Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 09 Лютого 2012, 00:52:27
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Ігор Очкур: “Продавати землі міста і майно громади — вкрай неефективно”
- Міський бюджет Калуша минулого року — не виконаний
- Доки тріщатимуть морози вода подаватиметься за графіком
- Міська рада затвердила дві комунальні програми
- Чи потрібен Калушу Генплан?
Форуму 4 роки 7 місяців 8 днів Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: [1]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Trance  (Прочитано 1742 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Пиво
« : 11 Лютого 2008, 18:08:47 »

Транс (англ. trance) — это стиль электронной танцевальной музыки, который развился в 1990-е. Отличительными чертами стиля являются: темп от 130 до 160 ударов в минуту (bpm), наличие повторяющихся мелодий, фраз и музыкальных форм.

Вероятно, стиль произошел от слияния техно и хауса. 'Транс' получил такое название из-за повторяющегося, плавно изменяющегося, баса и ритмичных мелодий, которые погружают слушателя в трансоподобное состояние. Так как большей частью транс исполняется в клубах, его можно считать формой клубной музыки. Однако, транс слишком разносторонний, разнообразный стиль музыки. Он может быть также не электронным, то есть исполненным исключительно настоящими, реальными инструментами, в реальном времени.
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:57:09 від DJPuvo » Записаний

Fanzidon
« Відповідь #1 : 11 Лютого 2008, 18:12:37 »

Мене транс ковбасить майже так само як і драм (хоть транс набагато повільніша музика, але мелодичніша)
DJ Tiesto - Traffic!
Записаний
olk
« Відповідь #2 : 19 Лютого 2008, 17:35:45 »

теж люблю розслабитись під трансуху, але чесно кажучи був на виступах Ван Бюрені, Ван Дайку, Cosmic Gate, Alex MORPH...то вразив тільки останній, всі решта на вечірках грають мясо(( для обдовбишів, а не те що я привик чути в їхніх сетах
Записаний

Fanzidon
« Відповідь #3 : 23 Лютого 2008, 21:18:20 »

Пол Ван Дайк грає гарний транс! Хтів би я побувати хоч на одній такій вечірці!!!
Jose Amnesia vs Serp-Second Day - хороший транс!
Записаний
molotov
« Відповідь #4 : 26 Жовтня 2008, 22:16:54 »

Dance 4 Liife
Я не можу без трансу Крейзі
Останнім часом слухаю techtrance
Записаний
Dj Good Life
« Відповідь #5 : 29 Жовтня 2009, 16:17:13 »

Ну що ж сказати транс це музика космічна і вона мене пре особливо прогресів транс і теч-транс....
Побувавши на баготьох вечірках за участю такий Діджеїв, як:     Carl Linsky (Ukraine\Україна),     Carl B (Sweden\Швеція),     Andy Power (Ukraine\Україна),     Daniel Kandi (Denmark\Данія),     The Blizzard (Norway\Норвегія),     Eddie Sender (Slovakia\Словаччина),     Ivan Ionov (Ukraine\Україна), Dima Krasnik (Ukraine\Україна) хочу зазначити що вони не гірше Тієсто і Арміна і Вандайка не грають
Записаний
TritON
« Відповідь #6 : 23 Січня 2012, 12:29:40 »

Люблю слухати Andrew Rayel - Senta 550 (і решта треків з ASOTу) деякі сети Вандайка і TIESTO. Зараз присів на прогресіве хаус і Deep progresive trance/
Записаний

DVania
« Відповідь #7 : 25 Січня 2012, 00:01:21 »

Gareth Emery feat. Christina Novelli
 - Concrete Angel   ще одна класна річ вибачення
« Останнє редагування: 25 Січня 2012, 01:03:34 від DVania » Записаний

Сторінок: [1]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2011, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша