|
РЕАЛ
|
 |
« Відповідь #40 : 07 Березня 2010, 16:51:48 » |
|
|
|
|
|
« Останнє редагування: 07 Березня 2010, 17:09:06 від yurko »
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #41 : 08 Березня 2010, 08:48:28 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #42 : 10 Березня 2010, 22:38:48 » |
|
Мдя... А найприкольніше, що збоку виглядає ніби то зовсім просто  От би десь відео у кращій якості...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
masterwish
|
 |
« Відповідь #43 : 10 Березня 2010, 22:51:39 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #44 : 11 Березня 2010, 08:04:54 » |
|
Велике ДЯКУЮ. Юж ладую! Віш - ти супер! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #45 : 14 Березня 2010, 09:34:06 » |
|
Не знаю у чому причина, але той файл я ніяк не можу відкрити на компі. Пише "кент рендер" і всьо
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
masterwish
|
 |
« Відповідь #46 : 14 Березня 2010, 22:27:53 » |
|
 в мене все ок. юзаю mplayerВідповідь від: 14 Березня 2010, 11:43:19
Назарет і Овсієнко. ппц 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #47 : 19 Березня 2010, 08:58:36 » |
|
Сoldplay - Til Kingdom Come (Acoustic Session)усім для початку хорошого дня. всім гарного настрою.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #49 : 19 Березня 2010, 17:19:42 » |
|
Назарет і Овсієнко. ппц А мені сподобалось.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
WestUA
|
 |
« Відповідь #50 : 19 Березня 2010, 17:34:05 » |
|
Шановні меломани! Якщо у когось існує відеотека не надто давніх україномовних кліпів, але нормальної якості (не формату ютуб), тобто такої, яку можна було б транслювати на ТБ, будь-ласка відгукніться. Буду щиро вдячний, якщо у когось існують кліпи калуських україномовних виконавців чи гуртів. Також буду вдячний за лінки, де б можна було взяти україномовні кліпи... Готовий поділитися україномовними кліпами з відеотеки КМТ (близько 700 кліпів)  PS: питання до адмінів форуму чи наших інет-провайдерів: де б знайти нормальний файл-сервер для прилаштування україномовних кліпів, оскільки розмір кліпу нормальної якості формату типу divx достатньо великий (в середньому від 100 Мб)? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Свій до свого по своє
|
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #52 : 20 Березня 2010, 18:37:01 » |
|
OZZY OSBOURNE - JUNKIE - LIVE AT BUDOKAN 2002Для активного проведення вікенда.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
РЕАЛ
|
 |
« Відповідь #53 : 21 Березня 2010, 11:52:22 » |
|
|
|
|
|
« Останнє редагування: 21 Березня 2010, 12:09:39 від yurko »
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #54 : 21 Березня 2010, 12:17:39 » |
|
Мені навпаки здалося, що вокал в нормі а от пісня заслабка. У нас дуже багато хто, а особливо з тих, хто відповідає за відбір виконавця на конкурс, недоганяють, що Євробачення то насамперед конкурс ПІСНІ, а не виконавця. Звісно постановка номера на сцені теж багато дає, але пісня повинна бути такою, щоб уже наступного після фіналу дня її співала вся Європа. Згадайте Рибака і його "дитячу" пісеньку. Взагалі нічого! Але який фурор! Це свого роду геніальна простота. Відповідь від: 21 Березня 2010, 12:13:27
Мені пісня і виконання нагадали ось цю.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #55 : 21 Березня 2010, 14:34:52 » |
|
Пісенька досить непогана,але вокал заслабкий для такої пісні Я прочитав шо вона бере 4 октави. Незнаю шо то таке толком - але думаю шо то круто  Пісня теж нічого, враховуючи, що слова до неї були написані в 1977 році українським емігрантом в Америці. Хорошу постановку ще б, і думаю в 10 будем.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #56 : 21 Березня 2010, 21:44:48 » |
|
Мені пісня і виконання нагадали ось цю. Ти як в воду дивився  Вже сьогодні чув, що маємо скандаль - Оленку звинувачують у плагіаті  Голова НТКУ сказав, що якшо треба, то пісню поміняють, але ж народ голосував не за Оленку, а все ж таки за пісню 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #57 : 22 Березня 2010, 00:02:46 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #59 : 24 Березня 2010, 00:22:17 » |
|
мабуть одна з найкращих композицій для мене. Дивуюсь наскільки сильний склад команди і що вони витворяють.впринципі класика. OZZY OSBOURNE - MR. CROWLEY - LIVE BUDOKANколискова. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|