Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 21:48:14
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Оголошення на Інформаційному порталі Калуша

- Продаються квартири в Івано-Франківську: -однокімнатні_ -17000 у.о. -двокімнатні_ ...
- Шукаю роботу. Освіта: вища юридична, д/р 2роки. ...
- Продам MAZDA-3 1.6,МКП, 2007р.в., чорний колір, кондиц.,кліма, ...
- Викладач (перекладач) англ.,викладач німец. мови, в/о педагогічна ...
- Ремонт телевізорів, моніторів, ноутбуків, електроніки, видалення вірусів. ...
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Голосування
Питання: У конфлікті "міська рада - мер" кого підтримуєте Ви?
Міську раду Калуша
Мера міста Калуш
Симпатизую обом сторонам - гадаю вони всі праві у рівній мірі
Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті
Не цікавлюсь місцевою владою

Сторінок: 1 ... 16 17 [18]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.  (Прочитано 16428 раз)
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Alexander
« Відповідь #340 : 11 Липня 2010, 17:12:11 »

я щось тут не врубалсь
голубими (неофіційно) називають партію регіонів Посмішка
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
cgr
« Відповідь #341 : 11 Липня 2010, 17:25:41 »

голубими (неофіційно) називають партію регіонів

і за що голубих так ображати?
Записаний

влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
Tandylight
« Відповідь #342 : 11 Липня 2010, 19:12:40 »

голубими (неофіційно) називають партію регіонів Посмішка
Я говорила не про Партію регіонів, апро "Українська партія" Підморгую Показує язик
Тому і не зрозуміла, а ПіАр, абревіатура..скажімо, явища як такого  Підморгую ( від слова піаритись, а не "П(артія)Р(егіонів)"!) 
Записаний
Alexander
« Відповідь #343 : 11 Липня 2010, 19:48:04 »

Я говорила не про Партію регіонів, апро "Українська партія"
Тенді,то не з тої теми,читай пости вище (в тій темі) Показує язик
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
gowa
« Відповідь #344 : 28 Липня 2010, 17:17:28 »

Сьогодні розказав одному запеклому прихильнику п. Насалика ті обіцянки, що той дава одразу після обрання його на посаду мера. Так в мого друга аж очі на лоба полізли, а ще тиждень назад він, майже не володіючи інформацією про "обіцяне" та "зроблене", готовий був очі вицарапати тому, хто бадай одне "погане" слово скаже в сторону мера.
А чи не підкажете, де можна почитати передвиборну програму Ігоря Насалика?
Записаний
Ігор_О
« Відповідь #345 : 28 Липня 2010, 17:31:43 »

І справді, цікаво Посмішка
Записаний
Tandylight
« Відповідь #346 : 28 Липня 2010, 18:12:58 »

Ось тут є програма партії "Еко +25"

В принципі якщо врахувати що самої партії вже немає, і що інші партії, взагалі, навіть долі з того що декларують не виконують, то власне не так вже все і безнадійно..

Ну от наприклад з їх програми
:
Цитувати
МИ ДОМАГАЄМОСЯ:

- визнання на законодавчому рівні територій екологічного забруднення зонами надзвичайної екологічної ситуації;
Калуш визнано такою зоною? -  Визнано Посмішка Залік?  - Залік похвально

Цитувати
- реалізації комплексних заходів для забезпечення екологічної безпеки на цих територіях;
Діти оздоровлювались на морі за рахунок програми, що пов♥язана з визнанням Калуша надзвичайною екологічною зоною? Оздоровлювались. Залік? Залік
Роботи з укріплення дамби і взагалі по нейтралізації екологічних калуських загроз ведуться? Ведуться
В тому числі наскільки я слідкую йде пошук різних грандів і можливих інвесторів і тому подібне...
Он у Вас то італійці то німці, то ООН з ЕС...
І, крім Калуша, ще якесь місто з подібними проблемами, визнали такою зоною? Тут не знаю  не знаю ЦЕ запитання Стидно

Цитувати
- доступності медичного обслуговування для всіх громадян, поліпшення якості лікування та профілактичних заходів у державній системі охорони здоров'я, забезпечення всім необхідним пологових будинків, розвитку страхової медицини;

Це вони планували на рівні держави, але на рівні Калуша, здається зовсім непогано це застосували, ну якщо не партія то Насалик. Різна апаратура, яка щоправда на відповідльному зберіганні, на виконання програми надійшла? Надійшла. Щось купили, щось передали за рахунок програми щодо ліквідації наслідків екологічної ситуації, щось здається у кредит... Але у Вас є рух, вже ніхто у ВАс цього не забере...сподіваюсь  Підморгую

Цитувати
-збільшення наповнюваності місцевих бюджетів за рахунок перерозподілу податків, що відраховуються промисловими підприємствами за забруднення довкілля й використання природних ресурсів на користь відповідних територій;

Зараз, здається, йде війна з Лукором за сплату відсотків в місцевий бюджет, хіба ні?
Тут правда Вам сильно допомагає обласна рада і Вишиванюк, наскільки видно Посмішка
Так  згода тут вже писалось, що потрібно було договір укласти, а потім вимагати...Прольот..згідна, але ще ж не фінал..питання поки що у процессі  Підморгую

Ось у нас на сайті можна прочитати усю хронологію подій:

Але це передвиборча програма партії від якої Н. йшов до Вас у мери...Хіба що мається на увазі якась інша програма  не знаю

« Останнє редагування: 28 Липня 2010, 18:30:34 від Tandylight » Записаний
syddia
« Відповідь #347 : 28 Липня 2010, 22:10:05 »

Програми його не читав, а робив висновки з почутого і прочитаного тут на форумі. вибачення
Записаний

Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... Посмішка
Sunny
« Відповідь #348 : 29 Липня 2010, 12:20:54 »

І справді, цікаво Посмішка

Цитую кандидата на міського голову Ігоря Насалика (№10 у виборчому списку):

"Хочу зробити:
- Калуш справжнім Європейським містом, де кожен мешканець сприйматиме його, к свій власний дім;
- кожен калушанин повинен одержувати екологічну надбавку до своєї зарплати чи пенсії;
заббезпечити калушан постійним постачанням холодної та гарячої води за власні кошти, не чекаючи бюджетного фінансування;
- власним коштом побудувати 2000 кв. метрів житлової площі для найбільш незахищених мешканців Калуша;
- кардинально реформувати житлово-комунальну сферу за рахунок енергозберігаючих технологій та інвестицій, які маю змогу залучити".

Все. Насолоджуйтесь!:)
Записаний
Сторінок: 1 ... 16 17 [18]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша