|
Зеновія
|
 |
« : 07 Вересня 2011, 13:15:50 » |
|
Знаю що у кафе "Веселка" такої послуги немає...Може в інших є...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #1 : 07 Вересня 2011, 13:28:12 » |
|
Якось спілкувався з поляком, який має сайт для замовлення піци через нет.
Він не міг повірити, що у нас місто на 70 000 і нема такої послуги. Казав, що якби тут жив, то навіть Франківськ би обслуговували.
Так я і не зміг йому пояснити, чому у нас то не прижилося досі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #2 : 07 Вересня 2011, 13:33:04 » |
|
Все дуже просто , малий попит на такі послуги
|
|
|
|
« Останнє редагування: 07 Вересня 2011, 13:46:20 від Гикач »
|
Записаний
|
Ремонт TFT моніторів , якість , гарантія
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #3 : 07 Вересня 2011, 14:31:43 » |
|
Може, Вінтаж+, Марінара чи Нью Йорк ...  Цікаво, скільки це в нас коштує?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым (No items to show)
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #4 : 07 Вересня 2011, 15:08:53 » |
|
Все дуже просто , малий попит на такі послуги Як так дуже просто, то скажи чому малий попит?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #5 : 07 Вересня 2011, 15:16:28 » |
|
якщо був би великий попит то фірм по доставці піцци було би більше аніж самої піцци. Попит малий тому що в піцці нема потреби мало хто її їсть , ліпше вживати всяку іншу їжу що є в холодильнику аніж чекати покі тобі піццу принесуть Відповідь від: 07 Вересня 2011, 15:11:51 А чому немає доставки кильки в томатному соусі або ананасів на дім ?
|
|
|
|
« Останнє редагування: 07 Вересня 2011, 15:29:32 від Гикач »
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #7 : 07 Вересня 2011, 15:40:55 » |
|
Я думаю, в нас це не популярно, бо: дорого і швидше щось самому приготувати, ніж їсти ЩОСЬ, що принесуть (думаю, що так думає більшість, і,мабуть, точно наші тати-мами-бабусі), а ще якщо врахувати швидкість і якість нашої доставки... Просто в нас готуюють більше, тому нема такої потреби у замовленні їжі. Відповідь від: 07-09-2011, 15:38:01
А чому немає доставки кильки в томатному соусі або ананасів на дім ?  Але було б добре, якби була якісна доставка якісної піци. Бо вдома так не приготуєш. Тай на роботу можна б було...Але що й казати-у нас у деяких піцеріях з піцою проблема... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым (No items to show)
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #8 : 07 Вересня 2011, 15:43:05 » |
|
Якщо хтось дуже хоче щоб йому доставили піццу це легко вирішити зверувшись в будь яку курєрську службу ін тайм , нічний експрес та ін. або зателефонувавши в київську піцерію замовити її там , в столиці думаю така послуга є
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #9 : 07 Вересня 2011, 15:44:02 » |
|
Доречі, якщо вже така тема, то, може, хтось готує піцу більш-менш правильно, так як має бути, то поділіться рецептиком  Чи зробити її в духовці не можна... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #10 : 07 Вересня 2011, 15:46:14 » |
|
увечері напишу! супер-пупер-смачно!!! але не так дешево, як хтось думає  але справді - реально смачно!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #11 : 07 Вересня 2011, 15:48:22 » |
|
Але було б добре, якби була якісна доставка якісної піци Безмеже поле діяльності для підприємців . Треба відкривати піццерію із службою доставки , можливо вдасться скосити вагон бабла
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #12 : 07 Вересня 2011, 19:34:44 » |
|
Остання думка мені сподобалася. І ksenya здається сказала правильну річ. Пів біди зі швидкістю доставки, Калуш малий і то з часом могло б владнатися. А от якість дуже часто паршива. Коли будучи у Болгарії ми ходили щодня у інший ресторанчик, щоб спробувати ще щось нове і цікаве, то у нас ходимо у одну і ту ж піцерію, бо хоч не на 12 балів, зате знаємо, що буде приблизно хоч як попереднього разу. Щоб лише не гірше. Ну і справді, ми не маємо фінансової можливості часто їсти не вдома 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #13 : 08 Вересня 2011, 12:39:02 » |
|
обіяцний рецепт: 1 склянка води, 3 склянки борошна, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ч. ложка солі, 1 ст. ложка цукру, 1,75 ч. ложки сухих дріджів. замішуємо (у мене це робить хлібопічка). далі - ваша фантазія. але обов'язково беру сир моцарелу! він є у "Фуршеті". важливо також пекти при високій температурі, щоб тісто не росло - 230-240 градусів. я люблю з помідорами, перцем та салямі. а ще - обов'язково посипати все сухим базиліком. тісто я викладаю на деко, розпрямляю і залишаю на 10 хв, бо краї "втікають". через 10 хвилин тісто гарно піддається. тоді вже гарно розправитиі залишити ще на 15-20 хвилин. тоді - веперд, накладаємо інгредієнти. поки це робимо - духовка вже гріється - треба не менше 15 хвилин. печу до півгодини - не більше. ох, уже хочу піцу!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #14 : 08 Вересня 2011, 14:15:11 » |
|
1,75 ч. ложки сухих дріджів  як то визначити?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
advokat
|
 |
« Відповідь #15 : 08 Вересня 2011, 14:23:39 » |
|
Неповні дві Відповідь від: 08 Вересня 2011, 14:22:45
Тільки проблема з вибором хороших сухих дріжжів  А чи можна персовані і в якій пропорції?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #16 : 08 Вересня 2011, 14:26:07 » |
|
Дійсно. Я бачила сухі у Фуршеті. Але які брати? Є кращі, гірші?(я про виробника і про звичайні пресовані) Чи то всеодно?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
advokat
|
 |
« Відповідь #17 : 08 Вересня 2011, 14:27:38 » |
|
Львівські пресовані самі кращі (головне, щоб свіжі)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yuraslim
|
 |
« Відповідь #18 : 08 Вересня 2011, 17:21:05 » |
|
в Франківську є така послуга і досить популярна!!! Сам недавно нею почав користуватися (точніше не я, а ми з другом). Отак вдома сидимо, скачали якусь комедію і впадло валити в ценр по піццу, подзвонили - максимум 15-20 хв і піцца вже є гаряча. Але коштує піцца з доставкою десь 35-40 грн залежно від піцци, доставка шось 5-10 грн, то приїжає Піцик на скутері і тоді до хати заносить!!! Зручно  п.с. там і пиво можна замовити і горішки :-)))
|
|
|
|
|
Записаний
|
Будьте добрішими :-)
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #19 : 08 Вересня 2011, 20:34:13 » |
|
Дійсно. Я бачила сухі у Фуршеті. Але які брати? Є кращі, гірші?(я про виробника і про звичайні пресовані) Чи то всеодно? я брала "Львівські". є у Фуршеті і ГД. вигідно по 100 г - всього 5 гривень. якість не гірше від французького аналога з кухариками  і ще щодо сухих дріжджів: якщо будете робити тісто руками, то просто на хвильку всипте дріжджі у воду - вони відразу набухнуть і розчиняться. смачного!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|