Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 21:51:05
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Насалик балотуватиметься не у Калуші — “там, де Сич” (1 коментар)
- Володимир Іваницький: Суд видав припис про арешт правозахисниці, яка брала участь в “Автомайдані” (1 коментар)
- Проблема з поставкою медикаментів у Калуську ЦРЛ вирішена
- На День Калуша Лепса не буде, зате буде Бабурка! (9 коментарів)
- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 18   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Відпочинок в м.Калуш і не тільки...  (Прочитано 25225 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Svit
« Відповідь #20 : 17 Липня 2007, 00:00:41 »

Все було класно, крім одного, я була без Юри Плачу, бо сказали щоб їхали без чоловіків. Тільки працюючі фірми.
Сумний Ясно....Я теж вчора гуляла без чолов1ка...Та ну!Не ц1каво!Теж з роботи у нас було!Але ти вже дома 1 коханий поряд... Підморгую
Записаний
Svit
« Відповідь #21 : 18 Липня 2007, 15:46:45 »

Була на мор1,чуть з малою не втопились.Б1льше не пол1зу в хвил1... Сумний
Записаний
Tad
« Відповідь #22 : 19 Липня 2007, 05:58:29 »

Я вже нарешті взяв квитки , в неділю буду в Калуші. Якщо спека не задушить , планую приємно провести тиждень в колі друзів та родичів.  Крутий
Записаний
Svit
« Відповідь #23 : 19 Липня 2007, 06:57:39 »

Я тебе в1таю,це д1йсно приемно...Бажаю гарно провести час,щоб все було добре 1 склалось як найкраще... Посмішка
Записаний
Svit
« Відповідь #24 : 19 Липня 2007, 15:10:37 »

Колись з донькою були на Чорному мор1.Ось подив1ться на фото.Я фотографувала сама,не оброблено в фотошоп1.Правда гарно?

М1ж 1ншим дуже ц1каво,що на Середземному мор1 зах1д сонця зовс1м 1нший.Вчора спостер1гали 1 сонце зайшло за л1чен1 секунди,просто плюхнулось в море.
Записаний
Рибка
« Відповідь #25 : 19 Липня 2007, 16:15:29 »

Ага гарна фотка, а мала на себе взагалі не подібна, Підморгую
Записаний

І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.
Рибка
« Відповідь #26 : 19 Липня 2007, 16:17:27 »

А що тоді колись давно ти вже мала цифровик, то десь років 10 назад ця фотка була зроблена? Чи ти її сканувала? А взагалі то це твоя Надя? Бо щось не подібна, змінилась.
Записаний

Svit
« Відповідь #27 : 19 Липня 2007, 16:26:44 »

Вона ж тут манюня,ще шести нема...А ось це фото нам пан Мельник робив
Записаний
Рибка
« Відповідь #28 : 19 Липня 2007, 16:31:04 »

взагалі не подібна Шокований
Записаний

Svit
« Відповідь #29 : 19 Липня 2007, 16:33:05 »

Та ну?Не може бути... Посмішка...
Записаний
Tad
« Відповідь #30 : 22 Липня 2007, 18:13:53 »

Привіт всім ! Я вже в Калуші !!!
Записаний
Svit
« Відповідь #31 : 22 Липня 2007, 19:13:05 »

Привіт всім ! Я вже в Калуші !!!
Ура!!!Насолоджуйся!
Записаний
Рибка
« Відповідь #32 : 23 Липня 2007, 10:07:23 »

Ти напросився, ми йдем до тебе на
Записаний

beauty
« Відповідь #33 : 25 Липня 2007, 23:00:48 »

Це все звичайно дуже добре - їхати відпочивати кудись ...............
А, як щодо відпочинку в самому місті Калуші? Я вважаю, що в Калуші немає жодного пристойного центру відпчинку для молоді, от вона (молодь) і не має де себе подіти. Чи, може, я помиляюсь? Хось щось може порадити? Куди піти в Калуші крім старенького-старенького "Відродження", яке вже давно потребує ремонту і працює лише по вихідних. 
Записаний

If one doesn't have what one loves one must love what one has

Flash
« Відповідь #34 : 26 Липня 2007, 07:42:59 »

Пущай занимается спортом. Играет в футбол и другие ...бол игры, а не курит драп на тех дискотеках и пьёт водку.
Записаний
Zubik
« Відповідь #35 : 26 Липня 2007, 10:43:10 »

Привіт!

Хочу поділитись своїми враженнями про "відпочинок" у Коблево, пансіонат "ДНЕСТР".
Скажу зразу - люди, не їдьте в це болото, краще назбирати троха більше грошей і поїхати за кордон, або на крайняк в Крим. Ціни в Коблево на фрукти та овочі вищі або такі самі, як в Калуші, море дуже брудне, пляжі занедбані ( сам проколов ногу шклом в піску), годують в столові препогано, все кисле, перчене, солене. Заснути неможливо до 2-3 год. ночі, поряд три дискотеки і аттракціони з незмащеними механізмами, одним словом - шум і гам. Переважно відпочивають молдавани і   Москалі . Неприємно, коли вдають, що тебе не розуміють і перепитують по-росєйські. Але все-таки деяким моїм знайомим сподобалось, певно  їм мало треба для віддиху - сонце, вода і  .

Про дорогу у вагонах Української Залізниці взагалі нічого не хочу говорити  Цензура .
Записаний

Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Svit
« Відповідь #36 : 26 Липня 2007, 17:52:25 »

Zubik ,шкода,що ти розчарований.Але я теж згадую нашу зал1зницю з не прихованим жахом Шокований.Спека,смор1д,бруд... Допоможіть...
Записаний
Рибка
« Відповідь #37 : 27 Липня 2007, 10:02:43 »

Так beauty ти права в Калуші нема навіть пристойної дискотики куди можна сходити, в Аврорі одні малалєткі до 16 років. А з чого ти Флеш взяв що на дискотеках курять драп і п"ють водку, особисто я і всі мої знайомі ходять на дискотеку для того щоб потанцювати та повесилитись. А займатись спортом, це не відпочинок.
Записаний

Flash
« Відповідь #38 : 27 Липня 2007, 10:37:28 »

А я и не говорил про всех.
А то, что они это делают, сам был не один раз свидетелём, несколько лет тому назад, когда ходил  в Аврору, как выводили их полузелёных (обкуреных) из туалетов. Или уже назюзюканые, ели выходили по окончанию дискотеки.
Так что это факты, а не мои выдумки!
Записаний
Рибка
« Відповідь #39 : 27 Липня 2007, 10:42:11 »

Так, але в більшості випадків то це малолітні школярі, а старші нормальні люди відпочивають, ну ясно що вони , але так для настрою, а не для того щоб назюзюкатись Посмішка(
Записаний

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 18   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша