Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша Калуш-Інформаційний портал
04 Липня 2009, 03:36:38 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Увійти
Зареєструйтесь, для спілкування у чаті!
Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація Ігри ПРАВИЛА ЧАТ  
Сторінок: [1] 2 3   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Допоможу вдало інвестувати гроші  (Прочитано 4142 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Dar
Гість
« : 28 Лютого 2008, 14:03:33 »

Є компанії, які приймають інвестиції під відсотки (читаємо в розділі "Корисна інформація"). Можу безкоштовно допомогти або надати інформацію про людей, які цим займаються.
Записаний
TESS
« Відповідь #1 : 03 Березня 2008, 09:44:57 »

Не смогла зайти еще раз под именем Dar - не принимает пароль. Пришлось перерегистрацию сделать, теперь я TESS. Про эту компанию можете прочитать на сайте Ви не можете переглянути посилання.
Зареєструйтесь або Увійдіть
www.lionebank.com;
телефон 8-067-344-33-30.
Записаний
Zubik
« Відповідь #2 : 07 Березня 2008, 11:37:35 »

Посміхаюся Посміхаюся Посміхаюся
Тут у нас також був один валютчик, що брав у людей гроші під непогані проценти.
Тепер його, по слухам, шукають не тільки ті "кредитори", але й серйозні "дяді" з Франківська.  но-но
Записаний

Чим більше пізнаю людей, тим більше подобаються мені собаки...
Juli
« Відповідь #3 : 25 Березня 2008, 10:45:03 »

Дивно, що це нікого не цікавить!
27 березня - в четвер, о 18.30 за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Гаркуші,24 (офіс ТОВ"Ліонебанк Україна") проводять безкоштовний семінар з метою ліквідації фінансової безграмотності населення. Буде можливість задати запитання і дізнатися, що це таке і з чим його їдять.

Відповідь від: 25 Березня 2008, 10:44:30
Там і зустрінемося!
Записаний

Ви не можете переглянути посилання.
Зареєструйтесь або Увійдіть

" Так как ты дорог в очах Моих, многоценен, и Я возлюбил тебя, то отдам [других] людей за тебя, и народы за душу твою." Ис.43:4
doktor-maks
« Відповідь #4 : 09 Липня 2008, 19:05:02 »

Цікавить!!!
Чи існує ще ця компанія, що допомагає вдало інвестувати кошти?
Записаний

Єдіноначаліє є символ благоустрою
advokat
« Відповідь #5 : 10 Липня 2008, 10:51:40 »

Не просто існує, а процвітає! Посмішка З 1-го липня вже холдинг. З"явилась можливість інвестувати кошти не тільки на фондові ринки світу за допомогою кіпрської компанії, але і на фондовий ринок України. Вклади страхуються.

Тут у нас також був один валютчик, що брав у людей гроші під непогані проценти.
Тепер його, по слухам, шукають не тільки ті "кредитори", але й серйозні "дяді" з Франківська.
Не плутай грішне з праведним Посмішка Почитай про ІСІ та ПІФи, а потім вже висловлюйся з цього приводу. Допоки фінвнсова культура у людей буде на рівні табуретки, доти і будем дивуватися, чому закордоном люди живуть краще. Якщо розглянути досвід країн з розвинутими фінінсовими інститутами, то можна побачити, що більша частина громадян Західної Європи та США вкладають свої гроші в інвестиційні фонди протягом декількох століть. Така стаття доходів в їхньому сімейному бюджеті давно вже стала традиційною.
Найближчим часом буде проводитись семінар з приводу нових пропозицій щодо вдалого вкладення коштів. Коли саме повідомлю, якщо цікавить когось
Записаний

She is smiling like heaven's down on earth
Sun is shining so bright on her
All her wishes have finally come true
Her heart is weeping. This happiness is killing her.
It's right, she's in love
Ігор_О
« Відповідь #6 : 10 Липня 2008, 13:11:57 »

А хто може хоч трохи розказати про умови, які пропонують ПІФи, зокрема той холдинг, який рекламується? Строки, відсотки etc.?
Записаний
gaar
« Відповідь #7 : 10 Липня 2008, 19:33:24 »

адвокат краще написати мізерна частина населення країн західної europa вкладають гроші у інвестиційні фонди.a якщо вкладають то ризиковий капітал можеш виграти а можеш і на жаль і невиграти.ніхто негарантує.[реклама приходить кожень тиждень викидаю сам іссусіди також у макулатуру]і на роботі ніхто не вкладє і знайомих таkoж.багато mають страховку життя то означає вкладають у себе.по німецьки тоназивається lebens versicherung якщо зламаєш ногу то дістанеш якісь гроші а якщо загиеш тоді хтось з сімї одержить ну дуже багато грошей.ale то непотемі.{ризиковий капітaл- гроші яких тобі нешкода]
Записаний
doktor-maks
« Відповідь #8 : 10 Липня 2008, 19:59:02 »

Не просто існує, а процвітає!  З 1-го липня вже холдинг. З"явилась можливість інвестувати кошти не тільки на фондові ринки світу за допомогою кіпрської компанії, але і на фондовий ринок України. Вклади страхуються.
Слава Богу! Значить є шанс, що гроші повернуть. А чим страхуються вклади? Чесним словом?
Записаний

advokat
« Відповідь #9 : 11 Липня 2008, 11:02:05 »

Звичайно шанс є! Посмішка Всім у кого термін дії договору вже закінчився і хто бажав гроші забрати, всім їх і віддавали. Але багато клієнтів продовжують термін дії договору. Занадто багато грошей вкладено засновниками у розвиток компаніі. Який зміст так розгортати діяльність, щоб потім взяти і змитися?????? Ви спочатку подивіться на наші офіси і поспілкуйтеся з людьми, що в нас працюють, а потім вже робіть висновки.
адвокат краще написати мізерна частина населення країн західної europa вкладають гроші у інвестиційні фонди
Кому краще написати?Видно, що людина реально мало що орієнтується в реальному стані речей.

a якщо вкладають то ризиковий капітал можеш виграти а можеш і на жаль і невиграти.ніхто негарантує.[реклама приходить кожень тиждень викидаю сам іссусіди
Цілком правильно. Читайте уважно, що я написала. Закордоном - це як стаття доходів у сімейному бюджеті. Я не казала, що треба останні труси закладати. Вкладаються тимчасово вільні гроші. Інвестування - це завжди ризик. Ризик є всюди. Будь-яка діяльність пов"язана із зароблянням великих грошей містить у собі частину ризику. Згадайте в якому році люди почали банкам довіряти. Приблизно рік 2000 - ий, не раніше. Там гарантії так само мізерні. Банки, що прогоріли повертають мінімальну частину вкладів клієнтам в кращому випадку років за 10. Ризик є завжди, просто треба вміти розрізнити, де він виправданий.
Коли людина вкладає гроші у той же власний бізнес, це теж ризик, бо  гарантій щодо процвітання ніхто дати не може також.

А чим страхуються вклади? Чесним словом?
Створена страхва компанія "Надійне страхування", якою на основі зарубіжного досвіду праці, розроблена та пропонується система страхування фінінсових ризиків. Ця система включає  в себе страхування фінансових ризиків інвесторів при вкладенні коштів в ІСІ. В цьому випадку надається можливість страхування збережності активів від зовнішніх факторів пов"язаних з: світовими фінінсовими кризами; можливістю дефолта держави по своїм зобов"язанням; банкрутство емітента;  зміни світової коньюнктури на товарних та фінансових ринках; форс-мажорні обставини і т.п.

А хто може хоч трохи розказати про умови, які пропонують ПІФи, зокрема той холдинг, який рекламується?
КУА, а конкретно "Стандарт Інвест" пропонує можливість спільного інвестування з використанням інститутів спільного інвестування(ІСІ) - пойового інвестиційного фонду "Гарант". Коротко про переваги такого інвестування :
застрахована професійна відповідальність Компанії дозволяє вкладникам у випадках, передбачених Полісом, компенсувати інвестовані кошти;
невелика сума початкової інвестиції - мінімальна сума вкладу в закритий диверсифікований пайовий фонд "Гарант" КУА "Стандарт інвест" - 1000 грн;
Не вимагаються спеціальні навики інвестування та кваліфікація - коштами інвесторів управляють професіонали - аналітики та портфельні менеджери компанії, сертифіковані Держ комісією по цінним паперам та Фондовому ринку;
потенційно більш висока дохідність, ніж по іншим варіантам інвестування;
переваги при оподаткуванні;
Кошти ПІФа інвестуються в різні інструменти з таким розрахунком, щоб втрати, у випадку зниження вартості одних, компенсовувались за рахунок росту вартості інших;
можливість страхування фінансових ризиків дає гарантію повернення інвестованих коштів;
можливість отримння високих прибутків. Запідсумками 2007-го року, найбільш прибуткові ПІФи принесли своїм вкладникам більше 60% річних, тоді як самі консервативні - порядка 38% річних.
Важлива відмінність вкладуння коштів в ІСІ в порівнянні з банківськими депозитами - відсутність гарантованого прибутку. Ні компанія по управлінню активами, ні держава не гарантує прибуток по цінним паперам ІСІ. Це пов"язано з тим, що при інвестуванні через ІСІ ви не кредитуєте Компанію чи ІСІ, а берете участь в діяльності, очікуваних прибутках та можливих збитках Фонду своїми коштами шляхом придбання цінних паперів Фонду. Проте, пропонується послуга страхування,тим самим, інвестору гарантується повернення вкладених коштів
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #10 : 11 Липня 2008, 13:19:10 »

Звичайно шанс є!  Всім у кого термін дії договору вже закінчився і хто бажав гроші забрати, всім їх і віддавали. Але багато клієнтів продовжують термін дії договору. Занадто багато грошей вкладено засновниками у розвиток компаніі. Який зміст так розгортати діяльність, щоб потім взяти і змитися?????? Ви спочатку подивіться на наші офіси і поспілкуйтеся з людьми, що в нас працюють, а потім вже робіть висновки.
МММ теж так починала. Офіси, менеджери, семінари... Тоді це все було в новинку, по-західному респектабельно. Всім хотілось хоч трішки відчути себе ІНВЕСТОРОМ, ну майже як на Заході. Надувши щоки сипати дивними і малозрозумілими словами „інвестиційний портфель”, „капіталізація фондів” і „диверсифікація ризиків”. Всі одразу стали ніби вчора з Манхеттену. І гроші виплачувались. Багато грошей, великі, нереальні відсотки. І так мало бути, бо виплати  – це ключовий момент у цьому лохотроні. Бо лише побачивши, як сусід отримав за свій 1 рубль 5 рублів, народ продавав хати в провінції і бігом летів до каси. А потім все закінчилось. І карета стала гарбузом, коні – мишами, кучер – щуром, а „інвестори” – ЛОХАМИ!  Сумний
Колись, у далекому 1994 році мене, молодого провінціала 3 години „розводили” на 200 у.о. в надзвичайно крутому офісі на Бесарабці в Києві. Центр столиці, шкіряні дивани і шампанське „на шару”, персональний менеджер (розводящий) в костюмі від Brioni і парфумом від Kenzo. Поруч розводили таких самих як я, а „підставні” клієнти час від часу погоджувались на „умови крутої фірми” даючи зрозуміти як їм несказано повезло і шансів у мене все менше. Це зараз можна посміятись.Бо розумієш, що всі ті офіси, шампанське  і круті прибамбаси сто раз окупилися. Я все зрозумів ще тоді. І більшість також. Але ж дехто повівся. І цього вистачило!  Сумний

Кому краще написати?Видно, що людина реально мало що орієнтується в реальному стані речей.
Нічого не видно. Гаар правий, IMHO.

Створена страхва компанія "Надійне страхування", якою на основі зарубіжного досвіду праці, розроблена та пропонується система страхування фінінсових ризиків. Ця система включає  в себе страхування фінансових ризиків інвесторів при вкладенні коштів в ІСІ. В цьому випадку надається можливість страхування збережності активів від зовнішніх факторів пов"язаних з: світовими фінінсовими кризами; можливістю дефолта держави по своїм зобов"язанням; банкрутство емітента;  зміни світової коньюнктури на товарних та фінансових ринках; форс-мажорні обставини і т.п.
І що, ця компанія „Надійне страхування” – гігант світового страхового ринку??? Майже Ллойд? Ви хоч самі прочитали уважно страхові випадки?! За таких умов – можу закластися, компанія ще ні однієї страхової виплати не зробила. Бо передбачила майже всі ГЛОБАЛЬНІ ризики, крім одного маленького – а якщо ІСІ „здохне”?  Посміхаюся

застрахована професійна відповідальність Компанії дозволяє вкладникам у випадках, передбачених Полісом, компенсувати інвестовані кошти;
Ого, як мудрезно загнули. Напевно, це справляє враження на людей. Ким застрахована? Дочкою „Надійним страхуванням”? Серйозна фірма. А до інших страховиків піти можна? Давайте разом сходимо, посміємся.  Посмішка

невелика сума початкової інвестиції - мінімальна сума вкладу в закритий диверсифікований пайовий фонд "Гарант" КУА "Стандарт інвест" - 1000 грн;
З миру по нитці...

Не вимагаються спеціальні навики інвестування та кваліфікація - коштами інвесторів управляють професіонали - аналітики та портфельні менеджери компанії, сертифіковані Держ комісією по цінним паперам та Фондовому ринку;
Ну це логічно. Якби людина мала навики і кваліфікацію... Хто зна, чи прийшла б до ІСІ. Сертифікат Держкомпаперів це ознака кваліфікації, але далеко не добросовісності.

потенційно більш висока дохідність, ніж по іншим варіантам інвестування;
Гарне слово – потенційно.  Посмішка

переваги при оподаткуванні;
Які?

Кошти ПІФа інвестуються в різні інструменти з таким розрахунком, щоб втрати, у випадку зниження вартості одних, компенсовувались за рахунок росту вартості інших;
Це азбука. Але як гарно звучить. Особливо, коли немає навиків і кваліфікації.

можливість страхування фінансових ризиків дає гарантію повернення інвестованих коштів;
Повторюєтесь.

можливість отримння високих прибутків. Запідсумками 2007-го року, найбільш прибуткові ПІФи принесли своїм вкладникам більше 60% річних, тоді як самі консервативні - порядка 38% річних.
Інознмні інвестори, власники деяких калуських заводів (напр. „Синтра”, „Енія”, „Вінісін” та інші) тішуться, коли за підсумками року їх бізнес росте на 20-22%. Бо за кордоном такого немає. Ринат Ахметов у минулому році збільшив свої статки на 19%. Кажуть, що задоволений. Пів-року назад до мене підійшов знайомий за порадою. Запропонували йому вкласти гроші у ПІФ, обіцяли не менше 40%. Він простий чолов’яга, такий як треба – без навиків і кваліфікації, тому і прийшов радитись. Каже, грошей я не маю. Але придумав таку схему – візьму у банку кредит за 22% і віддам у ПІФ під 40%. Вже й доходи порахував – роботу можна лишати.  Крутий Я його спитав: ну якщо ти до цього додумався, то чому БАНКІРИ, люди з навиками і кваліфіковані, до цього не доглупали?? Нащо вони бавляться з кредитами, людей агітують в кредит купувати, з іпотекою ризикують? Здали б у ПІФ і все. Ні, не несуть чомусь тупі західні інвестори, недалекий Ринат і боягузливі банкіри гроші у чудові сяючі, ІСІ. Дивно...   не знаю

при інвестуванні через ІСІ ви не кредитуєте Компанію чи ІСІ, а берете участь в діяльності
Була така реклама – Льоня Голубков: „Я - не халавщик! Я – партнер!»

Проте, пропонується послуга страхування,тим самим, інвестору гарантується повернення вкладених коштів
Втретє говоримо про страхування. Гіпнотизуєте?  Посмішка
Записаний
gaar
« Відповідь #11 : 11 Липня 2008, 14:47:22 »

ну ну Aдвокат можеш розводити народ дальше.A про життя за кордоном ти знаєш нуль.Dля мене тема закрита.
Записаний
advokat
« Відповідь #12 : 11 Липня 2008, 15:13:53 »

Я нікого не розводжу Посмішка Подивіться хто тему починав. Запитали, я розповіла. Це не моя компанія.
A про життя за кордоном ти знаєш нуль.Dля мене тема закрита.
Попрошу не переходити на особистості:)))))) ще не вистачало почати сперечатися хто з якого боку знає життя закордоном:)))))))))))))))))
І що, ця компанія „Надійне страхування” – гігант світового страхового ринку??? Майже Ллойд? Ви хоч самі прочитали уважно страхові випадки?! За таких умов – можу закластися, компанія ще ні однієї страхової виплати не зробила. Бо передбачила майже всі ГЛОБАЛЬНІ ризики, крім одного маленького – а якщо ІСІ „здохне”? 
Бути скептиком - найлегша позиція. Воно і зрозуміло, малоосвідченість в даному випадку не дає можливості реально розібратися у дійсному стані речей.
Не збиралася нікого переконувати. Спитали - відповіла. Час покаже, як воно є насправді Посмішка ІСІ - це нове для наших людей і мало хто в цьому справді розбирається. "Поживем - увидем". Нема нічого легшого, ніж критикувати Посмішка вчепитися в одне МММ - це банально і смішно. Позитивного досвіду набагато більше, просто натура у наших людей така - всього нового баятися і нікому не довіряти.  "выборочная память" одним словом.
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #13 : 11 Липня 2008, 15:44:27 »

Погоджуюсь - час покаже.  Посмішка
Записаний
doktor-maks
« Відповідь #14 : 11 Липня 2008, 17:26:16 »

Створена страхва компанія "Надійне страхування"
Ким заснована компанія "Надійне страхування"? Самим ПІФом?
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #15 : 11 Липня 2008, 19:21:50 »

Ким заснована компанія "Надійне страхування"? Самим ПІФом?
Я думаю, не напряму самим ПІФом. Але вони точно "дружать сім'ями"  Посмішка
Записаний
advokat
« Відповідь #16 : 12 Липня 2008, 12:25:43 »

Компанія створена в структурі холдингу. Існує ще таке поняття як перестраховщик. Коли фонд набирає 700000 грн, тоді можна укладати угоду з компанією пререстраховщиком. Після того як фонд пропрацює 5 років, можна укладати угоду з іноземними компаніями пререстраховщиками.   ЛЮДИ, почитайте заради  цікавості хоч трошки закони, про компанії по управлінню активами та діяльність з цим пов"язану. І не робіть безглуздих припущень на кшталт дружать сім"ями і т п. Посмішка Подивіться в інеті нформцію. Компанія Кінгскепітал теж з чогось починала і так само скептиків вистачало, але вже достатньо довго працює і досиить успішно. Щоб далеко не йти, в Івано-Франківську існує КУА"Західінвест", ще не чула щоб хтось з тих хто хоч зелене поняття має про фондові ринки та біржову діяльність робив такі безглузді припущення, які тут можна прочтати у ваших постах:))))))))))))))))) Віп-клієнти "Західінвест" мають прибуток до 100% річних. Просто треба знати як і на чому гроші заробити і вміти це робити.
Маю надію, що з часом все ж таки рівень фінансової культури нашого населення хоч трошки підніметься і люди вже навчаться розрізняти кому можна свої гроші довірити, а кому - ні. Аферистів завжди вистачатиме, але це не означає, що всі такі Посмішка
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #17 : 12 Липня 2008, 14:46:00 »

І не робіть безглуздих припущень на кшталт дружать сім"ями і т п.
Я пропущу повз вуха Ваш образливий тон, але поясніть мені - чому припущення "дружать сім'ями" є на Вашу думку безглуздим, коли Ви самі підтверджуєте, що компанія ("Надійне страхування") створена в структурі холдингу?!!
Я не хотів казати, але мені довелось у 1995-2002 р.р. працювати на ринку якраз цінних паперів. Досить щільно працювати. Тому "зелене" поняття у мене є  Посмішка, повірте.

Просто треба знати як і на чому гроші заробити і вміти це робити.
А ну-ну, розкажіть детальніше тим, хто не знає - як і на чому гроші заробити? Як потенційний інвестор із зеленим поняттям я хочу знати, яким чином і за рахунок чого Ваша фірма принесе мені хоча б 40% річних. Але конкретно, прошу! Пояснення типу "потенційно більш висока дохідність, ніж по іншим варіантам інвестування" і "Кошти ПІФа інвестуються в різні інструменти з таким розрахунком, щоб втрати, у випадку зниження вартості одних, компенсовувались за рахунок росту вартості інших" не приймаються. Хочу знати конкретно інвестінструменти! Маю право?

Це пов"язано з тим, що при інвестуванні через ІСІ ви не кредитуєте Компанію чи ІСІ, а берете участь в діяльності, очікуваних прибутках та можливих збитках Фонду своїми коштами шляхом придбання цінних паперів Фонду.
Значить, не кредитую?! І Компанія Ваша не ТРАСТ?! Тут прошу також детальніше розказати, як потенційному "партнеру" - які "цінні папери" Ви мені пропонуєте?
Записаний
advokat
« Відповідь #18 : 14 Липня 2008, 09:59:56 »

Я пропущу повз вуха Ваш образливий тон, але поясніть мені -
Якщо мій тон видався образливим, то прошу вибачення не знаю Це помилкове враження Посмішка
Ігор_О , якщог у вас є можливість приїхати до Франківська і дійсно цікавить усе пов"язане з інвестуванням (особливо вдалим), то я обов"язково вам повідомлю про точну дату нашого наступного семінару для клієнтів (наявних та потенційних). Люди, що заснували цю компанію краще за мене пояснять вам всі нюанси, я так думаю.   
А ну-ну, розкажіть детальніше тим, хто не знає - як і на чому гроші заробити? Як потенційний інвестор із зеленим поняттям я хочу знати, яким чином і за рахунок чого Ваша фірма принесе мені хоча б 40% річних. Але конкретно, прошу! Пояснення типу "потенційно більш
Такими детальними поясненнями я порушу підписаний договір про збереження комерційної таємниці. Щоб не виникало непорозумінь краще приїжджайте до нас в гості, з"ясуєте усе конкретніше.  Посмішка

Записаний

Zubik
« Відповідь #19 : 14 Липня 2008, 11:04:01 »

Такими детальними поясненнями я порушу підписаний договір про збереження комерційної таємниці. Щоб не виникало непорозумінь краще приїжджайте до нас в гості, з"ясуєте усе конкретніше.  Посмішка

Посміхаюся Ігор_О, тільки ТАМ тобі розкриють страшну комерційну таємницю про вдалі інвестиції та обрані (підставні) VIP-клієнти розкажуть про свої 100 % річних.  Шокований  Посміхаюся

27 березня - в четвер, о 18.30 за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Гаркуші,24 (офіс ТОВ"Ліонебанк Україна") проводять безкоштовний семінар з метою ліквідації фінансової безграмотності населення. Буде можливість задати запитання і дізнатися, що це таке і з чим його їдять.

Відповідь від: 25 Березня 2008, 10:44:30
Там і зустрінемося!

Насправді ліквідовує нашу фінансову безграмотність саме Ігор_О у своїх повідомленнях   
Записаний

Чим більше пізнаю людей, тим більше подобаються мені собаки...
Сторінок: [1] 2 3   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Powered by SMF 1.1.6.
© 2008, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша
Сторінка згенерована за 0.256 секунд. Запитів: 25.