Відеодзвінки пробував і не раз.
Працює краще за всілякі Вайбери/телеграми.
Загалом відеозв'язок нормальний лиш у Воцапі, але мені виглядає, що відеодзвінок ще краща якість відео і звуку.
По хвилинах.
То так у мене співпало, що в перші 3 дні то був період здавання актів і я з виконробами годинами говорив. Тому думав шо не вистачить.

По факту мені ще до 5-го січня залишається зараз 750 хв.
Та й то не проблема зовсім, бо якшо не стало - взяв та й поповнив на день чи 2 швидше. 190/28=6,87 грн за зайвий день.
У мене на КС були хвилини на закордон. Думав може того невистачатиме.
Але у мене лиш мама закордоном і у неї номер КС. І зараз то виглядає так, ніби вона нікуди і не їхала. Вона собі дзвонить до мене в межах своїх 300 хв на чужих, я дзвоню їй в межах своїх 1500 хв на чужих. Тому навіть якби не месенжери (по яких ми в рівній мірі теж говоримо) то не становить проблеми.
Тому все, окрім поганого звуку при розмовах з жінкою не викликає дискомфорту при переході. А той поганий звук то вина поганого покриття КС, різних технологій, які погано стикуються і ще телефон їй давно треба поміняти, але вона страшенний консерватор і не піддається навіть на пропозиції "давай я тобі сам куплю новий, кращий ніж мій"

Мушу дзвонити їй з Водафону. Там звук кращий. Я вже навіть хотів один зі своїх двох номерів ВФ перенести на КС, але то без сенсу, бо КС підняв ціни навіть для "мігрантів" і дешевше поповнити ВФ

(Зараз КС вигідний лише тим у кого домашній інтернет від КС і то у ЛС є
тариф за 175 грн з тим же домашнім інтернетом).
Якось так.
Бажаю всім у новому році більше спілкуватися вживу. Так відео і звук ще кращі