Ось тут є програма партії "Еко +25"
В принципі якщо врахувати що самої партії вже немає, і що інші партії, взагалі, навіть долі з того що декларують не виконують, то власне не так вже все і безнадійно..
Ну от наприклад з їх програми
:
МИ ДОМАГАЄМОСЯ:
- визнання на законодавчому рівні територій екологічного забруднення зонами надзвичайної екологічної ситуації;
Калуш визнано такою зоною? - Визнано

Залік? - Залік

- реалізації комплексних заходів для забезпечення екологічної безпеки на цих територіях;
Діти оздоровлювались на морі за рахунок програми, що пов♥язана з визнанням Калуша надзвичайною екологічною зоною? Оздоровлювались. Залік? Залік
Роботи з укріплення дамби і взагалі по нейтралізації екологічних калуських загроз ведуться? Ведуться
В тому числі наскільки я слідкую йде пошук різних грандів і можливих інвесторів і тому подібне...
Он у Вас то італійці то німці, то ООН з ЕС...
І, крім Калуша, ще якесь місто з подібними проблемами, визнали такою зоною? Тут не знаю

ЦЕ запитання

- доступності медичного обслуговування для всіх громадян, поліпшення якості лікування та профілактичних заходів у державній системі охорони здоров'я, забезпечення всім необхідним пологових будинків, розвитку страхової медицини;
Це вони планували на рівні держави, але на рівні Калуша, здається зовсім непогано це застосували, ну якщо не партія то Насалик. Різна апаратура, яка щоправда на відповідльному зберіганні, на виконання програми надійшла? Надійшла. Щось купили, щось передали за рахунок програми щодо ліквідації наслідків екологічної ситуації, щось здається у кредит... Але у Вас є рух, вже ніхто у ВАс цього не забере...сподіваюсь

-збільшення наповнюваності місцевих бюджетів за рахунок перерозподілу податків, що відраховуються промисловими підприємствами за забруднення довкілля й використання природних ресурсів на користь відповідних територій;
Зараз, здається, йде війна з Лукором за сплату відсотків в місцевий бюджет, хіба ні?
Тут правда Вам сильно допомагає обласна рада і Вишиванюк, наскільки видно

Так

тут вже писалось, що потрібно було договір укласти, а потім вимагати...Прольот..згідна, але ще ж не фінал..питання поки що у процессі

Ось у нас на сайті можна прочитати усю хронологію подій:
Але це передвиборча програма партії від якої Н. йшов до Вас у мери...Хіба що мається на увазі якась інша програма