взагальному салати круті - ше б їх попробувати....
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 12 Лютого 2011, 23:03:23
Якщо двоє будуть їсти цибульку і часник, то запаху один від одного не почують ;)

А салатик класно дивиться, правда дуже ситний, щось багато там інгредієнтів  :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Tandylight від 13 Лютого 2011, 00:24:05
Ось тут цей самий варіант але трохи легший (http://www.pokushay.ru/2011/01/24/salat-serdce.html)

(http://www.pokushay.ru/uploads/posts/2011-01/thumbs/1295782364_salat-final.jpg)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 25 Травня 2011, 19:37:41
Порадьте щось смачненьке та легке в приготуванні, що можна б було взяти на природу. :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: yurko від 25 Травня 2011, 20:03:36
Мівіна!  :drink
Відповідь від: 25 Травня 2011, 20:03:09
Будете сміятися але я від неї балдію.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 25 Травня 2011, 20:23:58
Я теж люблю, :drink але давно не їм.  :( Вважаю шкідливою.  :unknow
Мені б якісь закусочки-бутербродики.  :help
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 25 Травня 2011, 22:11:47
Найшла таку смакоту. Ділюся  ;)
http://tagela.livejournal.com/135476.html
Бутерброд с творожным сыром и запеченными овощами...
(http://data14.gallery.ru/albums/gallery/286507--42401232-m750x740-u9afa8.jpg)
(http://data14.gallery.ru/albums/gallery/286507--42401317-400-u3caa0.jpg)
В сковороду укладываются томаты(лучше черри),оливки зеленые(без косточк) ,лук репчатый,крупно нарезанный и чеснок(не чищенный),поливаются оливковым маслом,посыпаются специями и немного солью,отправляются в горячую духовку и готовятся там до полной готовности,минут 20-30...Затем овощи вытащить и остудить до теплого состояния.
Черный хлеб(белый не хуже!),подпекается в тостере,затем смазывается творожным сливочным сыром и щедро покрывается овощами из духовки.Шкурку чеснока просто выбросить,а его содержимое выдавить сверху овощей.Вкусно!
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: vover від 26 Травня 2011, 11:57:54
Цитувати (вибране)
Мівіна!
Відповідь від: 25 Травня 2011, 20:03:09Будете сміятися але я від неї балдію.
Гадость))) Певно ти не жив в гуртожитку :-D
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: yurko від 26 Травня 2011, 12:04:11
Вовере, у гуртожитку ми їли перше, друге і кампот. А якщо хто лінивий, то що я зроблю...

І коли я починав вчитися то ще Мівіни толком у нас і не було.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: vover від 26 Травня 2011, 15:11:39
Цитувати (вибране)
Вовере, у гуртожитку ми їли перше, друге і кампот
добре вам жилось :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: BanderiveC від 26 Травня 2011, 18:24:28
В гуртожитку найбільш козирна страва - смажена картопля !!!!!!!!!!!!
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 19 Вересня 2011, 11:48:15
Точно не пам'ятаю, але здається раніше викладала рецепт цієї сирої аджики. Зараз якраз пора перцю червоного солодкого, тому нагадаю і всім раджу обов'язково попробувати. Я вже 2 роки по цьому рецепту її готую і, як правило, дуже швидко її з'їдають :) ні в якому разі не використовувати ротундру!

1,5 кг красного сладкого перца (желательно сочного, толстостенного).
300 гр. чеснока,
100 гр 9% уксуса,
8 ст.л. сахара (250 граммовый стакан),
2 ст.л. соли,
2-5 штук горького красного перца (по вкусу).
 
Все перекрутить на мясорубке. Добавить специи, хорошо размешать и разлить в чистые сухие банки. Накрыть пластмассовыми крышками.  Эта порция на 2 литровые банки. Хранить в холодильнике или погребе.

Дуже швидка в приготуванні, смачнюща, протягом 2 років зберігання має завжди свіжий смак, ніби щойно приготована, ще й служить хорошою приправою, як для борщу, так і для всіляких м'ясних блюд,не потребує термалної обробки та закатування залізними кришками :) Всім рекомендую :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 19 Вересня 2011, 12:02:43
Ще єдина порада. Гіркий перець чистити в резинових рукавичках (хірургічних:)) та під витяжкою :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 22 Грудня 2011, 21:43:58
Цікавий рецепт, і легкий  :)
Перепелиные яйца по-шотландски http://www.vkusnyblog.ru/smak/13280
(http://www.vkusnyblog.ru/wp-content/uploads/2011/07/scottish-eggs.jpg)
Відповідь від: 22 Грудня 2011, 20:56:49
Поділіться цікавими рецептами до новорічного столу  :unknow
Відповідь від: 22 Грудня 2011, 21:25:36
Може в когось є рецепт тістечка "Картошка", як колись. Але той, який вже готували.  ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: ksenya від 27 Грудня 2011, 09:08:55
Хочу зробити салат з морепродуктів. Може, хтось має перевірений рецептик ;) ? Поділіться  :-[... Про всяк випадок іду шукати просторами нету ....:)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 27 Грудня 2011, 09:28:18
Я, як правило, роблю з вареним яйцем, салатним листям та зеленою цибулькою, заправляю майонезом (краще домашнього виробництва, дуже легко готується), можна ще травки різної за бажанням додати. Або просто салатний мікс і морепродукти, але заправити все одно майонезом, бо з олією салат, на мій смак, не дуже.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 27 Грудня 2011, 17:12:24
Хороший рецепт салату "Цезарь"   http://gotovim-doma.ru/view.php?r=996-recept-Salat-TSezar-s-kuritsei
А ось тут непростий, але цікавий рецепт салату з морепродуктами :) http://gotovim-doma.ru/view.php?r=1001-recept-Salat-iz-moreproduktov-s-zelenymi-olivkami
Відповідь від: 27 Грудня 2011, 16:45:54
На тому сайті доречі різні варіанти салатів з морепродуктами та інші хороші рецепти  (мабуть я проголодалась під кінець робочого дня  :=) )
Відповідь від: 27 Грудня 2011, 16:49:33
Ще один мій один з улюблених рецептів (не знаю чи хтось викладав) салату з омлетом та куркою, дуже простий.
Необхідно просто відварене філе курки, підсмажені шампіньйони та обсмежне збите яйце (я підсмажую два збитих яйця на великій сковороді, щоб тоненький омлетик вийшов). Остивший омлет треба нарізати на тоненькі смужки. Всі інгрідієнти змішуємо та заправляємо майонезом. Сіль та перець за смаком. Такий салат може замінити повноцінний обід :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 27 Грудня 2011, 17:21:22
Всі інгрідієнти змішуємо та заправляємо майонезом.
ну ти advokat :) майонезна душа :)
але заправити все одно майонезом,
:)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 27 Грудня 2011, 17:40:00
Трохи буває :) Хоча насправді їм здебільшого салатний мікс з моцареллою, чорними помідорками "кумато", авокадо та базиліком, заправлений оливковою та кукурдзяною олією. Для майонезних салатів майонез готую завжди сама, тому іноді ліньки, хоч і нічого складного в тому немає :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 27 Грудня 2011, 18:07:39
Самый вкусный торт - это хлеб с майонезом ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 28 Грудня 2011, 09:41:30
Alexander знущається наді мною :))))
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 28 Грудня 2011, 10:09:41
Alexander знущається наді мною )))
advokat :) я так, любя ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: ksenya від 28 Грудня 2011, 10:13:23
Ніхто не підкаже, де в нас продаються вялені консервовані томати ?
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 28 Грудня 2011, 11:46:15
Ніхто не підкаже, де в нас продаються вялені консервовані томати ?
я на ринку в Франківську бачив :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 28 Грудня 2011, 11:55:14
Як правило в магазинчиках з італійськими продуктами, або в маркетах типу Метро. Можна в Фуршеті глянути (здається він в калуші є)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Лалія від 29 Грудня 2011, 15:31:39
Має бути смачно  :)
Куриные шарики "Изысканный вкус"
(http://www.forum.cosmo.ru/uploads/post-303302-1296743568.jpg)

Мясо курицы (3 окорочка)
чеснок 3 зубчика
грибы 1 пакет (450 гр.)
лук 1 головка
плавленный сырок 1 штука
соль
перец
зелень
орехи кешью по вкусу (горсть)
растительное масло


Мясо курицы отварить вместе с чесноком,пропустить через мясорубку.
Грибы обжарить,посолив и посыпав перчиком,пропустить через мясорубку.
Лук можно обжарить на растительном масле,но я как всегда его делаю в микроволновке.5 минут и готово.
Орешки растолочь меленько,сырок натереть на мелкой терке и все ингредиенты соединить.
Сформовать шарики и обвалять их в зелени.У меня был укроп,а можно добавить еще и петрушку.
Відповідь від: 29 Грудня 2011, 12:52:47
Салатик без м"яса та риби, для тих хто постить  :)
Салат из квашеной капусты
(http://menju.ru/wp-content/uploads/2011/11/salat-iz-kvashenoj-kapusty.jpg)
Продукты:

- 4 средних картофелины
 - соль
 - 200 гр. шампиньонов
 - 1/3 ч. ложки лимонного сока
 - средняя луковица
 - 200 гр. квашеной капусты
 - ч. ложка сахарного песка
 - 2 ст. ложки растительного масла
 - 1/2 пучка петрушки или укропа
• Картофель вымыть, отварить до готовности в подсоленной воде (около 25 минут), охладить.

• Шампиньоны вымыть, положить в кастрюлю и залить горячей водой, чтобы она лишь покрывала грибы. Добавить в кастрюлю лимонный сок, варить шампиньоны до готовности 15-20 минут.

• Лук почистить, нарезать тонкими полукольцами. Картофель почистить, нарезать кубикам. Отваренные грибы нарезать пластинками, квашеную капусту нашинковать. Все ингредиенты салата смешать в глубокой миске.

• Зелень вымыть, стряхнуть воду, мелко нарубить. Салат посолить по вкусу, добавить сахар и растительное масло, перемешать. Подавать к столу, посыпав рубленой зеленью.

Вместо шампиньонов можно использовать белые сушёные грибы, это придаст салату более насыщенный вкус. Для этого грибы замочите в холодной воде на 40 минут, затем доведите до кипения и варите 30 минут. Отвар слейте, грибы нарежьте соломкой и обжарьте на растительном масле в течение 5-7минут.
Відповідь від: 29 Грудня 2011, 13:31:31
Салат из квашеной капусты
Більше, як самостійна друга страва.  Не можу сказати, що неперевершено, але може бути.  :unknow
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: ksenya від 06 Січня 2012, 09:06:28
Робила салат "Гранатовий браслет". Як виявилось, про нього вже багато хто чув (а я лише перед тим як робила  :-[). Зараз знайду звідки його робила. І фотку виставлю
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: yurko від 06 Січня 2012, 09:16:09
Дафай - дафай! Чекаємо  ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: ksenya від 06 Січня 2012, 10:14:17
Рецепт звідси:
http://www.say7.info/cook/recipe/207-Salat-Granatovyiy.html
(знайшла, коли мандрувала Рибчиним, мабуть, улюбленим кулінарним сайтом ;) )
Ну що сказати про салат. Не диво дивное і не чудо чудное :), але смачний. Маю на увазі, що якщо хочеться чогось надзвичайного, то він запростий. Моїм ніби всім сподобався. Як на мій смак, то гранат варто обирати не найсолодший, бо з буряком "засолодко" виходить (або підкислювати буряк  :unknow). Мені сподобалось рішення з оформленням: просто і оригінально.
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 06 Січня 2012, 10:38:32
Гарний салатик
Ксеня :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Tandylight від 07 Січня 2012, 13:36:26
І я похвастаюсь :) Лісова полянка :) Колись тут на форумі поділились ;)

[smg id=2378]

[smg id=2377]
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 07 Січня 2012, 14:17:17
Лісова полянка
:)дуже гарно, і смачно напевно :good
пригадався фільм Спілберга ;)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 28 Січня 2012, 13:06:45
Згадала ще одну місцеву страву, навіть не страву, а закуску. Дуже проста. Моя бабуся називає це "тисменицька канапка" :) Готується сиркова масса з домашнього творога, трошки масла м'ягкого, терта цибуля, паприка, сіль (все до смаку). Якщо масса сухувата вийшла можна ще чайну ложечку домашньої сметани додати. Такою массою намастити зверху свіжий батон, покласти кружечок вареного яйця (бажано не магазинного) і домашньї ковбаски або шинки, прикрасити зеленню ("бадиллям"  :=) ). Дуже примітивно, зате смачно :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Рибка від 01 Березня 2012, 14:45:36
яку смакоту знайшла.
Лалія тобі має сподобатись. ти шукала сирну страву
http://forum.say7.info/topic15604.html
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: ksenya від 02 Березня 2012, 15:55:55
Вчора зробила грибочки у гірчичному соусі. Вже пробували - смакота!!! Александр, передавай вітання дружині і ДЯКУЮ за рецептик  :bouquet:
Гірчиці дала менше, бо ми з гострим обережно. Погоджуюсь з Юрком, що то суперзакуска "під горілочку", хоч я такий пияк... :=)
Всім раджу спробувати. Вона не легка в приготуванні, а надлегка!  :good
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: Alexander від 02 Березня 2012, 16:33:23
все геніально - просто :) а грибочки дійсно класні
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: BanderiveC від 02 Березня 2012, 18:47:22
все геніально - просто  а грибочки дійсно класні
Дай ссилку на рецепт, будь ласка  :)
Назва: Готуємо їсти
Відправлено: advokat від 02 Березня 2012, 19:05:47
Дай ссилку на рецепт, будь ласка
http://lubany-b.livejournal.com/90943.html
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Лалія від 03 Квітня 2012, 20:15:31
Їла смачненький і легкий в приготуванні салат: терте яблуко + топінамбур тертий, заправлений йогуртом.  :good
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 04 Квітня 2012, 11:37:55
Я люблю з сирого тертого буряка, сирої тертої моркви, тертого яблука, якщо хтось любить можна і цибільку зелену додати, заправити мінімальною кількістю майонезу. Дуже гарний, свіжий смак.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Сонечко+ від 04 Квітня 2012, 23:06:13
Поділюсь своїми любимими салатиками, які я повадилась готувати в час посту (у мене слабкість на морепродукти і рибочки).
Рву руками листя салату, нарізаю на 4 частинки памідорки чері, ріжу зелену цибульку, підсмажую гріночки з білого хлібу(нарізаю кубиками) і додаю мідії в олії(олію, звісно зливаю  - вона не лише має не дуже приємний смак, а ще й всякі некорисні добавки:)). Поливаю оливковою олією, перед тим посоливши і трішки приперчивши.
 З такими ж складовими роблю і салат з маринованих печериць лише мідію замінюю на грибочки :).
Робиться швидко, підходить під пісний період і при проявенні невеличкої фантазії має привабливий вигляд і суперовий смак :). Ще у такі салатики я додаю трішки порізаного лимону. Останній раз, щоб не придавати занадто кислого смаку(бо то на любителя) виклала лимонні трикутнички по краям тарілки. І кожен брав їх до смаку. Не дю фоток - бо не встигаю - поки берусь до апарату, салатик уже починає динамічно зникати.
Тож, смачного!
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Рибка від 20 Квітня 2012, 12:16:35
на дворі весна, організм потребує вітамінів. Може комусь пригодиться досить цікаві рецепти.
http://otherside.com.ua/news/detail.php?id=41340&lang=1
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 20 Квітня 2012, 12:54:30
О, мож буде гаспаччо приготувати. ням-ням :)

Шпинат дуже люблю, як в салатиках, так і в гарячому вигляді :)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Лалія від 19 Вересня 2012, 22:51:52
Рецепт "Шведская закуска к черному хлебу"
Яблоко (сладкое) — 3 шт
Яйцо куриное (отваренные вкрутую) — 3 шт
Лук репчатый (желательно красный) — 1 шт
Майонез
Соль

Приготовление умещается в одной фразе - измельчить и смешать. Яблочки режем соломкой, таким же образом нарезаем яйца, потоньше режем лук и заправляем все эту красоту майонезом, солим по вкусу.

(http://www.povarenok.ru/data/cache/2012sep/10/53/2300_93019nothumb500.jpg)

Цікавий рецепт.  :)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 15 Жовтня 2012, 13:08:43
Дуже смачний салатик. Навіть салатом тяжко назвати, як на мене, повноцінна друга страва :)

Салат з курячою печінкою та гарбузом
http://forum.say7.info/topic34856.html
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: yurko від 15 Жовтня 2012, 13:16:19
"Шведская закуска к черному хлебу"

Шведська кухня ДУЖЕ своєрідна  ;)

Але цей рецепт цілком споживабельний  ;)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Лалія від 15 Жовтня 2012, 13:29:35
Але цей рецепт цілком споживабельний
Робила цю закуску. Досить смачна, ніжна, для різноманітності можна зробити, не більше.  :)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: yurko від 15 Жовтня 2012, 13:32:15
Треба розуміти їх специфіку.

Уявіть вісімнадцяте століття. Швеція. Дубак. Вітамінів бракує - тому треба пхати хоч ягоди чи те що є (яблука). Дозріває в основному лише жито (тому хліб чорний), ну ще під руками є яйця.
Дивно, що оселедця туди не додали  :=)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 15 Жовтня 2012, 14:38:05
Лалія, ти колись викладала рецепт смачних бутербродів "а-ля італійських", де треба булу хліб  обсмажувати. Не можу знайти((((
Відповідь від: 15 Жовтня 2012, 14:36:24
Знайшла  :)  http://tagela.livejournal.com/135476.html
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Лалія від 15 Жовтня 2012, 14:55:34
Вони дуже добрі. Я смажу овочі в мікрохвильовій,  без оливок. Сир беру фету, + масло+ дрібно порізана зелень. Хліб не смажу. Виходить і рецепт вже не той.  :unknow То я так "по пам"яті" готувала, вірила, що все як в рецепті.  :=)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 15 Жовтня 2012, 15:07:07
Я взагалі хочу, як Висоцька спробувати, вона обсмажувала хлібці на оливковій олії з часником. Дам зверху запечені овочі і ще на пару хв. під кришку, щоб моцарелла розтопилась трошки (хочу додати її, а не творожний сир, якого поки не маю)))
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Рибка від 15 Жовтня 2012, 15:11:12
зразу видно що осінь на дворі :), всі їсти хочуть :) на зиму запаси :P
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 15 Жовтня 2012, 15:20:23
Даний розділ і справді відвідуваніший стає, коли діло до холодів близиться  :=)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Гикач від 16 Жовтня 2012, 21:11:55
Прагну поділитися дуже простим рецептом тараньки з пивом . Купляєш тараньку , пиво от і все можна вживати
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 17 Жовтня 2012, 09:03:56
Таранька з пивом - також досить непоганий варіант  :)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 18 Жовтня 2012, 14:09:19
Можна сміливо сказати, що ястала фанатом кулінарного таланту данного чоловіка :)

Курячий паштет з чорносливом та фісташками   :good

http://grandbabay.ru/2010/kurinyjj-pashtet-s-chernoslivom-i-fistashkami/
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Alexander від 18 Жовтня 2012, 15:02:14
Можна сміливо сказати, що ястала фанатом кулінарного таланту данного чоловіка
я Бабая давно читаю :) він класний повар))
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: yurko від 18 Жовтня 2012, 16:45:04
Але ж він прикольнюще пише сучий потрох!!!  :good :good :good

Молодець татарська його душа!
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Alexander від 18 Жовтня 2012, 17:47:01
http://trablin.livejournal.com/
ще  :) мужик знаючий
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Лалія від 05 Січня 2013, 12:45:56
Салат с сыром и кукурузой
сыр голландский - 300 грамм
яйцо вареные - четыре штуки.
лук зеленый - 50 грамм
кукуруза консервированная - 50 грамм
чеснок - 1 зубчик
майонез - четыре столовых ложки
зелень укропа
соль

 :good
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: ksenya від 05 Січня 2013, 13:09:30
ЛАЛІЯ, ТИ ВЖЕ ЙОГО ПРОБУВАЛА? РІЗАТИ ЯК?
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Лалія від 05 Січня 2013, 13:20:22
Так пробувала, мені смачний. Я правда кукурудзи більше дала.  :) І взагалі, давала компоненти відносно свого смаку, більше трішки, чи трішки менше.
Сир терла, яйця різала, не дуже дрібно. Цибуля дрібно порізана, часник на часникодавці. Можна замість зеленої цибулі зеленіші частинки цибулі-порею.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: ksenya від 05 Січня 2013, 13:37:46
О, ДЯКУЮ  :bouquet: ПОПРОБУЄМО :)
МЕНІ СПОДОБАВСЯ САЛАТИК З АПЕЛЬСИНКОЮ: СИР ТВЕРДИЙ, БІЛКИ, КУРЯЧЕ МЯСКО, МЯКОТЬ АПЕЛЬСИНУ, МАЙОНЕЗ. ПРОСТО І СМАЧНО (ЯК НА МІЙ СМАК АПЕЛЬСИНКИ РІЗАТИ БІЛЬШИМИ КУСОЧКАМИ І БІЛЬШЕ  ;) )
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Рибка від 05 Січня 2013, 15:50:41
які смачні салатики, з апельсином має бути смачнезний, а з сиром, то схожий на закусочний, треба буде спробувати. :)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Сонечко+ від 10 Березня 2013, 00:26:14
Цей салат належить кухні США і уперше з"явився в меню ресторану "Waldorf-Astoria".
У своєму первинному вигляді в 90-х роках 19-го століття в нього входили наступні інгредієнти: нарізаний соломкою і бланшований корінь селери, яблука, майонез з невеликим додаванням до салату лимонного соку. Значно пізніше до салату додали подрібнені волоські горіхи, які і послужили основою сучасної страви.
Зараз в салат входять в перерахунку на одне яблуко середньої величини: пів-стакану порізаного соломкою кореня селери, одна столова ложка волоських горіхів, дві ложки майонезу і в дуже помірній кількості лимонний сік за смаком.(http://img14.vkrugudruzei.ru/images/046/081/61/OI_08f8f93440444810a81083f6c1b0d06b_big.jpg)
Ось такий смачний дієтичний і корисний салатик :)
(я, правда інколи тру на бурячкову тертушку селеру, а не ріжу соломкою, і додаю терту на тій же тертушці морковку. А волоські горіхи замінюю на кедрові - вони м"якіші і цікавіші)
Смачного!
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 31 Серпня 2013, 09:31:21
Практично дієтичний салатик на сніданок :)
Дуже люблю його. Ситний та не тяжкий.
Всого-навсього потрібні свіжі огірки, помідори, листя салату (бажано латук або лоло-россо), 1 яйце, гірчиця (типу французької), соєвий соус, мед, кунжут, олія та відварне куряче або індиче філе.
Відварене філе, помідори та огірки нарізаємо невеличкою соломкою, рвемо листя салату, яйце розбиваємо в окрему тарілку, солимо та смажимо (як омлетик маленький), потім ріжемо так само соломкою. Робимо заправку: змішуємо олію, соєвий соус, гірчицю, мед та додаємо обсмажений кунжут (всі інгрідієнти даю приблизно, на свій смак, головне з медом та гірчицею дуже не перестаратись). Кунжут можна і в сам салати додати, а не в заправку. Заправляємо салат і споживаємо :) З заправками можна експерементувати.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Сонечко+ від 31 Грудня 2013, 19:52:39
Тримайте салат 2014 року - "Кінь" :) : http://kuhnia.in.ua/salaty/novorichnyj-salat-kin-retsept.html
(http://kuhnia.in.ua/wp-content/uploads/2013/12/7.99-300x225.jpg)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Сонечко+ від 16 Січня 2014, 21:28:21
Але я зробила на Новий рік ось такий "символорічний" салатик:
(http://foto.mail.ru/mail/na.mail.ru/8/9.html)(http://content.foto.my.mail.ru/mail/na.mail.ru/8/p-9.jpg)

 і таку "підковку" до нього на щастя поїдання:
(http://content.foto.my.mail.ru/mail/na.mail.ru/8/p-10.jpg)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Alexander від 16 Січня 2014, 21:39:38
в мене відкрилося на 3 сек :)
і відразу питання :) шо ти Сонечко добавляла в майонез, шо так гарно зліпила голову  :)
лошадь зовсім не розплилася по тарілці :)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 16 Січня 2014, 21:47:56
АБО ДОМАШНІЙ, АБО ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТОРЧИН, МАБУТЬ :) МОЖЛИВО Є ЩЕ ЯКІСЬ ГУСТІ.
Відповідь від: 16 Січня 2014, 21:45:20
Треба Сонечко в чаті спитати :)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Alexander від 16 Січня 2014, 21:53:29
 как художник художнику :=) треба змазати манямезом куточок ока коня :) щоб трохи його оживити.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Сонечко+ від 16 Січня 2014, 21:55:24
гг - я додала сирок тертий до майонезу  ;)
Відповідь від: 16 Січня 2014, 21:54:08
 как художник художнику
о, візьму на замітку - рік коня по-справжньому починається здається 10 лютого - ще буде можливість виправитись.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 16 Січня 2014, 21:57:14
рік коня по-справжньому починається здається 10 лютог
31 січня.
Так який майонез все ж таки? ))))))
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Сонечко+ від 16 Січня 2014, 21:59:36
європейський люблю. Але тут секрет не в майонезі - а в плавленому сирку, саме він утримав форму.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Alexander від 16 Січня 2014, 22:05:01
Але тут секрет не в майонезі - а в плавленому сирку, саме він утримав форму.
ну ну Сонечко, секрети не розкривай :) пропорції залишай в таємниці
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: advokat від 16 Січня 2014, 22:14:09
Просто з європейського майонезу і з самого можна коня зліпити)))
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Сонечко+ від 16 Січня 2014, 22:16:05
Добре. Я буду таємничим сонечком  (http://s9.rimg.info/65b3a25f4ab4774175916434cffcf3a6.gif) (http://smayliki.ru/smilie-697011015.html)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Рибка від 16 Січня 2014, 23:04:54
ну раз зайшла мова за майонези, то я тепер купляю тільки Хелманс  :) мені він на даний час самий смачний.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: ББА від 18 Січня 2014, 18:51:00
хм

(http://img12.nnm.me/8/4/8/f/d/f09d6ee6d1bc592ff423ad3d12e.png)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: Рибка від 23 Листопада 2015, 20:40:04
дуже смачний салат, раджу всім спробувати, легкий у приготуванні.
http://www.say7.info/cook/recipe/158-Salat-KHrustyaschiy.html
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: ББА від 28 Грудня 2015, 14:41:11
тут новий рік наближається і я вирішив всім нагадати рецепт салату "алівьє"

(http://ic.pics.livejournal.com/oleg_leusenko/26655385/2478484/2478484_original.jpg)
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: yurko від 28 Грудня 2015, 16:59:24
Так. То вже давно відома шняжка. Недавно Ганапольський по НьюзВану теж читав і не називаючи що воно запитував. Відразу відгадали.
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: ББА від 28 Грудня 2015, 17:21:31
Та я знаю . Тому й написав : нагадую ... Сподіваюсь , що на цей новий рік калушани зможуть нарешті попробувати справжній салат "алівьє"
Назва: Салати і холодні закуски
Відправлено: yurko від 28 Грудня 2015, 17:40:15
Ну... не знаю.
Як без цього пацана його зробити
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Haselhuhn-01.jpg/265px-Haselhuhn-01.jpg)

Я ще таких не зустрічав чесно кажучи.