Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 20:22:12
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Насалик балотуватиметься не у Калуші — “там, де Сич” (1 коментар)
- Володимир Іваницький: Суд видав припис про арешт правозахисниці, яка брала участь в “Автомайдані” (1 коментар)
- Проблема з поставкою медикаментів у Калуську ЦРЛ вирішена
- На День Калуша Лепса не буде, зате буде Бабурка! (9 коментарів)
- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: [1]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Парк культури та відпочинку  (Прочитано 498 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
step
« : 02 Серпня 2011, 09:33:41 »

Якось з сином пішли погуляти в парк, він завжди каже (татко пішли в парк де карусельки не працюють) дитяча простота. Знаєте, влада міняється вибори проходять а нічого не міняється. Невеличка відбірка фото, до речі можна легко поплутати з парком атракціонів м. Припять (Зона відчуження), різниця у тому що там люди не живуть.......
Записаний
step
« Відповідь #1 : 02 Серпня 2011, 10:00:43 »

http://forum.kalush.info/index.php?action=mgallery;sa=album;id=75
Записаний
ksenya
« Відповідь #2 : 02 Серпня 2011, 10:12:08 »

Підтримую Вас на всі 100!
Там жахливо. Памятаю, коли була впочаткових класах, то парк для мене було щось! І на качельках можна було покататись і морозива поїсти...Свято!
А зараз  не знаю Ніхто за ним достатньо не доглядає, якщо щось і робиться, то і те ламають. Про атракціони і воду (басейн з фото, фонтан) взагалі мовчу... Сумний Коли вже ми навчимося не мусорити і шанувати не лише власне майно не знаю
Я прихильник того, щоб платити більше, але за якісніше. Треба владі за парк братися, хай би придумали там якийсь "осередок відпочинку"  Посмішка чи щось таке. Кафе уже є, льдовий є. Треба розвивати думку Посмішка
А що би Ви хотіли там бачити?
Записаний

Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым
                   (No items to show)              Бурмака - Шоколад
step
« Відповідь #3 : 02 Серпня 2011, 10:24:06 »

Ви знаєте навіть не знаю, думаю що про це треба запитати у самих дітей, відповідним органам влади. А потім усі дитячі побажання проаналізувати і зробити висновки для подальшого розвитку парку.
Записаний
ksenya
« Відповідь #4 : 09 Квітня 2012, 11:42:55 »

Минулого тижня була в парку. З одного боку краса: весна, тепло (тоді було Підморгую ), комунальники прцюють, атракціони фарбують, ремонтують, сміття прибирають...А з іншого-жах: бо кілька працівників не здатні справитись з такою територією на всі 100, карусельку ремонтують(щось зварюють...), але чи будуть відповідно випробувані і чи придатні ті ланцюги...  не знаю, "чортове" колесо пофарбували, але знову ж таки, чи то не лише вигляд... не знаю ? "фонтани" то лише одна назва...Що 5 хвилин кричиш дитині "обережно!!!туди не йди-впадеш! туди не лізь-воно не надійне! не підходь туди...і т.п." Сумний Сумно, бо там хочеться гуляти з дітками, багато дерев-трошки інше повітря, пташки співають....
Я от думаю, чому озеро не обгороджене невисоким парканцем  не знаю
А причал, то взагалі там дірки в тій деревяній підлозі Сумний Зате біля озера є застереження-таблиця з надписом "купатися суворо заборонено!"
Там гуляє багато мам з дітками, не думаю, що їм треба 10 американських гірок і ще 20 атракціонів, кілька простих дитячих гойдалок не завадили б Підморгую Тим більше, що грошей на більше нема, це всі розуміють. Чому тоді не облаштувати те, що є  не знаю (лавочки, гойдалки, огорожі, квітники...), ну і прибрати те, що навіює сум (як мінімум..).То я про "залишки" атракціонів радянських(мало їх вигляду, то вони щей небезпечні)
Мені от цікаво фонтан робочий, це важко зробити  не знаю ??? Хоча б у вихідні, щоб працював...
Записаний

TRITONOS
« Відповідь #5 : 09 Квітня 2012, 12:05:01 »

Всі дружно забили болт на той парк обідно якось Сумний Хотілося б заснувати організацію по догляду за парками і алеями бо ті комунальники не всюди встигають. Якось приємно коли озеро чисте, причал і мости без дірок і в хорому стані. Людям із Загіря надоїло дивитися на безпорядок в їхньому районі і самі взялися наводити красу і організацію заснували потрібну. Побільше б таких організацій. Я так замітив що поки ми самі не візьмемося за облаштування місць відпочинку і підримання їх в чистоті за нас це більше ніхто не зробить. Владі просто в Цензура сь на парк в них і без того діл багато.....
Записаний

yurko
« Відповідь #6 : 09 Квітня 2012, 12:31:38 »

Людям із Загіря надоїло дивитися на безпорядок в їхньому районі і самі взялися наводити красу

То трохи не так.
То зібралося 3-є чоловік і власними силами робили порядок, аби показати приклад іншим.
А треба також розуміти і усвідомлювати, що "Купатися суворо заборонено" якраз через людей із Загіря.

Хоч звісно я і їх розумію. Якби я мав там хату, то куди би я каналізацію дівав. Правда крім ПРАВИЛЬНО зробленого септика, я б ще на виході зробив міні озерце, таке з 1,5 м в діаметрі, яке б хоч трохи біоочистку робило.

А в більшості скидають все на пряму...
Записаний

TRITONOS
« Відповідь #7 : 09 Квітня 2012, 13:56:39 »

Я щось думав що вони скидають біовідходи у той потічок що йде паралельно озеру(як іти в Майдан то треба переходити той потік) і вода з озера туди також стікає. Насалик памятаю обмовився що хоче зробити озеро придатним для купання але дальше обіцянок то не вийшло. Добре що спустив воду з озера і дно прочистив. За то йому плюс. Я ось псіхану і піду прибирати сам вул. Чорновола і буду просити більше мусорників кругом Мінералу (замітив що люди віддають перевагу більш спокійнішим місцям ніж Площа) Крейзі Крейзі
Записаний

yurko
« Відповідь #8 : 09 Квітня 2012, 14:06:50 »

Мдя. Ну а з іншого боку, нащо би я був, якби не треба було все пояснювати  Крейзі

Отой "потічок" коло озера, то і є так звана р. Млинівка. Так звана, бо по факту, то є частково природний, а частково прокопаний канал з р. Чечва до р. Лімниця.

І в оту Млинівку, під час всього її маршруту по м. Калуш скидаються всі можливі біо і не біо відходи.
Тому мене харить, коли деякі наші депутати чи представники влади в серйоз, а не в переносному значенні пишуть, що р. Лімниця є найчистішою десь там...
Просто вони або ще не були у тій Європі, або були і тупо брешуть.

Ну і пункт 2.

Тритоне, Ви пишете, що у той "потічок" витікає вода з озера. То правда.
А звідки на Вашу думку вона в озері береться ?

Ну як не здогадаєтеся, то я потім поясню  Підморгую
Записаний

TRITONOS
« Відповідь #9 : 09 Квітня 2012, 14:15:06 »

Мене Ростіком звуть то для справки ггг Десь там заді сцени є якись маленьки й грязний потічок весь у водоростях і камишах. В нього також виведена каналізація? Ну рівень води в озері може підніматися від атмосферних опадів і підземних річок. Варіанти в мене закінчилися.
Записаний

ksenya
« Відповідь #10 : 09 Квітня 2012, 14:34:10 »

Десь там заді сцени є якись маленьки й грязний потічок весь у водоростях і камишах.
Думаю, ті артерії зєднані Підморгую Хіба оцей потічок то не Млинівка?
Записаний

yurko
« Відповідь #11 : 09 Квітня 2012, 15:21:20 »

Мушу писати через нік бо так формально правильно. (ну так на форумах прийнято), але буду вже без пана і на Ти, з Твого дозволу.

Справа у тому, що колись там не було озера, тому ані підземних джерел ані чогось подібного там нема. З неба теж накапує, але основне джерело води то та ж Млинівка, на якій зроблено шлюз і дамбу. Вода затікає з неї у озеро вище по течії, а витікає з озера нижче по течії.

Якби уявити, що млинівка хоча б така чиста як Лімниця навіть вже після того як у неї впадає Млинівка, то купатися у озері було б можна. Ну правда, ще якби ми не накидали туди битого скла, порожнії пластикових пляшок і іншого лайна.

А так...

А Насалик може пообіцяти будь що. Що йому заважає? У нього здоровий язик.
Записаний

TRITONOS
« Відповідь #12 : 09 Квітня 2012, 19:31:01 »

Скидувло б йому язик після лжеобіцянок. Він мер. Якщо сказав так і зробив. Якось би вивести ту каналізацію туди за озеро в той інший потік і було б люксично. Перекрити потічок біля сцени (або очисні споруди поставити) закачати порівняно чистої води з річки і ось вам щастя. Пару стендів правил поводження на озері і можна би було купатися і на катамаранах ходити. Походу мені треба зняти рожеві очки і дивитися на світ з холодною головою....
Записаний

Сторінок: [1]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша