|
Hawaets
|
 |
« : 19 Червня 2011, 23:03:14 » |
|
Власне питання так і стоїть. Пропозицій турфірм багато, а цікаво що порадять форумчани. Можливо хтось розкаже про Болгарію, Хорватію, Чорногорію, чи Туреччину. Підкажіть, що треба знати, до кого звернутись, візові питання і інші підводні камені. На форумі є трохи інформації, але вона стара.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #1 : 20 Червня 2011, 06:36:35 » |
|
Думаю за кілька днів вже зможемо щось розказати про Болгарію. Сподіваюся, що будемо хвалити. Але навіть якщо і ні, то все одно матимете чесну і об'єктивну інфу  Ще не знаю як там буде з нетом 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #2 : 20 Червня 2011, 10:30:47 » |
|
А скільки Болгарія Вам вийшла ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #3 : 20 Червня 2011, 20:45:52 » |
|
От і я думаю куди можна і краще поїхати з малою після пневмонії? Поганець радить їхати в гори на відпочинок, бо гірський клімат більш сприятливий. Та там холодно. Нам би вигрітись на сонечку. Я колись (тоді ще слава Богу, не було холери там) возила на місяць малу в Одесу. То ми дость довго після того протримались без привичних застуд і запалень. Мене цікавить відпочинок виключно на Україні. Хто яке місце може порадити для відпочинку з дитиною?
|
|
|
|
|
Записаний
|
 | - мамо, візьми мене з собою - Дашенька, а що ти там будеш робити? - Як що? Романтикувати |
|
|
|
|
chelentano
|
 |
« Відповідь #4 : 20 Червня 2011, 20:57:56 » |
|
Мене цікавить відпочинок виключно на Україні. Хто яке місце може порадити для відпочинку з дитиною?
Я два роки поспіль їздив з дитиною в Щолкіно. Так, це трохи далеко, але море (Азовське) завжди тепле, а ціни на житло приємні.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #5 : 20 Червня 2011, 21:16:02 » |
|
Так на Азовському морі зараз холера гуляє  .
|
|
|
|
|
Записаний
|
 | - мамо, візьми мене з собою - Дашенька, а що ти там будеш робити? - Як що? Романтикувати |
|
|
|
|
chelentano
|
 |
« Відповідь #6 : 20 Червня 2011, 21:26:43 » |
|
Мдя, точно  Хоча Маріуполь далеко але...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yuraslim
|
 |
« Відповідь #7 : 20 Червня 2011, 23:29:27 » |
|
а чого ви зразу всі про море?  є купа різних класних місць де можна не гірше, ніж на морі відпочити. Хоча, три роки тому був в Судаку, туда їхали без путівки і з купою грошей. За 5 днів лишили на троїх 15 тисяч  Цього року, відпочиватиму в Карпатах, так як тут є БЕЗЛІЧ місць, які нічим не поступаються морем....но хочу дружині зробити подарок на 5те серпня відпочинок на морі, хоча сам не горю бажанням туда їхати, але чого не зробиш заради коханої  Так, що подумайте, перед тим як їхати на спеку, а може то б відпочити в Карпатах? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Будьте добрішими :-)
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #8 : 21 Червня 2011, 14:52:29 » |
|
Так, що подумайте, перед тим як їхати на спеку, а може то б відпочити в Карпатах? хто куди хоче,- туди їде, де я в Карпатах з аквалангом пониряю 
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #9 : 21 Червня 2011, 18:24:26 » |
|
Так, що подумайте, перед тим як їхати на спеку, а може то б відпочити в Карпатах? Так якраз тепло нас і спасло від ПОСТІЙНИХ брохопневмоній на якийсь час. А в горах - холодно, тобто різка зміна денної і вечірньої температури. Чомусь трохи сумніваюсь, що дитині після нещодавного незакінченого курсу лікування пневмонії саме Карпати підуть на користь. Бо, на морі, особливо на пісочку з пасочками дитині є більше інтересу знаходитись на свіжому повітрі і вигрівати свої бронхи і легені. Хоча я не наполягаю саме на морі. Тому і питаю поради - хто куди їздить З ДІТЬМИ на відпочинок? Якби не закрили соляні шахти, можна було б поїхати в Солотвино...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #10 : 21 Червня 2011, 20:38:55 » |
|
Так, що подумайте, перед тим як їхати на спеку, а може то б відпочити в Карпатах? Так якраз тепло нас і спасло від ПОСТІЙНИХ брохопневмоній на якийсь час. А в горах - холодно, тобто різка зміна денної і вечірньої температури. Чомусь трохи сумніваюсь, що дитині після нещодавного незакінченого курсу лікування пневмонії саме Карпати підуть на користь. Бо, на морі, особливо на пісочку з пасочками дитині є більше інтересу знаходитись на свіжому повітрі і вигрівати свої бронхи і легені. Хоча я не наполягаю саме на морі. Тому і питаю поради - хто куди їздить З ДІТЬМИ на відпочинок? Якби не закрили соляні шахти, можна було б поїхати в Солотвино... Два роки тому відпочивав на базі відпочинку в с. Рассєйка Одеської області. Половина заїзду - сім'ї з дітьми від 2,5 років (то мій племінник був там наймолодший). На території бази майданчик для дітей, спортмайданчик, місця для відпочинку і т.д. Море - 300 м від бази, базарчик поруч. Пляж (пісочок) чистенький, море теж... Згадаю назву турфірми - напишу Відповідь від: 21 Червня 2011, 20:28:52
Турбаза "Мрія", фірма "Техноленд" http://bv-mriya.com.ua/
|
|
|
|
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #11 : 21 Червня 2011, 20:52:44 » |
|
Так якраз тепло нас і спасло від ПОСТІЙНИХ брохопневмоній на якийсь час може варто попробувати дихання за системою Бутейко ? поїздками на курорти це не вилікуєш . я же позбувся астми таким чином ( хоча в парі з плаванням якщо бути точним )
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #12 : 22 Червня 2011, 19:30:40 » |
|
Малу точно так не умовиш дихати - дуже вже вперте у мене Овенятко. Хоча, як говориться, нічого неможливого немає, треба спробувати. Та відпустку все-одно хочеться провести якось корисно і цікаво за межами міста. А лікарі рекомендують моєму промінчику дихати морським повітрям. От і взялась передивлятися всі можливі порівняно дешеві варіанти морського відпочинку. Перебувала уже на всіх сайтах названих у цій темі селах та містечках. Правда, дешевше, все-одно дуже кусається як для нас. Але, я ще спробую вийти на приватной сектор по-інакшому.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #13 : 23 Червня 2011, 00:55:53 » |
|
А ще мене цікавить де грязне море, а де порівняно чисте і пологе. Оце і буде для мене основним критерієм, напевно. Хтось знає як зараз ситуація в Генгорці, наприклад?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #14 : 23 Червня 2011, 02:31:03 » |
|
Малу точно так не умовиш дихати - дуже вже вперте у мене Овенятко. я сам овен і сам себе заставив . самий кращий спосіб - ДИХАТИ РАЗОМ З МАЛОЮ !
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
Гикач
|
 |
« Відповідь #15 : 23 Червня 2011, 11:07:44 » |
|
Є ще майже бесплатний спосіб побувати на морі : Сідаєш на поїзд їдеш туда , купляєш палатку і живеш на пляжі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ремонт TFT моніторів , якість , гарантія
|
|
|
|
|
|
hacjka
|
 |
« Відповідь #17 : 26 Червня 2011, 18:16:06 » |
|
бабай теж в відпустці 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Куплю неробочи РК(LCD) телевізори,в любому стані на запчастини ціна обговорюеться.
|
|
|
|
Hawaets
|
 |
« Відповідь #18 : 27 Червня 2011, 10:36:14 » |
|
Думаю за кілька днів вже зможемо щось розказати про Болгарію. Сподіваюся, що будемо хвалити. Але навіть якщо і ні, то все одно матимете чесну і об'єктивну інфу Чекаємо, Буду вдячний.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #19 : 27 Червня 2011, 12:21:43 » |
|
Все залежить від того, чого саме Ви чекаєте від відпочинку. Ми відпочивали в Турції.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|