|
yurko
|
 |
« : 19 Липня 2008, 20:43:29 » |
|
Думаю, дана тема давно назріла. Навіть В.Путін відповідав на запитання поставлені на форумі. Крім того не так часто трапляються у нас прямі ефіри, не завжди саме з тими представниками влади міста які мали б відповісти на наше питання. Інколи ми не знаємо кому саме адресувати наші питання, а багато хто встидається задавати їх по телефону та ще й у короткий відведений час. Також фактом є те, що молодь більш охоче спілкується у Інтернеті аніж дивиться міське тебебачення. От тому то я і пропоную задавати у цій темі свої конкретні питання, на які ви б хотіли отримати конкретну відповідь. Далі наші питання мають якось бути донесені до можновладців, тут будемо розраховувати на допомогу того ж таки Ігора_О, а можливо і Ігорка чи WestUA, ну а от чи діждемося відповіді у письмовій формі, чи у вигляді усної відповіді на телебаченні...будемо надіятися. У будь-якому разі вважатиму свою місію виконаною, якщо проблеми порушені у наших питаннях будуть вирішені при допомозі влади навіть без відповіді у вищезгаданих формах, а результатом буде покращення рівня нашого життя і покращання вигляду і затишності нашого ще далеко не Європейського міста. Ще раз наголошую, що всі пости у даній темі мають бути саме ПИТАННЯМИ, а не спробами відповісти замість чиновників чи коментувати. Думаю, для зручності, для відповідей буде окрема тема. Отож поїхали!.. зі. на форумі можна також звернутись у "Віртуальну депутатську приймальню"
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Березня 2011, 08:02:10 від romashkin »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Перше повідомлення / продовження теми
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #341 : 22 Липня 2010, 15:08:20 » |
|
Є всі підстави оскаржити. Ввечері спробую порити нормативну базу. Відповідь від: 22 Липня 2010, 15:06:23
Насалик про це нічого не знає - все робилось з відома пані Бабій. Ага. Хоча саме Насалик підписує розпорядження на підставі висновків конкурсної комісії. Це його біда - не читати і підписувати...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ЯЯ
|
 |
« Відповідь #342 : 22 Липня 2010, 16:36:18 » |
|
саме Насалик підписує розпорядження Це його біда - не читати і підписувати... то точно!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Nik.ua
|
 |
« Відповідь #343 : 10 Вересня 2010, 10:11:13 » |
|
є прислівя; "Мамо нас хвалять. -Хто доню? Та ви мене, а я вас!" так само і тут всі вкакані а зато ми такі красиві та чисті. Дійсно виливши бруд на іншого на його фоні можна виглядаєш чистішим.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #344 : 14 Вересня 2010, 11:21:18 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #345 : 14 Вересня 2010, 12:35:28 » |
|
Я так зрозумів, шо нас, мяко кажучи, наї  ли з "Відродженням" ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
Nik.ua
|
 |
« Відповідь #346 : 17 Вересня 2010, 20:01:25 » |
|
Я так зрозумів, шо нас, мяко кажучи, наї  ли з "Відродженням" ? а чому ви так думаєте? Невже ж краще щоб примішення в центрі тміста розвалилося тільки із тієї причини, шо ми думаєм, тщо нас наї  ли, чи тут спрацьовує -понадкушую тно не віддам- 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #347 : 17 Вересня 2010, 20:15:09 » |
|
а чому ви так думаєте? Невже ж краще щоб примішення в центрі тміста розвалилося тільки із тієї причини, шо ми думаєм, тщо нас наї ли, чи тут спрацьовує -понадкушую тно не віддам- Було проафішовано - шо має бути кінотеатр до 1 листопада. Підіть подивіться чи там роботи хоч якісь проводяться .
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Nik.ua
|
 |
« Відповідь #348 : 17 Вересня 2010, 23:02:20 » |
|
сьогодні тільки 17.09. ......
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #349 : 17 Вересня 2010, 23:10:46 » |
|
сьогодні тільки 17.09. ...... Ви думаєте шо за 43 дні можна з розвалин зробити боулінг, кафе і 3Д кінотеатр з 2-ма залами ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #350 : 17 Вересня 2010, 23:14:56 » |
|
А коли відбувся аукціон? Пригадаю, що будинок на майдані Шептицького (те, що від нього залишилося) теж був проданий з аукціону. Не знаю чи нові власники щось розповідали про терміни у які будинок має почати використовуватися за цільовим призначенням, але якщо ви на нього подивитеся зараз то думаю це питання просто відпаде саме собою. Про кінотеатр виникають дуже подібні почуття. Звісно я наприклад буду ДУЖЕ РАДИЙ помилятися, повірте на слово. Відповідь від: 17 Вересня 2010, 23:13:01
Та й взагалі я був би радий почути щось на зразок : "Неправда! Я от вчора бачив (ла) як якісь люди там щось виносили (заносили) і взагалі щось робилося. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #351 : 17 Вересня 2010, 23:15:20 » |
|
Мені впринципі всеодно, я все своє життя жив без кінотеатру - та й далі не помру. Але не треба було обіцяти, афішувати, а потім мовчати. Саме це називається - на  ли !
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
gaar
|
 |
« Відповідь #352 : 02 Жовтня 2010, 21:41:44 » |
|
Хто відповідальний за заповнення і ведення сайту міськоіі ради?там можна поставити когось толкового ? Хай пробачать мене жителі села Кудлатівки але вони і Калушський і Кудлатівський одинаково паскудні.Недавно було http://www.dzvony.if.ua/index.php?news=1671 а на сайті тиш і гладь і І.Н.благодать,ніц кого нагородили чим нагородили ,кого в книгу написали -ЩО ВСІ НА ВИБОРИ пішли?
|
|
|
|
|
Записаний
|
ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #353 : 02 Жовтня 2010, 22:01:37 » |
|
Gaar, Ви коли запитали імена вчителів яких нагородили, я теж грішним ділом подумала, що на сайті міської ради можна знайти і так само як Ви нарвалась на гробову тишу з цього приводу  Підтримую...слабенько оновлюється  особливо напередодні виборів місцевих, то якось навіть....недалекоглядно 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Gorec
|
 |
« Відповідь #354 : 24 Листопада 2010, 11:04:07 » |
|
Народ, хто знає, по якій причині збиралась позачергово калуська міська рада? Кажуть,як ніколи, нагнали повний зал людей. Що прийняли? Де можна ознайомитись? На форумі є хтось від оновленої влади, щоб дати компетентну, вичерпну відповідь? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
«Погано дуже, страх погано В оцiй пустинi пропадать! А ще поганше на Украйнi Дивитись, плакать i мовчать!»
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #355 : 27 Листопада 2010, 13:30:43 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #356 : 27 Листопада 2010, 14:57:34 » |
|
Вишиванюк хоче освоїти 89 млн. гривень, Насалик — повернути їх державі Це питання до влади? Бо вже йде оговорення у Газетах Калуша онлайн Відповідь від: 27 Листопада 2010, 14:55:34
Ось тут 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
DJ Kardan
|
 |
« Відповідь #357 : 22 Лютого 2011, 10:06:25 » |
|
Ось цікавий ресурсик http://vladometr.org/Цікаво було в Калуші таке на кожному окрузі запровадити... Може, прокачаєм калюських, га?  Шановна громадо, що скажете?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #359 : 22 Лютого 2011, 11:41:28 » |
|
Ну хіба місцевого значення. Але ж у нас в основному буде один обіцяльник  Тому не знаю чи взагалі варто.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
gaar