|
ksenya
|
 |
« : 05 Січня 2012, 10:55:52 » |
|
Пропоную в цій темі викладати фото своєї новорічної ялинки чи іншого новорічного декору 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым (No items to show)
|
|
|
|
|
|
DVania
|
 |
« Відповідь #1 : 05 Січня 2012, 13:52:33 » |
|
Пропоную в цій темі викладати фото своєї новорічної ялинки чи іншого новорічного декору  І як приклад мала б бути Ваша  спочатку.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #3 : 05 Січня 2012, 14:52:55 » |
|
І як приклад мала б бути Ваша спочатку. Та я знаю  , але ідея прийшла, а ялинки поруч нема моєї Постараюсь виправитись
|
|
|
|
|
Записаний
|
Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым (No items to show)
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Відповідь #4 : 05 Січня 2012, 16:25:29 » |
|
А це наші ялинки - справжня і зроблена з ниток))
|
|
|
|
|
Записаний
|
КУПИВ ТАБЛЕТКИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕЛЕКТУ- НЕ ЗМІГ ВІДКРИТИ КОРОБОЧКУ...
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #5 : 05 Січня 2012, 16:44:41 » |
|
sanja  ялинка в тебе - як моя жизнь 
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Відповідь #6 : 05 Січня 2012, 16:51:22 » |
|
sanja Посмішка ялинка в тебе - як моя жизнь Крейзі
кривенька? знаю-знаю...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Рибка
|
 |
« Відповідь #7 : 05 Січня 2012, 17:04:08 » |
|
І в мене ялинка трішки похила  , ось таких 4 ангелики охороняють нашу сім"ю такий ведмедик сидить під ялиночкою цьогорічна ялиночка наша, одягнута у два кольори синій та червоний. іграшки з соломки та скла  ялиночка манюня у всій красі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
І все буде добре, для кожного з нас. І все буде добре, настане наш час. 
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #8 : 05 Січня 2012, 17:06:47 » |
|
кривенька? знаю-знаю... зато пухнаста, і під образами 
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #9 : 05 Січня 2012, 17:09:56 » |
|
Рибко, ялинка  Я теж хочу ангелика! У мене є один скляний. Хотіла ще щось цікаве докупити, але нічого путнього не бачила  П.С. "Места знать надо" 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
advokat
|
 |
« Відповідь #10 : 05 Січня 2012, 17:11:07 » |
|
Рибка точно слідувала рекомендаціям з приводу вбрання ялинки цього року. Дракончик не любить штучних матеріалів, тому соломка та скло - саме те 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Рибка
|
 |
« Відповідь #11 : 05 Січня 2012, 17:13:37 » |
|
"Места знать надо" Ксеня ці соломяні іграшки або з Польщі, або Німеччини мама Юрка привезла, але цього року я у Фуршеті такі бачила схожі. Рибка точно слідувала рекомендаціям з приводу вбрання ялинки цього року. Дракончик не любить штучних матеріалів, тому соломка та скло - саме те  неа, нічого не слідувала, то так вийшло. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
І все буде добре, для кожного з нас. І все буде добре, настане наш час. 
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Відповідь #12 : 05 Січня 2012, 17:42:54 » |
|
Рибка, яка в тебе ялиночка, як намальована!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #14 : 06 Січня 2012, 09:52:08 » |
|
Цілу ялинку сфоткаю пізніше (бо вчора при світлі лампи і зйомці телефоном....  )Поки ставлю лише частину моєї красуні  і мій новорічний настрій на кухні 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 06 Січня 2012, 10:00:41 від ksenya »
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #16 : 06 Січня 2012, 10:56:22 » |
|
а в кульках видно Ксеню Ой, справді!  Я навіть уваги не звернула. Ну то не зовсім ВИДНО, але...  А ти шпійон-розвідник
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #19 : 07 Січня 2012, 00:20:06 » |
|
Не скажу що красуня  але моя  Варто відмітити що іграшок трішки мама привезла з Києва, багато з них якраз радянських - наприклад там видно одну бурульку  А от кутасики то експромт що ми витворили в тому році  . У нас не було іграшок, але був мішок різнокольорових клубків ниток шерстяних, які часто густо поїла зажерлива міль...тоді ми зробили нашвидкоруч бомбончики, а ще ми в тому році не встигли нагріти хату і усі тулились в одній кімнаті біля комина, тому довелось чимісь корисним займатись  от ми і робили кутаскик зараз навіть тепло згадати Мені сподобалась ідея з пеньком під ялинкою  Отаке..не можу я... щоб без коментарів  Льопа 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|