|
sala-svetlana
|
 |
« : 10 Березня 2011, 19:25:15 » |
|
Шановні форумці, давайте ділитися інформацією про надання недоброякісних послуг конкретними місцевими фірмами, продаж неякісного товару і т.д. Для запобігання зловживань, що проявляються у вигляді навмисних наклепів чи подання завідомо неправдивої інформації, при створенні повідомлень у цьому розділі форуму, обов'язково потрібно вказувати конкретні обставини і факти, що мали місце у описаних подіях. Будь Яке Негативне Твердження Повинне Опиратись Лише На Факти.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Березня 2011, 09:13:05 від syddia »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Перше повідомлення / продовження теми
|
|
ulgur
|
 |
« Відповідь #121 : 13 Серпня 2011, 00:21:09 » |
|
Я вийшла з машини з впевненістю, що з цим водієм я більше нікуди не їду. Да. Просто жах. А Ви якось не пробували словами "спамятати" цього Шумахера в перерві між віражами.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Мілана
|
 |
« Відповідь #122 : 13 Серпня 2011, 00:46:32 » |
|
А Ви якось не пробували словами "спамятати" цього Шумахера в перерві між віражами. Було в мене таке бажання. Але вирішила, що мене він не послухає (він же "ас"), а настрій йому зіпсую і невідомо як це вплине на його їзду.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
sala-svetlana
|
 |
« Відповідь #123 : 13 Серпня 2011, 00:55:50 » |
|
Колись так само користувалась послугами так званими "приватними перевізниками" з Пушкіна і також було не раз страшнувато від "такої" їзди.Тепер відвідую Франківськ тільки автобусами,так спокійніше.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #124 : 13 Серпня 2011, 09:26:49 » |
|
І мені так щастило.  Я сиділа на передньому місці, страшно було. Але я прямо так і казала, що страшно, їдьте спокійніше, хочу жива доїхати до Івано-Франківська. Їхав спокійніше, а потім знову. Після четвертого звернення мене нарешті підтримали пасажири, які сиділи на задніх місцях.  Так і доїхали.  Тепер бажання їхати з таксистами не виникає. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Lyuba
|
 |
« Відповідь #125 : 16 Серпня 2011, 08:55:22 » |
|
Підкажіть, а скільки коштують такі жалюзі-ролети, будь ласка  ? От, в Фантазії мені це обійшлось за 415.00 грн., а в "Вікно-Лідер" ті ж самі жалюзі( себто і система, і матерія) 760.00 грн., тому робіть висновок....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ulgur
|
 |
« Відповідь #126 : 16 Серпня 2011, 11:30:24 » |
|
, в Фантазії мені це обійшлось за 415.00 грн., а в "Вікно-Лідер" ті ж самі жалюзі( себто і система, і матерія) 760.00 грн., тому робіть висновок.... Тапк хтось же має платити за всі ці прапорці і величезний-дорожезний офіс
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #127 : 26 Серпня 2011, 20:47:12 » |
|
На своєму досвіді переконалась (на жаль двічі), що звертатись до "майстрів" з "Інтер"єру" не варто. Майстрами назвати важко. Обрізали стільницю письмового столу, та обклеїли шпоном не якісно. Ще й кусок шпону обпалений  звичайно той хто приймав таку роботу теж винен.  Кухнею, яку там замовляла кілька років тому теж не задоволена (саме огріхи роботи майстрів та дизайнера). Хоч ціна була чималенька.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 26 Серпня 2011, 20:52:53 від Лалія »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #128 : 27 Серпня 2011, 14:12:04 » |
|
Магазин Євротоп. Сидить продавщиця, в прямому значенні колупається в нігтях.  Роздивляюся цінник парасолі, не найшла ціни, змушена потурбувати продавщицю  . Мені в відповідь: - Там має бути. Коли я завірила, що таки не здатна найти, піднялася продавщиця і також не знайшла ціни  Не кажу вже про те, що можна було б запам"яти скільки коштують парасолі - їх там не більше 10.  Щось схоже помічала вже в Євротопі, при покупці взуття.  Надоїло, що наші продавці вважають себе касовим апаратом.  Тема певно заразна, за два дня я тут вдуге. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #129 : 27 Серпня 2011, 16:23:51 » |
|
То через те. що Ти перед тим як туди зайти мене не помітила 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Лалія
|
 |
« Відповідь #130 : 27 Серпня 2011, 16:31:20 » |
|
То через те. що Ти перед тим як туди зайти мене не помітила  Ти мене певно теж  бо ніц не казав.  Я вже в той час нікого мабуть не бачила, обійшла кілька наших магазинів і вкотре переконалась, що інтернет покупки наше майбутнє.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
newroman
|
 |
« Відповідь #131 : 31 Грудня 2011, 22:49:09 » |
|
Ганьба цілодобовим аптекам Калуша які мали би працювати в новорічну ніч, але НЕ працювали бо (за словами одного діда котрого залишили сторожувати аптеку) - " дівчата пішли святкувати новий рік в кафе. Це цілодобова аптетка №1 на Винниченка. Ганьба ! Так само цілодобова аптека в центрі біля базару напроти 3-ї школи. Ганьба ! Дитині ліки ніде купити через таку халатність.
|
|
|
|
|
Записаний
|
ВІРА Ж Є ЗДІЙСНЕННЯ ОЧІКУВАНОГО І ВПЕВНЕНІСТЬ У НЕВИДИМОМУ (Євр.11.1)
|
|
|
|
Vitalij
|
 |
« Відповідь #132 : 28 Березня 2012, 15:06:12 » |
|
Хотів би розповісти про магазин мобільного зв"язку "КиївСтар" що на проспекті Лесі Українки,1(неподалік СШ №2) . Такого хамства і наглості ще не зустрічав в жодному магазині Калуша. А особливо наглої продавчині цього магазину Кікен Л.І.Купив у них мобільний телефон.Він виявився бракований.Брак виявився в процесі користування,що не можливо було виявити при покупці.Зразу на слідуючий день хотів повернути товар,але продавчиня сказала що то вже товар бувший у вжитку і я його маю здати в ремонт.Це якою треба бути наглою і не компетентною у своїй справі,щоб заявляти такі речі. Доречі.Покупець має право на протязі 2 тижнів повернути товар в магазин без будь якої причини.Навіть якщо не сподобався просто колір його дружині. Майже пів року судової тяганини з підприємцем цього магазину приніс результат-повернули мені кошти в повному обсязі.У нього - оплата витрат на адвоката і оплата судовоих процесів.Тепер ще й безкоштовна реклама.Зараз кожного застерію туди не звертатись.Там працюють хамовиті і брехливі продавці.І ще одне.Споживачі,не бійтеся добиватись правоти.Може колись і ми будемо жити по-європейські!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #133 : 28 Березня 2012, 15:50:34 » |
|
Молодець!!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Софія
|
 |
« Відповідь #134 : 28 Березня 2012, 16:25:35 » |
|
На тому тижні купила ну дууууууже несвіжу (аж липка і смердюча) вирізку в магазині "Росана" по вулиці Б.Хмельницького ,1.Так як потратила чималенькі гроші,то не полінувалася зразу ж, як виявила вдома цей факт ,все це добро повернути в магазин.Продавчиня так вяленько пробувала переконати мене,що мясо цілком можна вживати,та все- таки після мого натиску гроші повернула.Кажуть,у них таке частенько буває.Будьте уважні!(нюхайте не відходячи  .
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
advokat
|
 |
« Відповідь #135 : 28 Березня 2012, 16:27:50 » |
|
Пощастило,що повернули гроші))) Бо могли заявити, що ви підминили м"ясо вдома на несвіже  )))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #136 : 28 Березня 2012, 17:04:35 » |
|
Досить дивно, зважаючи на те, які там вічно черги. Але певно розбирають що дешевше, а дорожче залежується.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Софія
|
 |
« Відповідь #137 : 28 Березня 2012, 17:20:45 » |
|
Як мені по секрету сказали продавці мяса -зараз,в піст,товар часто залежується.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #138 : 28 Березня 2012, 17:27:08 » |
|
Та ну... Не вірю що то через піст.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
DVania
|
 |
« Відповідь #139 : 28 Березня 2012, 18:08:05 » |
|
 через ціни швидше за все.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
koliaillich
|
 |
« Відповідь #140 : 28 Березня 2012, 22:56:57 » |
|
Денег нет у людей вот и не покупают.Опять задолженности по зарплатах,и на праздники держат.
|
|
|
|
|
Записаний
|
«Единственное, что необходимо для торжества зла — это бездействие хороших людей.»
|
|
|
|