|
walkman
|
 |
« : 23 Травня 2008, 12:30:52 » |
|
До речі в Калуському Хіміку з гравців був якісь нігер він ще є??? Немає вже в Калуші чоловічої команди з футболу,а т-ки жіноча! До речі в Калуському Хіміку з гравців був якісь нігер він ще є??? Андо Мозес!  Але то було років 3-4 назад!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 27 Травня 2008, 11:18:44 від bornslippy »
|
Записаний
|
Не издевайтесь да неиздёваны будете !!!! ...
|
|
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #1 : 23 Травня 2008, 12:41:10 » |
|
хз чи є то ж позорна команда Калуський Хімін То є Франківська колишня команда а Настояща Калуська Команда щас В Франіку Процвітае!!!!!!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 27 Травня 2008, 11:20:45 від bornslippy »
|
Записаний
|
|
|
|
|
WikTor
|
 |
« Відповідь #2 : 23 Травня 2008, 14:55:43 » |
|
А чому в Калуші немає футбольної команди?, раніше була команда Хімік!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #3 : 23 Травня 2008, 14:59:31 » |
|
Та як нема Є Є Є! Просто давніше калуський Хімік Вийшов в 1 Лігу а Франківське Прикарпаття Вийшло в 2 (Точнуше вилетіло) Того я і кажу Що Калуський Хімік (Тепер Спартак) Балдіє в Франіку а Прикарпаття (Тепер Спартак-2) Не годні ні одного гола забити!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #4 : 21 Січня 2009, 11:43:59 » |
|
Спершу думав викласти наступні фото у темі " Старовинні фото Калуша", але після слів " хз чи є то ж позорна команда",  вирішив все таки викласти тут, щоб ті, хто мало знає про традиції футболу у Калуші, не судили про легендарну команду " Хімік" тільки з таких коротких і малозмістовних повідомлень. Сам я також не є футбольним фаном і мало знаю про калуський футбол, але знаю точно, що цим видом спорту калушани займаються серйозно і здавна, і не в останню чергу завдяки футбольній династії родини Мандриків, до якої, доречі, і я маю безпосереднє відношення.   перший зліва С.Мандрик. Його син Володимир і внук Володимир продовжили славетні традиції калуського футболу і за часів незалежної України.  так колись калушани грали у футбол  а це, ймовірно, калуську команду нагороджували за якусь перемогу.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 21 Січня 2009, 11:51:14 від syddia »
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #5 : 21 Січня 2009, 11:52:36 » |
|
Мій дід Луців Антон був свого часу теж капітаном калуської футбольної команди, а пізніше суддею. Є фото але не вдома. Якось викладу.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #6 : 21 Січня 2009, 11:57:23 » |
|
 Футбол в Калуші йой посередині то вроді мій дід!!! Ярема Макаровський Відповідь від: 21 Січня 2009, 11:56:10
якось тре теж фотги викласти!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #7 : 21 Січня 2009, 12:00:45 » |
|
Ти диви, як все тісно сплелося 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
walkman
|
 |
« Відповідь #8 : 21 Січня 2009, 12:55:38 » |
|
Мандрик зараз і тренерує жіночу команду  Навіть Йожеф Сабо починав свою карєру у калуському "Хіміку"  Маю старенький номер журналу "Футбол",який присвячений 100 найвідомішим футболістам України.Там і пише,що Сабо в період з 1957 по 1958 виступав за нашу команду 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Не издевайтесь да неиздёваны будете !!!! ...
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #9 : 21 Січня 2009, 14:11:09 » |
|
угу мій дід грав з ним!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
|
|
Mr.Loba-Loba
|
 |
« Відповідь #11 : 06 Лютого 2009, 14:56:36 » |
|
а що в Калуші є футбол? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
... мне очень жаль міравья...  ПРИШЁЛ,УВИДЕЛ,ПОДЕБИЛ!!!!! 
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #12 : 06 Лютого 2009, 16:34:19 » |
|
ні в калуші буде хокей!!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ivasik Telesik
|
 |
« Відповідь #13 : 06 Лютого 2009, 20:08:35 » |
|
а що в Калуші є футбол?  По триньканню грошей на футбол ніби він є,але судячи по результатах на всях рівнях починаючи від дитячо-юнацького можна сказати,що футболу у нас нема. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Mr.Loba-Loba
|
 |
« Відповідь #14 : 07 Лютого 2009, 14:01:05 » |
|
ні в калуші буде хокей!!!!  це добре  хоч щось буде в Калюші 
|
|
|
|
|
Записаний
|
... мне очень жаль міравья...  ПРИШЁЛ,УВИДЕЛ,ПОДЕБИЛ!!!!! 
|
|
|
|
momo
|
 |
« Відповідь #15 : 19 Березня 2009, 09:19:50 » |
|
доречі, і я маю безпосереднє відношення.
...перший зліва С.Мандрик... перший зліва Мирон Мандрик, якщо маєш відношення то мав би знати 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #16 : 19 Березня 2009, 10:00:57 » |
|
доречі, і я маю безпосереднє відношення.
...перший зліва С.Мандрик... перший зліва Мирон Мандрик, якщо маєш відношення то мав би знати  Мій троюрідний брате, я звичайно маю набагато менше відношення до калуського і взагалі футболу ніж Ти, тому сильно пардонкаюсь за грубу помилку, яка проявилась в тому, що я назвав старшого брата Станіслава замість молодшого Мирона.  Але як мені бабця (рідна сестра Станіслава і Мирона) сказала, то так я і написав. momo, може Ти маєш якісь цікаві фото, які стосуються калуського футболу, то поділись. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
momo
|
 |
« Відповідь #17 : 19 Березня 2009, 11:01:39 » |
|
Твоя бабця абсолютно права - то я пергорів, дивився дома на іншу фотку, а щось зірвася і промахнувся. Всьо чьотко.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko