|
doktor-maks
|
 |
« : 08 Лютого 2008, 16:19:37 » |
|
Rave, Techno, Big Beat ...
|
|
|
|
« Останнє редагування: 13 Лютого 2008, 12:53:32 від doktor-maks »
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #1 : 09 Лютого 2008, 12:10:52 » |
|
До якого стилю можна віднести Prodigy ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #2 : 09 Лютого 2008, 12:20:55 » |
|
сору таке неслухау НеЗнаУ!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #3 : 09 Лютого 2008, 12:26:36 » |
|
Таку групу не знати просто некультурно! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #4 : 09 Лютого 2008, 12:49:22 » |
|
Чому незнаю я жив В ері продіжі 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #5 : 09 Лютого 2008, 15:36:06 » |
|
Продіджи це явно виражений Рейв і Брейк Біт, при чому в ті часи вони звучали як експерементал, цей стиль відмирав останні років 7, і зараз рейв перетворився в Nu Breakz, Big Beat, короче в Nu Skool, тобто абсолютно нове звучання, чимось нагадує вповільнений драм енд бейс. Можна сказати Продіджи є своєрідною класикою, Old Skool =)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #6 : 09 Лютого 2008, 16:07:26 » |
|
да.............це точнО  Памятаю ще в 7 чи 8 класі на всіх дискотеках звучали відом пісні ПродіЖІ!У мене даже у випускному альбому за 9 клас намальовані букви Prodigy да були часи!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #7 : 11 Лютого 2008, 10:39:56 » |
|
а також джангл чи біг біт. а на концертах то це взагалі рок. правда до якого рок стилю віднести їх я вагаюсь. продіджи це свого роду класика. і група на яку тре рівнятись багатьом сучасним групам.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #8 : 01 Липня 2010, 10:03:57 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #9 : 08 Жовтня 2010, 11:29:59 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #10 : 16 Жовтня 2010, 11:08:56 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #11 : 27 Січня 2012, 15:07:10 » |
|
The Chemical Brothers perform Don't Think live at Glastonbury 2011живі класики. ван бюрен з тієсто нервово курять .
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yaro my
|
 |
« Відповідь #12 : 07 Квітня 2012, 03:05:55 » |
|
Чудо-чудовисько Prodigy - потужно і неперевершено, Хімічні Брати - теж класика вже, там Тієсто дійсно нєрвно курить. До джанглу (кое-кто на Западе считает) відносять "Yello" -австрійських дідів, вони теж самий сок.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #13 : 07 Квітня 2012, 14:42:09 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|