|
sala-svetlana
|
 |
« : 10 Березня 2011, 19:25:15 » |
|
Шановні форумці, давайте ділитися інформацією про надання недоброякісних послуг конкретними місцевими фірмами, продаж неякісного товару і т.д. Для запобігання зловживань, що проявляються у вигляді навмисних наклепів чи подання завідомо неправдивої інформації, при створенні повідомлень у цьому розділі форуму, обов'язково потрібно вказувати конкретні обставини і факти, що мали місце у описаних подіях. Будь Яке Негативне Твердження Повинне Опиратись Лише На Факти.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Березня 2011, 09:13:05 від syddia »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Перше повідомлення / продовження теми
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #21 : 10 Березня 2011, 23:19:15 » |
|
скажу так.... необхідно самому чітко усвідомлювати, яким повинен бути кінцевий результат. тобто, більш-менш орієнтуватись. і зайняти відразу рішучу впевнену позицію. і відразу ж обумовити ціну. і зауважити увагу продавця, що ціну фіксуємо. і крапка. а квітанцію на аванс обовязково вимагати. немає печатки? коли буде? добре, зустрінемось тоді-то, тоді-то. і памятати, що саме попит диктує пропозицію Треба бути добре підкованим у таких справах і треба добре вміти "грузити". Відповідь від: 10 Березня 2011, 23:12:36
Як би це сумно не звучало, но в більшість проблем винуватий сам клієнт Тобто,замовили ви товар чи послугу,заплатили, а потім виявляється,що воно зовсім не те або не тої якості,то скажіть будь-ласка,винен клієнт?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #22 : 10 Березня 2011, 23:58:47 » |
|
sala-svetlana а може вони так собі працюють треба було походити, в Калуші тих меблів на замовлення на кожному кроці в мене такий прикольний випадок був в Львові  замовив я в одній кафешці суп гороховий з грінками,каву і шматок лімона в карамелі поїв, підходить офіціант і видає рахунок - 200 грн,  можна було заплатити й йти почухавшись а ми сторгувались з ним на 28 грн  так вони працюють.
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
Доктор Хаос
|
 |
« Відповідь #23 : 11 Березня 2011, 00:03:12 » |
|
Плита вздувается при попадании влаги в том случае, если не обработан край (некромкована), чего уже не позволяет себе приличная фирма. Если плита вздулась при попадании влаги на поверхность, то вас совсем нагло обманули и использовали плиту (не ламинированную, т.е. дешевую, покрытую бумагой) не предназначенную для производства кухонной мебели. А про меблевиков из Сахары давно ходят слухи, подтвержденные фактами, как о недобросовестных производителях.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Dron
|
 |
« Відповідь #24 : 11 Березня 2011, 00:07:08 » |
|
Тобто,замовили ви товар чи послугу,заплатили, а потім виявляється,що воно зовсім не те або не тої якості,то скажіть будь-ласка,винен клієнт? Раз Ви кажете, що виявилось на 40% дорожче, навіщо тоді заказувати? Мінімум, що ви повинні були зробити це піти в іншу кантору і запитатись скільки в них би коштувала така кухня. Багато знаю випадків коли люди набирають на банк. Беруть кредити, договір не читають, а потім виходить що в усьому винний банк.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #25 : 11 Березня 2011, 00:53:41 » |
|
Дійсно ,проявила слабинку,погодилась вже на ту ціну,але якості явно вона не відповідає,ось в чому суть!Набагато в мене дешевші меблі в залі стоять,діти розливали на них багато чого,але нічого не вздувається і не розклеюється. Відповідь від: 11 Березня 2011, 00:34:22
Беруть кредити, договір не читають, а потім виходить що в усьому винний банк Багато знаю випадків коли люди набирають на банк. Беруть кредити, договір не читають, а потім виходить що в усьому винний банк Сама з банками не попадала,але скільки раз читала і чула ,що договора так хитромудро складені,що не кожен юрист може розкусити,а потім різні комісії випливають. Брала в Платінумбанку кредит на фотокамеру Canon ,спиталася ,яка комісія,мені гарно розповіли що й до чого,комісія всього 65 грн,як були готові всі папери,дивлюсь ,а там три види комісій в загальному на 245 грн.Не знала ,що в такому випадку робити,як відмовитись,бо всі папери були оформлені.Ну,звичайно ,я працівниці тій пообурювалась,на що вона опустивши очі,лиш плечима познизувала,не знаючи що сказати.Так як через декілька днів їхала на море,то просто заплатила й все,сума ніби й незначна,але факт обману налице.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Richi
|
 |
« Відповідь #26 : 11 Березня 2011, 09:14:36 » |
|
Розкажу і я страшилку про наші фірми.  Вирішив замінити на квартирі балконний блок на пластиковий. Обійшли з дружиною півміста в пошуках фірми. Порівнявши всіх зупинилися на фірмі "Ваше Нове Вікно" що навпроти жіночої консультації. Приємна дівчинка, досить компетентна, гарно все розказала, порахувала. Вийшов блок з монтажем 2100грн. але такяк це було наприкінці січня то ще й знижку пообіцяла в 100 грн. домовилися що їхній майстер-замірщик прийде через день і заміряє точні розміри за 20 гривень, оскільки я заміряв але з точністю до 2-5 см. Замірщик прийшов, виміряв на наступний день ми прийшли оплатити завдаток в розмірі 50% а точка закрита.  і так на наступний день і через день. Потім уже з сусіднього магазина нам повідомили № телефона власника, який виявився взагалі не з Калуша. Домовилися про зустріч через день.. Прийшли.... По специфікації наше вікно уже почало коштувати на 300 гривень дорожче.  Власник пояснив що це корегування відносно замірів моїх і їхнього замірщика, але різниця в 2 см (по одному з кожної сторони) аж ніяк не може підняти ціну більш ніж на 10%, про що йому було повідомлено і поставлено перед фактом що в разі подорожчання вікна я буду звертатися в Відділ захисту прав споживачів у звязку з втратою свого часу через недобросовісні рекламу та конкуренцію. Щось мені здалося що він уже досить добре знайомий з цією структурою бо відразу погодився на 2000грн. так, як і було домовлено. Та це ще не всі граблі... Оскільки ми з дружиною працюємо щодня з 8-00 до 18-30 крім вихідних то встановлювати вікно домовилися на суботу. Через 2 тижні, які вікно робилося і ще 3 дні (чекали суботи) сидимо ми з дружиною вдома і з самого ранку чекаємо монтажників з вікном адже в пятницю приємний дівочий голос по телефону попередив нас що завтра зранку бригада приїде встановлювати нам віконечко "в Европу"  . Також домомвилися з майстром по ремонтах щоб він після обіду прийшов утеплити стінку з віконечком. Отже ми сидимо і пєм каву, 9-00 - нема нікого. 10-00 - те ж саме. 11-30 - вже третя кава і майстер з ремонту на порозі. Дзвінок до дівчинки. Вона каже що поки що не виїхала бригада бо там в них щось з машиною, будуть трошечки пізніше. Добре, 5 кава. 13-00 дзвінок до дівчинки і знову слова що бригада скоро буде але вікно буде без внутрішнього підвіконника бо приїхав бракований (таке враження що приїхав 10 хвилин назад і вони не бачили) "ну фиг с тобой золотая рыбка" хай буде, чекаєм. Від 14-00 до 18-00 звязку з дівчинкою і власником немає. Майстер взяв свої чесно просиджені 150 грн і пішов додому. Я нарешті дозвонююся до дівчинки і чую слова "Та ви напевне прікалуєтеся з мене що вікна ще нема бо машина вже повернулася і всі пішли додому". Я згадав всіх її родичів до 7-го коліна і вона пообіцяла розібратися. В неділю дуже сильно вибачаючись пообіцяла що у вівторок будуть майстри. У вівторок уже теща була зранку вдома і не знаю що там з майстри були і як ставили але таке враження що через рік треба буде переробляти по новій то вікно. Так що будьте обережними з теперішніми "шарашкіними конторами".
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #27 : 11 Березня 2011, 11:33:57 » |
|
Так що будьте обережними з теперішніми "шарашкіними конторами". Таких треба обходити десятою дорогою.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #28 : 11 Березня 2011, 11:36:27 » |
|
Таких треба обходити десятою дорогою. ага, вивіску вони намалюють - шарашкіна контора "рога і копита" 
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #29 : 11 Березня 2011, 11:38:18 » |
|
Ну ті хто тут,вже будуть знати.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Zubik
|
 |
« Відповідь #30 : 11 Березня 2011, 19:34:18 » |
|
підходить офіціант і видає рахунок - 200 грн, можна було заплатити й йти почухавшись а ми сторгувались з ним на 28 грн Так і кажи, що поїв в "Жидівській Кнайпі", в цему торзі і весь "прікол"
|
|
|
|
|
Записаний
|
Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
|
|
|
|
DJ Kardan
|
 |
« Відповідь #31 : 11 Березня 2011, 22:51:16 » |
|
Тема добра, як то кажуть на часі.  АЛЕАвтору посту, котрий виставляє таку інфу треба бути готовим до того, щоб захищатися документами, доказами чи свідками, бо ЗУ "Про інформацію" і ЦКУ ніхто не відміняв... А ще краще робити аудіо-, відео- і фотозйомку, - в таких випадках наглюки або стають лагіднішими або надають відкрито вам додаткову доказову базу. І те і інше - вже непогано. При покупці будь-чого треба питання докладно вивчати... те стосується і кромки на плиті та щільності самого матеріалу і ущільнювачів у євровікнах, котрі щороку мають підлягати заміні... і багато що такого. Ясна річ, що бути у всьому всезнайкою важко... Тому принаймні документи, накладні, товарні чеки, договори і ін. треба мати. Службу захисту прав споживачів також ще ніхто не відміняв, мені до речі завжди йшли назустріч на мирову... замінювали, ремонтували і тд.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #32 : 11 Березня 2011, 23:12:45 » |
|
Де у нас є служба захисту споживачів?Це ви про того дядька,який щоп"ятниці має приїжджати Франківська на прийом ,але коли з"являється, хіба то нікому невідомо,і взагалі чи колись з"являвся.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #33 : 12 Березня 2011, 05:04:00 » |
|
шарашкіна контора "рога і копита назва компанії на яку я також працюю " Рога і копита " . не жарт . власник - з бувшого совдепо звичайно
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #34 : 13 Березня 2011, 13:19:28 » |
|
І що робити будемо? Мо обєднати із новою назвою? Бо вони занадто однакові щоб існувати паралельно Хотіла дещо уточнити,теми ,здається похожі,але не паралельні. КУТОК СПОЖИВАЧА -це своєрідна книга скарг ,тобто ,коли ви десь купили несвіжий торт чи зіткнулися з відвертим хамством продавця,чи потрапили до непрофесійного перукаря - це не означатиме,що ви більше ніколи не скористаєтесь тим магазином чи перукарнею. ЧОРНИЙ СПИСОК -це фірми ,підприємства,які неблагонадійні у своїх послугах ,чи товарах;це фірми, скажу по-народному,що підкладають свиню, підсувають кота в мішку,тобто треба їх обходити десятою дорогою,так я к вони недобросовісно відносяться до своїх клієнтів.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #35 : 11 Квітня 2011, 19:02:30 » |
|
Де у нас є служба захисту споживачів?Це ви про того дядька,який щоп"ятниці має приїжджати Він приїжджає. Зранку і до обіда чи 11години вже не пам"ятаю точно. Але він за цей час веде прийом, а не ходить по фірмам. Невже місто не зацікавлене у місцевому постійному працівнику? Недавно стикнулась із ще однією неприємністю. Купила малій на день народження дитячий більярд. Розпечатали лише сьогодні. І виявилось, що в комплекті не вистачає 2 палок-перегородок для ніжок. Побігла в магазинчик - будочка на зупинці на п"ятачку по непарній стороні вул.Б.Хмельницького. Але, там повідомили, що розпечатаний товар, "згідно законів продажу" назад не приймають. Та я назад і не хотіла здавати - хотілось щоб "знайшлись" ніжки  . Тому, купуючи у тому магазинчику, і не лише там, треба обов"язково розпечатувати і пильно перевіряти вміст комплекту ігор та інших товарів. Особливо уцінених. Мені сказали, що уцінили із-за упаковки, бо "тягали його по базарам", а виявилось, що не лише із-за того. Розумію, що нічого тепер не доведеш. Тому дуже прикро, бо доця з таким нетерпінням чекала, коли ж ми поставимо стіл і почнемо грати. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 | - мамо, візьми мене з собою - Дашенька, а що ти там будеш робити? - Як що? Романтикувати |
|
|
|
|
Мілана
|
 |
« Відповідь #36 : 11 Квітня 2011, 22:49:48 » |
|
Невже місто не зацікавлене у місцевому постійному працівнику?  Є таке поняття як штатний розклад і ніхто його змінювати заради нашого спокою і комфорту не буде.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #37 : 11 Квітня 2011, 23:20:46 » |
|
Пару років тому купили браковану дрельку на Рубчака,теж воювали з власником і я хотіла звернутися до когось з служби захисту споживачів,дзвонили кожної п"ятниці в міську раду чи є прийом,але той пан(вже й забула прізвище),так і не соізволив відвідати Калуш. Десь перед новим роком стала свідком цікавої ситуації в ЦУМі Івано-Франківська ,представники служби захисту споживачів разом з ошуканими пенсіонерами вимагали повернути гроші за бракований товар.І під цим тиском,голосно обурюючись, підприємиця повернула гроші,правда не бачила,чи складали якийсь акт.В області,значить,можна правди добитися,а ми тут на "хуторі" прав не маєм. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #38 : 14 Квітня 2011, 14:33:31 » |
|
Позавчора Рибка пішла у Терези. Думала купити індиче м'ясо. Індичатини не було. Купила курячу печінку. Вчора трохи їли ми. Нині решту доїли коти. Оксані просто у рот не лізло, а ми з татом ще й трохи відмучилися животом.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
May
|
 |
« Відповідь #40 : 14 Квітня 2011, 16:33:34 » |
|
Купила курячу печінку. Вчора трохи їли ми. Нині решту доїли коти. печінка ж - продукт, що швидко псується. під час термічної обробки специфічний запах мав мати місце. зовнішній вигляд свіжої курячої печінки - це однорідна (без плямочок і пухірців) блискуча (не суха) поверхня, світло-коричневого кольоруз характерним запахом свіжого мясопродукту. а, взагалі, в мене вже звичка вироблена роками спілкування з різного роду продавцями. спочатку перепитати (хоча й на вигляд здається), чи свіже? хто виробник? в деяких випадках, додати, що купляється для маленької дитини. все, звичайно, залежить від сумління продавця та чим більше запитань - тим, зрозумілішим стає йому, що ви ретельні і обережні в виборі продуктів і, якщо запитання поставлені правильно (манера, інтонація,...) - вам дадуть правдиву відповідь, розуміючи, що неприємностей (повязаних з продажем неякісної продукції) краще уникнути. не бійтесь здаватись навязливою і занудною, адже, це ваше здоровя і здоровя ваших рідних і близьких. ось на що треба, в-першу чергу, зважати. і, обовязково, зберігайте чек.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|