|
syddia
|
 |
« Відповідь #20 : 20 Жовтня 2008, 09:50:48 » |
|
Пропоную в опитуванні до розміру доходу додати ще й сферу діяльності - буде цікавіше Поки що це технічно не можливо, хіба адміни щось придумають. Можна у відповідях писати хто і як отримує свій дохід. Особисто в мене зарплата офіційна. Ну це не рахуючи грошей за здані недавно пляшки з під пива. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
Ptashechka
|
 |
« Відповідь #21 : 20 Жовтня 2008, 13:13:32 » |
|
а мені нема чого приховувати  Я ще нікопійки не заробляю. бідна студентка, гг
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tavr
|
 |
« Відповідь #22 : 20 Жовтня 2008, 14:54:31 » |
|
Пропоную в опитуванні до розміру доходу додати ще й сферу діяльності - буде цікавіше Поки що це технічно не можливо, хіба адміни щось придумають. Можна у відповідях писати хто і як отримує свій дохід. Особисто в мене зарплата офіційна. Ну це не рахуючи грошей за здані недавно пляшки з під пива.  Тоді розширений опис почну з себе Працюю у страховій компанії, трохи розбираюся у страхуванні і його бізнес-процесах (так у нас модно говорити), з/п повністю біла - але невелиЧка, тому у скрутні моменти рятують вищезгадані пляшки з-під пива  Цікаво, що у кого (як я зрозумів, нік syddia відповідає фахові його власника?)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #23 : 20 Жовтня 2008, 16:40:56 » |
|
як я зрозумів, нік syddia відповідає фахові його власника? Не зовсім так. Але те, що ми побратими по юросвіті, то точно. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
Tavr
|
 |
« Відповідь #24 : 21 Жовтня 2008, 14:43:46 » |
|
Не зовсім так. Але те, що ми побратими по юросвіті, то точно. Взагалі-то, не так зовсім!  Юридичну освіту ось-ось отримає моя дружина (звідти бакалаврська і магістерські), а я філолог, вчився на вчителя української мови та всіляких літератур  Працював у школі, а потім - погнала нелегка!..
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #25 : 21 Жовтня 2008, 15:52:25 » |
|
А де саме той Скибін-Вілидж? І який зараз вид діяльності?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
WikTor
|
 |
« Відповідь #26 : 22 Жовтня 2008, 13:01:19 » |
|
Одна справа оклад, інша справа премії та надбавки! Наприклад взяти мій наказ та те що получаю на руки з врахуванням податків получається одна цифра, але якщо врахувати премії, мат допомогу та ін. віходить інша сума, наприклад після нового року з урахуванням премій річніх, 13-та зарплата та ін. можу сказати що в районі 10000 а то і більше виходить. Взявши довідку про доходи за рік вималювалась інша цифра ніж та за яку я проголосував! ТАк що тут треба уточнити місячна чи середня?
|
|
|
|
« Останнє редагування: 22 Жовтня 2008, 13:09:21 від WikTor »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tavr
|
 |
« Відповідь #27 : 22 Жовтня 2008, 16:22:28 » |
|
А де саме той Скибін-Вілидж? І який зараз вид діяльності? Скибин - невелике село у Київській обл. Вище писав, що працюю у страховій компанії
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #28 : 05 Грудня 2009, 17:33:28 » |
|
цікаво скіль на сьогоднішній день тре заробляти, щоб вистачило на харчуванн і ком послуги? І чи за останій рік, комусь підвищили зарплату?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
Tavr
|
 |
« Відповідь #29 : 14 Травня 2010, 09:52:24 » |
|
цікаво скіль на сьогоднішній день тре заробляти, щоб вистачило на харчуванн і ком послуги? І чи за останій рік, комусь підвищили зарплату? От тільки прочитав цю фразу, і захотілося відповісти. Суми конкретної, як на мене, то немає, бо ціни потроху зростають - але щотижня. А разом з цінами і витрати на прожиття - але вже суттєво. Зарплату підвищили аж тільки ось - на 300 грн. Це при тому, що один похід у магазин у п'ятницю забирає близько 500 грн і далі забиратиме все більше... А винні у в всьому -  !
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #30 : 14 Травня 2010, 10:44:20 » |
|
ага а ще євреї і американці і цигани.  винні ми самі бо тих хто буде працювати навіть якщо йому вріжуть зарплату більше ніж тих кого не влаштовує підняття зарплати на 300 грн.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
advokat
|
 |
« Відповідь #31 : 14 Травня 2010, 14:31:38 » |
|
В місяць сім'ї з дитиною треба хоча б 1000 баксів мати. І це на саме необхідне "впритик". не кажучи вже про те, що і вдягнутися хочеться нормально + ще й десь відпочити. За осанній рік в мене прибуток не те, що не підвищився, а навпаки(( З цією перетрубацією у владі відчуваєш себе, як впідвішаному стані
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
gaar
|
 |
« Відповідь #32 : 14 Травня 2010, 18:55:05 » |
|
І чи за останій рік, комусь підвищили зарплату? Мені 
|
|
|
|
|
Записаний
|
ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #33 : 14 Травня 2010, 19:39:09 » |
|
на багато?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
gaar
|
 |
« Відповідь #34 : 14 Травня 2010, 20:39:06 » |
|
на багато? 250 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #35 : 14 Травня 2010, 21:00:15 » |
|
ого.  а депутати збільшили видатки на верховну зраду мабуть недоїдають.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
vover
|
 |
« Відповідь #36 : 14 Травня 2010, 21:10:08 » |
|
ого. Шокований а депутати збільшили видатки на верховну зраду мабуть недоїдають. Бідненькі наші))) В мене з/п йде від виробітку ( ну звийно є ще мінімальна ставка) Так що важко сказати скільки в місяць
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #37 : 14 Травня 2010, 21:16:24 » |
|
та в мене так само , але один хрин не вистачає. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
gaar
|
 |
« Відповідь #38 : 14 Травня 2010, 21:53:47 » |
|
В мене з/п йде від виробітку ( ну звийно є ще мінімальна ставка) Так що важко сказати скільки в місяць То паскудно  у мене чи стою чи роблю одинаково щей 14 іх у рік 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
vover
|
 |
« Відповідь #39 : 14 Травня 2010, 22:22:17 » |
|
То паскудно Сумний у мене чи стою чи роблю одинаково щей 14 іх у рік От тому в нас так і ставляться до людей в держустановах, нема стимулу, навіщо працювати. З одного боку це погано, бо нема роботи, нема грошей, але з другого стараєшся щось зробити більше, щоб більше заробити.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|