Завжди є розумна межа
от з цим я повністю згідний.
Є такий гарний вислів: "Кожен дро

як хоче!".
Тут як сказати...
Якщо людина заробляє в місяць 10к - то шо йому зробити супер гламурне весілля, а потім розвестеся через рік, чи прожити разом все життя?
Був не наодному весіллі, де були всі ці гламурні пріколи які нікому не потрібні, водка найдорожча з Ірландії, лімузини, тамади з Києва, феєрверки по 15 хв, виступи українських поп зірок і т. д....але хіба в цьому щастя?
Близька мені людина женилася, батьки взяли 5 років тому кредит на весілля....віддали його пару місяців назад....і шо з того? Хіба варта було лізти з шкіри щоб пробухати за 1 ніч 50к?...якщо він безробітній і вона безробітня?....брєд!!!
Чомусь в більшості весіль так є, чим весілля дорожче (маєть на увазі те, що люди необдумано викидають гроші на вітер) - то тим менше живуть молоді...прикро!!! Батьки як найкраще хочуть для них, а вони цього не цінують....
В мене самого 24го жовтня буде як рік як в мене було весілля....було всьо в міру, і випивки і гостей, було гарно і стримано...досі зустрічаю людей, то вони з приємністю згадують той день) так що в помпезностях весілля - не суть успіху!! Головне щоб один одного любили, шанували і підтримувати впродовж життя.
Так що не треба мірятися в кого довший,а бути завжди посередині...а то після весілля почнуть казати...а оті ... куркулі, он яке весілля зробили...
Краще оті гроші, що мали викинутися в пусту, пропитися і проїстися - поїхати в гарний медовий місяць!!!
п.с. а на рахунок тамади - дуже гарний тамада і дуже культурно веде весілля, без цих різних тупих конкурсів і т.д... - Любомир Белей (Івано-Франківськ), мабуть найкращий тамада з усіх що я бачив і чув...
Зараз дуже модно стало замовляти ще на весілля КВНщиків...в Франківську популярні "Хлопці по виклику"... - якщо на вашу думку їхні жарти варті 5 тисяч грн - то можу дати номер телефону))) Особисто я, і багато гостей на тому весіллі були дуже не довольні ними....