проник в приватне авто та здійснив напад на спецкора "Вікон" Ігоря Ткача
. Як повідомив з місця події спеціальний кореспондент «Вікон online» Ігор Ткач, нападник втік. Імовірно, він був у стані алкогольного сп’яніння.
А ще ймовірно нападника розшукує інтерпол так як нападника одна баба опізнала як ймовірного члена Алькаїди............ Там і відео є нікуди нападник не тікав.
Швидше за все спецкор Вікон Ткач ще не навчився їхати, підрізав якогось чоловіка, той вийшов з авто, накрутив спецкору вуха, і сів назад у своє. А вони тут роздувають з мухи слона, ще й політику шиють, бо пасажиром спецкора був якийсь там кандидат в члени чи то член в кандидати якоїсь нікому невідомої партійки, який сидів в багажнику.
А "Вікна" вже й статтю підготували "У Івано-Франківську здійснено напад на кандидата у народні депутати". Так давайте розберемось - за кермом сидів спецкор, підрізав когось на "Королі" а той вийшов і здійснив напад на кандидата в члени, кортий сидів збоку? Щось нелогічно. Чи то кандидат в члени просто захотів попіаритись, їде в машині спецкора а тут - опа спецкору вуха намнули, бо не пропустив "королу". От, як гарно, все, вже стаття з рекламою - здійснили напад на мене. Може в газету попаду, хоч почують люди моє прізвище, що я хочу стати членом. Фу, бридота.