Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 19:48:41
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Оголошення на Інформаційному порталі Калуша

- Продаються квартири в Івано-Франківську: -однокімнатні_ -17000 у.о. -двокімнатні_ ...
- Шукаю роботу. Освіта: вища юридична, д/р 2роки. ...
- Продам MAZDA-3 1.6,МКП, 2007р.в., чорний колір, кондиц.,кліма, ...
- Викладач (перекладач) англ.,викладач німец. мови, в/о педагогічна ...
- Ремонт телевізорів, моніторів, ноутбуків, електроніки, видалення вірусів. ...
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 8   Вниз
  Друк  
Автор Тема: ЧОРНИЙ СПИСОК  (Прочитано 5651 раз)
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
sala-svetlana
« : 10 Березня 2011, 19:25:15 »

Шановні форумці, давайте ділитися інформацією про надання недоброякісних послуг конкретними місцевими фірмами, продаж неякісного товару і т.д.
  Для запобігання зловживань, що проявляються у вигляді навмисних наклепів чи подання завідомо неправдивої інформації, при створенні повідомлень у цьому розділі форуму, обов'язково потрібно вказувати конкретні обставини і факти, що мали місце у описаних подіях.
 Будь Яке Негативне Твердження Повинне Опиратись Лише На Факти.
« Останнє редагування: 23 Березня 2011, 09:13:05 від syddia » Записаний
Перше повідомлення / продовження теми 
sala-svetlana
« Відповідь #21 : 10 Березня 2011, 23:19:15 »

скажу так.... необхідно самому чітко усвідомлювати, яким повинен бути кінцевий результат.
тобто, більш-менш орієнтуватись.  і зайняти відразу рішучу впевнену позицію. і відразу ж обумовити ціну. і зауважити увагу продавця, що ціну фіксуємо. і крапка. а квітанцію на аванс обовязково вимагати. немає печатки? коли буде? добре, зустрінемось тоді-то, тоді-то. і памятати, що саме попит диктує пропозицію
Треба бути добре підкованим у таких справах і треба добре вміти "грузити".
Відповідь від: 10 Березня 2011, 23:12:36
Як би це сумно не звучало, но в більшість проблем винуватий сам клієнт
Тобто,замовили ви товар чи послугу,заплатили, а потім виявляється,що воно зовсім не те або не тої якості,то скажіть будь-ласка,винен клієнт?
Записаний
Alexander
« Відповідь #22 : 10 Березня 2011, 23:58:47 »

sala-svetlana а може вони так собі працюють Посмішка
треба було походити, в Калуші тих меблів на замовлення на кожному кроці
в мене такий прикольний випадок був в Львові Посмішка
замовив я в одній кафешці суп гороховий з грінками,каву і шматок лімона в карамелі
поїв, підходить офіціант і видає рахунок - 200 грн,  Крейзіможна було заплатити й йти почухавшись
а ми сторгувались з ним на 28 грн Посмішка
так вони працюють.
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
Доктор Хаос
« Відповідь #23 : 11 Березня 2011, 00:03:12 »

Плита вздувается при попадании влаги в том случае, если не обработан край (некромкована), чего уже не позволяет себе приличная фирма. Если плита вздулась при попадании влаги на поверхность, то вас совсем нагло обманули и использовали плиту (не ламинированную, т.е. дешевую, покрытую бумагой) не предназначенную для производства кухонной мебели. А про меблевиков из Сахары давно ходят слухи, подтвержденные фактами, как о недобросовестных производителях.
Записаний
Dron
« Відповідь #24 : 11 Березня 2011, 00:07:08 »

Тобто,замовили ви товар чи послугу,заплатили, а потім виявляється,що воно зовсім не те або не тої якості,то скажіть будь-ласка,винен клієнт?

Раз Ви кажете, що виявилось на 40% дорожче, навіщо тоді заказувати? Мінімум, що ви повинні були зробити це піти в іншу кантору і запитатись скільки в них би коштувала така кухня.
Багато знаю випадків коли люди набирають на банк. Беруть кредити, договір не читають, а потім виходить що в усьому винний банк.
Записаний
sala-svetlana
« Відповідь #25 : 11 Березня 2011, 00:53:41 »

Дійсно ,проявила слабинку,погодилась вже на ту ціну,але якості  явно вона не відповідає,ось в чому суть!Набагато в мене дешевші меблі в залі стоять,діти розливали на них багато чого,але нічого не вздувається і не розклеюється.
Відповідь від: 11 Березня 2011, 00:34:22
Беруть кредити, договір не читають, а потім виходить що в усьому винний банк
Багато знаю випадків коли люди набирають на банк. Беруть кредити, договір не читають, а потім виходить що в усьому винний банк
Сама з банками не попадала,але скільки раз читала і чула ,що договора так хитромудро складені,що не кожен юрист може розкусити,а потім різні комісії випливають.
Брала в Платінумбанку кредит на  фотокамеру Canon   ,спиталася ,яка комісія,мені гарно розповіли що й до чого,комісія  всього 65 грн,як були готові всі папери,дивлюсь ,а там три види комісій в загальному на 245 грн.Не знала ,що в такому випадку робити,як відмовитись,бо всі папери були оформлені.Ну,звичайно ,я працівниці тій  пообурювалась,на що вона опустивши очі,лиш плечима познизувала,не знаючи що сказати.Так як через декілька днів їхала на море,то просто заплатила й все,сума ніби й незначна,але факт обману налице.
Записаний
Richi
« Відповідь #26 : 11 Березня 2011, 09:14:36 »

Розкажу і я страшилку про наші фірми.  Крейзі

Вирішив замінити на квартирі балконний блок на пластиковий. Обійшли з дружиною півміста в пошуках фірми. Порівнявши всіх зупинилися на фірмі "Ваше Нове Вікно" що навпроти жіночої консультації. Приємна дівчинка, досить компетентна, гарно все розказала, порахувала. Вийшов блок з монтажем 2100грн. але такяк це було наприкінці січня то ще й знижку пообіцяла в 100 грн. домовилися що їхній майстер-замірщик прийде через день і заміряє точні розміри за 20 гривень, оскільки я заміряв але з точністю до 2-5 см. Замірщик прийшов, виміряв на наступний день ми прийшли оплатити завдаток в розмірі 50% а точка закрита.  не знаю і так на наступний день і через день. Потім уже з сусіднього магазина нам повідомили № телефона власника, який виявився взагалі не з Калуша. Домовилися про зустріч через день.. Прийшли.... По специфікації наше вікно уже почало коштувати на 300 гривень дорожче.  не знаю
Власник пояснив що це корегування відносно замірів моїх і їхнього замірщика, але різниця в 2 см (по одному з кожної сторони) аж ніяк не може підняти ціну більш ніж на 10%, про що йому було повідомлено і поставлено перед фактом що в разі подорожчання вікна я буду звертатися в Відділ захисту прав споживачів у звязку з втратою свого часу через недобросовісні рекламу та конкуренцію. Щось мені здалося що він уже досить добре знайомий з цією структурою бо відразу погодився на 2000грн. так, як і було домовлено.
 Та це ще не всі граблі...
Оскільки ми з дружиною працюємо щодня з 8-00 до 18-30 крім вихідних то встановлювати вікно домовилися на суботу. Через 2 тижні, які вікно робилося і ще 3 дні (чекали суботи) сидимо ми з дружиною вдома і з самого ранку чекаємо монтажників з вікном адже в пятницю приємний дівочий голос по телефону попередив нас що завтра зранку бригада приїде встановлювати нам віконечко "в Европу"  Підморгую. Також домомвилися з майстром по ремонтах щоб він після обіду прийшов утеплити стінку з віконечком. Отже ми сидимо і пєм каву, 9-00 - нема нікого. 10-00 - те ж саме. 11-30 - вже третя кава і майстер з ремонту на порозі. Дзвінок до дівчинки. Вона каже що поки що не виїхала бригада бо там в них щось з машиною, будуть трошечки пізніше. Добре, 5 кава. 13-00 дзвінок до дівчинки і знову слова що бригада скоро буде але вікно буде без внутрішнього підвіконника бо приїхав бракований (таке враження що приїхав 10 хвилин  назад і вони не бачили) "ну фиг с тобой золотая рыбка" хай буде, чекаєм.  Від 14-00 до 18-00 звязку з дівчинкою і власником немає. Майстер взяв свої чесно просиджені 150 грн і пішов додому. Я нарешті дозвонююся до дівчинки і чую слова "Та ви напевне прікалуєтеся з мене що вікна ще нема бо машина вже повернулася і всі пішли додому". Я згадав всіх її родичів до 7-го коліна і вона пообіцяла розібратися. В неділю дуже сильно вибачаючись пообіцяла що у вівторок будуть майстри. У вівторок уже теща була зранку вдома і не знаю що там з майстри були і як ставили але таке враження що через рік треба буде переробляти по новій то вікно.   Ігнор

Так що будьте обережними з теперішніми "шарашкіними конторами".
Записаний

sala-svetlana
« Відповідь #27 : 11 Березня 2011, 11:33:57 »

Так що будьте обережними з теперішніми "шарашкіними конторами".
Таких треба обходити десятою дорогою.
Записаний
Alexander
« Відповідь #28 : 11 Березня 2011, 11:36:27 »

Таких треба обходити десятою дорогою.
ага, вивіску вони намалюють - шарашкіна контора "рога і копита" Посмішка
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
sala-svetlana
« Відповідь #29 : 11 Березня 2011, 11:38:18 »

Ну ті хто тут,вже будуть знати.
Записаний
Zubik
« Відповідь #30 : 11 Березня 2011, 19:34:18 »

підходить офіціант і видає рахунок - 200 грн,  можна було заплатити й йти почухавшись
а ми сторгувались з ним на 28 грн

Так і кажи, що поїв в "Жидівській Кнайпі", в цему торзі і весь "прікол"
Записаний

Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
DJ Kardan
« Відповідь #31 : 11 Березня 2011, 22:51:16 »

Тема добра, як то кажуть на часі. похвально
АЛЕ

Автору посту, котрий виставляє таку інфу треба бути готовим до того, щоб захищатися документами, доказами чи свідками, бо ЗУ "Про інформацію" і ЦКУ ніхто не відміняв... А ще краще робити аудіо-, відео- і фотозйомку, - в таких випадках наглюки або стають лагіднішими або надають відкрито вам додаткову доказову базу. І те і інше - вже непогано.

При покупці будь-чого треба питання докладно вивчати... те стосується і кромки на плиті та щільності самого матеріалу і ущільнювачів у євровікнах, котрі щороку мають підлягати заміні... і багато що такого.
Ясна річ, що бути у всьому всезнайкою важко... Тому принаймні документи, накладні, товарні чеки, договори і ін. треба мати. Службу захисту прав споживачів також ще ніхто не відміняв, мені до речі завжди йшли назустріч на мирову... замінювали, ремонтували і тд.
Записаний

sala-svetlana
« Відповідь #32 : 11 Березня 2011, 23:12:45 »

Де у нас є служба захисту споживачів?Це ви про того дядька,який щоп"ятниці має приїжджати  Франківська на прийом ,але  коли з"являється, хіба то нікому невідомо,і взагалі чи колись з"являвся.
Записаний
derevynka
« Відповідь #33 : 12 Березня 2011, 05:04:00 »

шарашкіна контора "рога і копита
назва компанії на яку я також працюю " Рога і копита " . не жарт . власник - з бувшого совдепо звичайно Посмішка
Записаний

Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі .  http://vimeo.com/12698818  -- Радянська історія
sala-svetlana
« Відповідь #34 : 13 Березня 2011, 13:19:28 »

І що робити будемо? Мо обєднати із новою назвою? Бо вони занадто однакові щоб існувати паралельно
Хотіла дещо уточнити,теми ,здається похожі,але не паралельні.
КУТОК СПОЖИВАЧА -це своєрідна книга скарг ,тобто ,коли ви десь купили несвіжий торт чи зіткнулися з відвертим хамством продавця,чи потрапили до непрофесійного перукаря  - це не означатиме,що ви більше ніколи не скористаєтесь тим магазином чи перукарнею.
ЧОРНИЙ СПИСОК -це фірми ,підприємства,які неблагонадійні у своїх послугах ,чи товарах;це фірми, скажу по-народному,що підкладають свиню, підсувають кота в мішку,тобто треба їх обходити десятою дорогою,так я к вони недобросовісно відносяться до своїх клієнтів.

Записаний
сонечко я
« Відповідь #35 : 11 Квітня 2011, 19:02:30 »

Де у нас є служба захисту споживачів?Це ви про того дядька,який щоп"ятниці має приїжджати
Він приїжджає. Зранку і до обіда чи 11години вже не пам"ятаю точно. Але він за цей час веде прийом, а не ходить по фірмам. Невже місто не зацікавлене у місцевому постійному працівнику?
Недавно стикнулась із ще однією неприємністю. Купила малій на день народження дитячий більярд. Розпечатали лише сьогодні. І виявилось, що в комплекті не вистачає 2 палок-перегородок для ніжок. Побігла в магазинчик - будочка на зупинці на п"ятачку по непарній стороні вул.Б.Хмельницького. Але, там повідомили, що розпечатаний товар, "згідно законів продажу" назад не приймають. Та я назад і не хотіла здавати - хотілось щоб "знайшлись" ніжки Сумний. Тому, купуючи у тому магазинчику, і не лише там, треба обов"язково розпечатувати і пильно перевіряти вміст комплекту ігор та інших товарів. Особливо уцінених. Мені сказали, що уцінили із-за упаковки, бо "тягали його по базарам", а виявилось, що не лише із-за того. Розумію, що нічого тепер не доведеш. Тому дуже прикро, бо доця з таким нетерпінням чекала, коли ж ми поставимо стіл і почнемо грати. Сумний
Записаний

-   мамо, візьми мене з собою
-   Дашенька, а що ти там будеш робити?
-   Як що? Романтикувати
Мілана
« Відповідь #36 : 11 Квітня 2011, 22:49:48 »

Невже місто не зацікавлене у місцевому постійному працівнику?
ПосмішкаЄ таке поняття як штатний розклад і ніхто його змінювати заради нашого спокою і комфорту не буде.
Записаний
sala-svetlana
« Відповідь #37 : 11 Квітня 2011, 23:20:46 »

Пару років тому купили браковану дрельку на Рубчака,теж воювали з власником і я хотіла звернутися до когось з служби захисту споживачів,дзвонили кожної п"ятниці в міську раду  чи є прийом,але той пан(вже й забула прізвище),так і не соізволив відвідати Калуш.

Десь перед новим роком стала свідком цікавої ситуації в ЦУМі Івано-Франківська ,представники служби захисту споживачів разом з ошуканими пенсіонерами вимагали повернути гроші за бракований товар.І  під цим  тиском,голосно обурюючись, підприємиця повернула
гроші,правда не бачила,чи складали якийсь акт.В області,значить,можна правди добитися,а ми тут на "хуторі"  прав не маєм.   Дивно
Записаний
yurko
« Відповідь #38 : 14 Квітня 2011, 14:33:31 »

Позавчора Рибка пішла у Терези. Думала  купити індиче м'ясо.
Індичатини не було. Купила курячу печінку.
Вчора трохи їли ми. Нині решту доїли коти.
Оксані просто у рот не лізло, а ми з татом ще й трохи відмучилися животом.
Записаний

Рибка
« Відповідь #39 : 14 Квітня 2011, 16:20:16 »

Дуже рідко буваю в Терезах, тепер взагалі туди не буду ходити, а ще продавці там хамські  Ганьба
Записаний

І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.
May
« Відповідь #40 : 14 Квітня 2011, 16:33:34 »

Купила курячу печінку.
Вчора трохи їли ми. Нині решту доїли коти.

печінка ж - продукт, що швидко псується. під час термічної обробки специфічний запах мав мати місце. зовнішній вигляд свіжої курячої печінки - це однорідна (без плямочок і пухірців) блискуча (не суха) поверхня, світло-коричневого кольоруз характерним запахом свіжого мясопродукту.

а, взагалі, в мене вже звичка вироблена роками спілкування з різного роду продавцями. спочатку перепитати (хоча й на вигляд здається), чи свіже? хто виробник? в деяких випадках, додати, що купляється для маленької дитини. все, звичайно, залежить від сумління продавця та чим більше запитань - тим, зрозумілішим стає йому, що ви ретельні і обережні в виборі продуктів і, якщо запитання поставлені правильно (манера, інтонація,...) - вам дадуть правдиву відповідь, розуміючи, що неприємностей (повязаних з продажем неякісної продукції) краще уникнути. не бійтесь здаватись навязливою і занудною, адже, це ваше здоровя і здоровя ваших рідних і близьких. ось на що треба, в-першу чергу, зважати. і, обовязково, зберігайте чек.

Записаний
Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 8   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша