|
Мілана
|
 |
« Відповідь #100 : 02 Березня 2011, 22:01:01 » |
|
так держава - це ти в тому числі То вигідне для можновладців твердження. І що далі? Є політична воля влади наводити лад? Нема! Є можливість жити достойно на середню зарплату і мати впевненість у майбутньому? Нема! Хто може той присосується до корита і краде. То давайте всі красти у держави! Хто шустріший, той вже багатенько накрав і нагору вибрався - благо коштів вистачає. Але що тоді робити тим, хто красти у держави не має можливості - пенсіонерам, інвалідам, дітям-сиротам? Чим більше крадем ми, тим менше залишається їм. Але що нам до інших?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #101 : 02 Березня 2011, 22:09:32 » |
|
Наша держава надзвичайно багата її обкрадають з усіх сил і обікрасти неможуть і ніколи незможуть це бездонна бочка.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ремонт TFT моніторів , якість , гарантія
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #102 : 02 Березня 2011, 22:37:26 » |
|
Наша держава надзвичайно багата її обкрадають з усіх сил і обікрасти неможуть і ніколи незможуть це бездонна бочка. З цих слів можна вивести цілу нову теорію походження держави. І тут космічна теорія просто сховається... В мене з цією "державою" нічого спільного нема а з цих слів я так розумію, що в Гикача навіть паспорта громадянина України нема, я вже не кажу про інші свідоцтва і папери (техпаспорт, водійське посвідчення, свідоцтво про право власності і т.п.)
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #103 : 03 Березня 2011, 10:53:07 » |
|
Громадяни (ми всі) зробили все що могли ще на помаранчевій революції . В нас самий підлий уряд , ну не дадуть ті ублюдки нормальних зарплат простим громадянам що чесно працюють на державній роботі. можливо ти правий . але слово зарплата все таки значить ЗАРОБІТНА плата а не подачка . тобто те що заробив . якщо якась робота по перебиранню папірців коштує дрібниці то і платити ніхто багато не буде Ну незнаю як інші а я при теперишніх цінах хочу заробляти не менше 100к гривень на місяць. удачі ! хто же тобі не дає ? як кажуть : якщо хочеш щось зробити - то шукаєш засоби , а якщо ні - то причини
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
Wipsa
|
 |
« Відповідь #104 : 03 Березня 2011, 15:35:38 » |
|
Ну незнаю як інші а я при теперишніх цінах хочу заробляти не менше 100к гривень на місяць. удачі ! хто же тобі не дає ? як кажуть : якщо хочеш щось зробити - то шукаєш засоби , а якщо ні - то причини Мені моя держава якраз і дає таку можливість, можливості яких немає більше ні в одній країні світу!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
kac
|
 |
« Відповідь #105 : 03 Березня 2011, 17:43:13 » |
|
думаю!на даний час оптимально мати 3-5 тис. грн на місяць!щеб крутіше було якби в американських гривнях:-D
|
|
|
|
|
Записаний
|
While (!Life.EOF) { You.Money+ ; You.Girls.Add(new Girl(90,60,90)); BeHappy(); } 
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #106 : 04 Березня 2011, 00:24:40 » |
|
Наша держава надзвичайно багата її обкрадають з усіх сил і обікрасти неможуть і ніколи незможуть це бездонна бочка. З цих слів можна вивести цілу нову теорію походження держави. І тут космічна теорія просто сховається... В мене з цією "державою" нічого спільного нема а з цих слів я так розумію, що в Гикача навіть паспорта громадянина України нема, я вже не кажу про інші свідоцтва і папери (техпаспорт, водійське посвідчення, свідоцтво про право власності і т.п.) syddia, я би не був таким категоричним, адже багато з нас інколи бувають занадто емоційними
|
|
|
|
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #107 : 04 Березня 2011, 12:55:16 » |
|
Мені моя держава якраз і дає таку можливість, можливості яких немає більше ні в одній країні світу попробуй пожити в африці чи десь в пакистано-індії . почнеш цінити елементарне 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #108 : 04 Березня 2011, 14:42:48 » |
|
але слово зарплата все таки значить ЗАРОБІТНА плата а не подачка . тобто те що заробив . якщо якась робота по перебиранню папірців коштує дрібниці то і платити ніхто багато не буде щоб перебирати папірці треба пару років вчитися в інституті і добре розбиратися в них. А хто в нас сидить на роботі і жде подачки ? Медики , вчителі може шахтарі ? Відповідь від: 04 Березня 2011, 14:29:24
З цих слів можна вивести цілу нову теорію походження держави. І тут космічна теорія просто сховається... Ти може і не знав того , але теорія про те що всесвіт почався з україни вже давно обговорюється в деяких колах , інопланетяни це ніхто інший як українці котрі ще на початку зародження всесвіту переселились в інші галактики , тому що навіть тоді уряд тут був препаскудний Відповідь від: 04 Березня 2011, 14:33:27
В мене з цією "державою" нічого спільного нема а з цих слів я так розумію, що в Гикача навіть паспорта громадянина України нема, я вже не кажу про інші свідоцтва і папери (техпаспорт, водійське посвідчення, свідоцтво про право власності і т.п.) То мій паспорт я його в неї купив , так само як і права і інші папери. Держава така скупа що здерла за кожен папірець неміряне як для його вартості бабло
|
|
|
|
« Останнє редагування: 04 Березня 2011, 17:31:35 від Гикач »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #109 : 04 Березня 2011, 17:13:35 » |
|
Вільний тільки той, у кого вистачає грошей не працювати заради них 
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #110 : 04 Березня 2011, 17:25:22 » |
|
100proцентів це абсолютна мудрість
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #111 : 04 Березня 2011, 18:33:27 » |
|
Медики в яблучко
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #112 : 05 Березня 2011, 15:56:05 » |
|
щоб перебирати папірці треба пару років вчитися в інституті і добре розбиратися в них. ти правий напевне . зараз напевне уже всі кажуть що наша освіта випускає ідіотів що не можуть ні організувати виробництво ні створити щось нове . лише добре розбираються в переносі правильних папірців на правильні столи . рано чи пізно таких викинуть на вулиці і тоді буде нова теорія що держава не дбає про людей . цікавий приклад з життя робочих індії : http://www.rian.ru/incidents/20110304/342026501.htmlВідповідь від: 05 Березня 2011, 15:54:20
Вільний тільки той, у кого вистачає грошей не працювати заради них у мене немає грошей щоб не працювати заради них і я себе вважаю на всі 100% вільним . я щось роблю неправильно чи може не треба працювати а йти нити про низьку зарплату чи вбивати і забирати гроші ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
gaar
|
 |
« Відповідь #113 : 05 Березня 2011, 18:19:32 » |
|
що наша освіта випускає ідіотів що не можуть ні організувати виробництво ні створити щось нове . лише добре розбираються в переносі правильних папірців на правильні столи Білш точніщого визначення "освіти"незустрічав від мене + ,"Ім" платити нізащо.
|
|
|
|
|
Записаний
|
ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #114 : 09 Березня 2011, 06:58:54 » |
|
у мене немає грошей щоб не працювати заради них і я себе вважаю на всі 100% вільним . я щось роблю неправильно чи може не треба працювати а йти нити про низьку зарплату чи вбивати і забирати гроші ? ти не врубився, мова не йшла про кількість 
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
americano
|
 |
« Відповідь #115 : 27 Січня 2012, 23:05:14 » |
|
Это 2500грн минимум у нас в городе.Но пока не удалось такую найти.Расчитываю как положено стоит моя работа. Предложили были работу с з/п 25.000 грн официально только,не у нас в городе.Но пришлось отказаться,изза семейных обстоятельств.Наверное долго буду жалеть об этом.Но что поделать.Жизнь как хочет так и крутит.Нужно правельно оценивать свой труд,а не пахать нахаляву. Но в нашем государстве,если нечего нам не изменить,долго еще будет пахать наш народ,на благо высшей касты.
|
|
|
|
|
Записаний
|
 ....Господь наблюдает за тобой. Живи так, чтобы ему было интересно....
|
|
|
|