|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #20 : 14 Травня 2009, 11:16:12 » |
|
якщо б годен, то вони б були. а так маємо те що маємо, власне про проблему лідерства я писав у сусідній темі. а ви насміхались... Не годен... Що ж Ви народ свій так ганьбите?! Вічно він у Вас якийсь не такий! То лідерів не годен вродити, то вродив не тих... А Вам слабо стати лідером? Шановні форумці, пропоную обрати лідером руху "За воду!" Романа! Хто "за"? Перший.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #21 : 14 Травня 2009, 11:41:59 » |
|
А Вам слабо стати лідером? Шановні форумці, пропоную обрати лідером руху "За воду!" Романа! Хто "за"? Перший. Скільки ще потрібно просвітницької роботи... Вельмишановний Ігор О лідерів не обирають, людина або має бажання і здібності бути лідером, або ні. Це не виборна посада.  Я проти.  Лідер має бути ідейним натхненником, активним, не байдужим, от як Ви. Я "за". Маєте можливість зробити ще одне добре діло, при цьому ми всі побачимо результати. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #22 : 14 Травня 2009, 11:45:40 » |
|
маячня
|
|
|
|
|
Записаний
|
  изюминку можно искать и в навозе, но что с ней потом делать?
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #23 : 14 Травня 2009, 11:50:10 » |
|
маячня
Дуже змістовно
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #24 : 14 Травня 2009, 12:06:30 » |
|
Щодо мене - як у 2006-му (є відео моєї зустрічі з виборцями), так і тепер вважаю це нереальним у довгостроковій перспективі. З різних причин. Ето ви о чом? Може не вигідно з економічної точки зору при існуючих тарифах, але ж не нереально. Ми ж до травня 2009 мали воду цілодобово.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #25 : 14 Травня 2009, 12:19:29 » |
|
Скільки ще потрібно просвітницької роботи... Вельмишановний Ігор О лідерів не обирають, людина або має бажання і здібності бути лідером, або ні. Це не виборна посада. Взагалі-то в розвинутих демократіях лідерів якраз і обирають. А в диктатурах - ні. А ще вівці не обирають собі пастухів... Вважаєте нас вівцями? Не ганьбіть наш народ!  я готовий вийти на підтримку таких ідей. Чоловік першим заявив про свою незгоду і готовність до дій! Чого ж його не пітримати? Лідер має бути ідейним натхненником, активним, не байдужим, от як Ви. Я "за". Маєте можливість зробити ще одне добре діло, при цьому ми всі побачимо результати. Ні, ну я ж неправильний якийсь... Потрібні правильні лідери! Ромашкін - Лалія з нами!  Ми ж до травня 2009 мали воду цілодобово. Так, мали. А до приходу Насалика вода була по годинах.... Загадка дня: ЩО ГЕНІАЛЬНОГО зробив Насалик, що вода з'явилась? Що до цього не міг зробити Сушко і проти чого був Очкур?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
DVania
|
 |
« Відповідь #26 : 14 Травня 2009, 12:23:04 » |
|
Люди про яке лідерство ви спорите?Лідером чого?руху"За воду",а де він той рух,може на початок треба було би зустрітися,порадитися з юристами наскільки це реально подати колективну заяву,дізнатися думку людей чи готові би вони підтримати.Спочатку зробити хоть щось,а то зразу ділити шкуру невбитого ведмедя.Напевно треба повернути все назад в тему про масонів.Бо на фоні цих пустих перепалок добре видно наш ґоїзм.Просто є звичайна побутова проблема,і ми як громадяни мали би висловити свою незгоду,не треба тут наполеонівських планів і битв за лідерство.Мені особисто одинаково хто би зміг організувати таку акцію,головне щоб результат був.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #27 : 14 Травня 2009, 12:28:26 » |
|
І мені однаково - лиш організуйте хто-небудь! А я також приєднаюсь. Відповідь від: 14 Травня 2009, 12:25:24
треба повернути все назад в тему про масонів.Бо на фоні цих пустих перепалок добре видно наш ґоїзм. Зараз і Вас звинуватять у ганьбі народу...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #28 : 14 Травня 2009, 12:31:56 » |
|
Цитата: лалія від Сьогодні в 12:41:59 Скільки ще потрібно просвітницької роботи... Вельмишановний Ігор О лідерів не обирають, людина або має бажання і здібності бути лідером, або ні. Це не виборна посада. Взагалі-то в розвинутих демократіях лідерів якраз і обирають. А в диктатурах - ні. А ще вівці не обирають собі пастухів... Вважаєте нас вівцями? Не ганьбіть наш народ! Обирають керівників! А не лідерів, це підміна понять. http://ru.wikipedia.org/wiki/Лидер 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #29 : 14 Травня 2009, 12:36:00 » |
|
Звідти: Различают: — формальное лидерство — процесс влияния на людей с позиции занимаемой должности; — неформальное лидерство — процесс влияния на людей при помощи своих способностей, умения или других ресурсов. Роман у нас наразі неформальний лідер. Чи Ви проти? Тому я і запропонував голосування, щоб формалізувати 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #30 : 14 Травня 2009, 12:36:22 » |
|
І мені однаково - лиш організуйте хто-небудь! А я також приєднаюсь. От дивна Ваша позиція, вона ж Вам не личить, судячи з того як Ви описуєте свої життєві погляди.  От, я з своєю позицію "моя хата з краю" найбільше на що здатна то приєднатися. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #31 : 14 Травня 2009, 12:36:57 » |
|
Я не побачив відповіді на своє запитання. Пане Ігор, не вживайтеся аж так у роль жидівської мами, бо вже починаєте відповідати на питання питаннями і загадками. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #32 : 14 Травня 2009, 12:40:36 » |
|
— неформальное лидерство — процесс влияния на людей при помощи своих способностей, умения или других ресурсов.
Роман у нас наразі неформальний лідер. Чи Ви проти? Тому я і запропонував голосування, щоб формалізувати Це поняття значно ширше.  Лідер має визнавати себе лідером, як мінімум.  Роман, як і інші висловив свою думку. Він виявив активну позицію, як громадянин, але це не лідерські дії. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #33 : 14 Травня 2009, 12:41:08 » |
|
А ще якось дивно звучить, що в декількох постах Ви кажете, що підтримаєте рух "За воду" і приєднаєтеся до нього,а в той же час кажете, що то неможливе і що самі завжди виступали проти. Щось мама заплуталася... Думаю треба не мудрствувати лукаво, а спілкуватися більш прямо. Звісно є теми де можна і не бути серйозним, але у темах політичних формальний політик мусить бути серйозним, аби його серйозно сприймали.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #34 : 14 Травня 2009, 12:41:20 » |
|
Пане Ігор, не вживайтеся аж так у роль жидівської мами, бо вже починаєте відповідати на питання питаннями і загадками. Я ж неправильний...  Ок. Відповідаю сам на своє запитання - щоб у Калуші вода була цілодобово, міський голова вдався до геніального, кардинального і революційного заходу - ВИДАВ РОЗПОРЯДЖЕННЯ!  А тепер - видав інше. І це - його право і його повноваження.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #35 : 14 Травня 2009, 12:42:19 » |
|
А на моє... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #36 : 14 Травня 2009, 12:47:11 » |
|
Роман, як і інші висловив свою думку. Він виявив активну позицію, як громадянин, але це не лідерські дії. Значить, мені здалося. Тоді і я буду лиш заявляти позицію, без лідерських дій.... А ще якось дивно звучить, що в декількох постах Ви кажете, що підтримаєте рух "За воду" і приєднаєтеся до нього,а в той же час кажете, що то неможливе і що самі завжди виступали проти. Щось мама заплуталася... Думаю треба не мудрствувати лукаво, а мпілкуватися більш прямо. Звісно є теми де можна і не бути серйозним, але у темах політичних формальний політик мусить бути серйозним, аби його серйозно сприймали. Так серйозно ж майже неможливо - затюкають неправильністю  Ок. Приклад: я хочу, щоб в шкільній столовій були бутерброди з червоною ікрою зо 50 копійок... Хочу, щоб бензин коштував 1 грн. за літр.... Хочу, щоб сонце світило і дощ не падав... Готовий навіть активно виявити свою позицію стосовно цього, був би лідер... А от чи реально це? Кожна година постачання води по дірявих трубах приносить місту шалені збитки! Можна на це піти, якщо треба рейтинг підняти! Але ненадовго, поки гроші не закінчаться. Так і сталось. Просто дехто думав, що вистачить до виборів а далі трава не рости...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #37 : 14 Травня 2009, 13:03:01 » |
|
Може не вигідно з економічної точки зору при існуючих тарифах, але ж не нереально. Питання. Вас обирають мером. Що будете людям казати про воду? Не буде і все? Чи будете казати, що спершу труби поміняємо? А гроші звідки візьмемо? Чи піднімемо тарифи, які і так не є малими.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #38 : 14 Травня 2009, 13:20:16 » |
|
У 2006-му році я казав на всіх зустрічах з виборцями ( а я їх проводив по 5-6 на день) дослівно так: "Якщо я скажу, що через рік ми будемо мати воду, вт.ч. і гарячу цілодобово - женіть мене в шию, бо я брешу!" Так що мером мені не бути...  А дехто збрехав і став головою Відповідь від: 14 Травня 2009, 13:14:27
Труби в дірах. Щоб подати куб води - два куби спускаємо в землю. Тарифи високі? Дайте мені відповідь - а хто оплачує ті два куби, що пішли в нікуди? За яким тарифом? Та ж ми і оплачуємо, всі разом! Яким чином? Через вливання у "КП "Водотеплосервіс". Ще у 2006-му році знайшли оригінальний спосіб - збільшувати комунальним підприємствам статутні фонди, а фактично дотувати їх. Ці вливання йду виключно із спецфонду (бюджет розвитку). Вливання у "ВТС" за три роки склали біля 30 млн.грн. А спецфонд на 95% наповнюється з продажі землі і майна. Так що, "земля пішла до землі"... Весь цей час ми милися водою наших дітей.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
DVania
|
 |
« Відповідь #39 : 14 Травня 2009, 13:37:14 » |
|
То може тоді треба не на футбольні клуби та ще і з інших міст гроші тринькати?і на ілюмінацію?В кінці кінців це не наша проблема.раз влада хоче бути владою хай думає.Ми ж всього навсього маємо вчасно розраховуватися.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|