Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 19:45:26
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Оголошення на Інформаційному порталі Калуша

- Продаються квартири в Івано-Франківську: -однокімнатні_ -17000 у.о. -двокімнатні_ ...
- Шукаю роботу. Освіта: вища юридична, д/р 2роки. ...
- Продам MAZDA-3 1.6,МКП, 2007р.в., чорний колір, кондиц.,кліма, ...
- Викладач (перекладач) англ.,викладач німец. мови, в/о педагогічна ...
- Ремонт телевізорів, моніторів, ноутбуків, електроніки, видалення вірусів. ...
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: [1] 2 3 ... 8   Вниз
  Друк  
Автор Тема: ЧОРНИЙ СПИСОК  (Прочитано 5651 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
sala-svetlana
« : 10 Березня 2011, 19:25:15 »

Шановні форумці, давайте ділитися інформацією про надання недоброякісних послуг конкретними місцевими фірмами, продаж неякісного товару і т.д.
  Для запобігання зловживань, що проявляються у вигляді навмисних наклепів чи подання завідомо неправдивої інформації, при створенні повідомлень у цьому розділі форуму, обов'язково потрібно вказувати конкретні обставини і факти, що мали місце у описаних подіях.
 Будь Яке Негативне Твердження Повинне Опиратись Лише На Факти.
« Останнє редагування: 23 Березня 2011, 09:13:05 від syddia » Записаний
gaar
« Відповідь #1 : 10 Березня 2011, 19:44:22 »

Ух  тут буде весело, доповідья сам  як уточню атрибути і назви дам пару,Продавці вікон і дверей до скороі зустрічі Крейзі
Записаний

ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
sala-svetlana
« Відповідь #2 : 10 Березня 2011, 20:26:40 »

Пару місяців тому замовили кухонні меблі в "Сахарі",що на 1 поверсі при вході,їхня точка також в "Прометеї" на 2 поверсі.Перше розчарування було через ціну,дівчина-консультант розказувала одне,як прийшли поміряли стало на 40% дорожче,ніж розраховували.Ну ,вже,змирилися.Завдаток сказали дати 30% від вартості,у нашому випадку 3000 грн.Коли спиталася за квитанцію,дуже здивувалися,мол,по 20 тисяч дають і не вимагають квитанції.Ну гроші взяли ,квитанцію пообітцяли в кінці тижня.Так як ми хотіли ,щоб у нас нова кухня була до Нового року,то вже й сильно не опиралися.Як прийшли то квитанції не було,консультантка перезвонила своїм шефам,і при мені виписала накладну без підпису підприємця,без штампу,мотивуючи,що штамп виготовляється,тобто з тим папірцем можна тільки   в "одне"  місце сходити.Ну,правда,дізналася,хто підприємець - Куций Ю.І.
Плюсом в цьому всьому було встановлення меблів ,все підійшло,все зістикувалось,хоча це так і має бути ,що обійшлося 450 грн.Ще один ньюанс,при замовленні наполягли ,щоб у них замовити витяжку,бо зразу її встроять,а так неясно який розмір треба робити.Я ж жінка,у тих всіх речах не дуже тямлю,то й замовила,бо ще й так розхвалювали,що з німців привозять їм,дуже якісна.Насправді "німецькою" витяжкою стала "Ventolux",луцької збірки,яка коштує близько 680 грн,мені обійшлося в 1000 грн.Непогано?Черговим  сюрпризом стала якість ДСП.За два дні ,що накапав конденсат під мийкою,пів плити вздулося,і бачу в деяких місцях,що вода і не попадала ,починає відклеюватися стрічка.За гарантію і мови не було,коли спитала.Вважаю,що за такі гроші можна було і якісне зробити.Кухня невеличка - низ 1.5 на 1 метр,верх 1.5 на 2.7 м. З одного боку сама винна ,що поспішила і не зважила,але рахую ,що мене ошукали.Як платити такі гроші,а для мене це великі гроші,то вже хоча б за якіть.Будьте розсудливі,робіть висновки.
Записаний
gaar
« Відповідь #3 : 10 Березня 2011, 20:54:44 »

.Як платити такі гроші,а для мене це великі гроші,то вже хоча б за якіть.Будьте розсудливі,робіть висновки.
Співчуваю,це у сахарі зразу на вході дівчини чорна така сидить?
Записаний

ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
sala-svetlana
« Відповідь #4 : 10 Березня 2011, 21:00:46 »

це у сахарі зразу на вході дівчини чорна така сидить?
Так,вона,сидить і казочки розказує,бо правди там мало.
Записаний
Alexander
« Відповідь #5 : 10 Березня 2011, 21:09:11 »

Так,вона,сидить і казочки розказує,бо правди там мало
але файна вона Посмішка
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
sala-svetlana
« Відповідь #6 : 10 Березня 2011, 21:11:03 »

Лице фірми
Записаний
Dron
« Відповідь #7 : 10 Березня 2011, 21:19:01 »

Теж замовляв меблі в сахарі. Дві шафи купе, прихожу і комп'ютерний стіл. Все сподобалось, зроблено якісно і ціна нормальна. Тому що перш ніж замовити питався скільки буде коштувати та річ, говорив приблизно розміри і що то має бути. На одній шафі ціна навіть вийшла нижчою.
Записаний
romashkin
« Відповідь #8 : 10 Березня 2011, 21:40:14 »

кухні у нас всюди халтурять. нема нормальних матеріалів. тобто може вони і є, але використовують стандартну дсп, яка дуже сумнівної якості. В звичайних приміщеннях вона нормально служить. а в кухні, де постійно попадає вода, плита здувається практично зразу. то не радянські плити, які і врізати проблеми.

взагалі, кухня - звичайний конструктор. І якщо руки ростуть з правильного місця, то скласти не є проблема. В інеті є програми для обрахунку коробок і розкрою. МДФ дверки можна купити готові в Епіцентрі в Франику, а коробки порізати у нас в Калуші з дсп. Вийде майже в два рази дешевше.
Записаний
sala-svetlana
« Відповідь #9 : 10 Березня 2011, 22:14:37 »

Справа в тому ,ви бачили ту червону кухню,що в них стоїть?То консультантка казала ,що її ціна 10 000,моя ж по розмірам майже в два рази менша,а вийшло по ціні майже так,підприємця питаю,чому так,а він каже ,то стара ціна тієї кухні -зараз їїціна 14-15 тис,але це вже було після завдатку,тобто дороги назад уже не було.Ціну спочатку вони свідомо занижують,чим вводять в оману клієнтів.
Записаний
Dron
« Відповідь #10 : 10 Березня 2011, 22:23:05 »

Справа в тому ,ви бачили ту червону кухню,що в них стоїть?То консультантка казала ,що її ціна 10 000,моя ж по розмірам майже в два рази менша,а вийшло по ціні майже так,підприємця питаю,чому так,а він каже ,то стара ціна тієї кухні -зараз їїціна 14-15 тис,але це вже було після завдатку,тобто дороги назад уже не було.Ціну спочатку вони свідомо занижують,чим вводять в оману клієнтів.

Багато залежить від плити з якої роблять дверцята. Є прості і лаковані. Так от з лакованими ціна майже в два рази вища. Тоді коли я заказував там ще червоної кухні не було. Там якась зелена стояла, точно вже не пам'ятаю. Я заміряв з точністю до 5-10 см, тому з ціною проблем у мене ніяких не було. Мабуть Вам потрібно було теж приблизно заміряти, тому що та кухня що в них стояла могла здатись Вам більшою.
Записаний
sala-svetlana
« Відповідь #11 : 10 Березня 2011, 22:31:52 »

а в кухні, де постійно попадає вода, плита здувається практично зразу
То було один раз,що вода попала ,бо чоловік окожушкою шланги обмотав і більше не капає на плиту.Але де ви таке бачили,щоб для кухні використовували такі матеріали,раз накапало - і по меблях.В них в рекламному буклетик вказується  -якісна плита ДСП та МДФ.

Відповідь від: 10 Березня 2011, 22:26:56
Багато залежить від плити з якої роблять дверцята. Є прості і лаковані. Так от з лакованими ціна майже в два рази вища. Тоді коли я заказував там ще червоної кухні не було. Там якась зелена стояла, точно вже не пам'ятаю. Я заміряв з точністю до 5-10 см, тому з ціною проблем у мене ніяких не було. Мабуть Вам потрібно було теж приблизно заміряти, тому що та кухня що в них стояла могла здатись Вам більшою.
Лакована там стоїть і лаковану заказували,по розмірам вони зразу не рахують вам.Колись,як вони самі розказували ,рахували зразу по розмірам,а зараз ні,не вигідно їм.На місці ж можна "накрутити".Оце і є їхня недобросовісність.
Записаний
Dron
« Відповідь #12 : 10 Березня 2011, 22:34:42 »

Колись,як вони самі розказували ,рахували зразу по розмірам,а зараз ні,не вигідно їм.На місці ж можна "накрутити".Оце і є їхня недобросовісність.

Тоді все ясно, коло я замовляв то рахували при мені, навіть передзвонювала до майстра уточняла деякі деталі. Коли ви замовляли? На початку 2010 такого ще не було.

Записаний
sala-svetlana
« Відповідь #13 : 10 Березня 2011, 22:37:51 »

А як це так ,що фірма не має власної печатки?Мій чоловік колись був дрібним підприємцем,торгував на базарі,і то в нього була печатка,а тут фірма зі стажем близько 5 років .

Записаний
Dron
« Відповідь #14 : 10 Березня 2011, 22:50:08 »

А як це так ,що фірма не має власної печатки?Мій чоловік колись був дрібним підприємцем,торгував на базарі,і то в нього була печатка,а тут фірма зі стажем близько 5 років .

Якось над цим не задумувався навіть. Завжди давав завдаток не вимагаючи ніякої квитанції, бо знав що вони там не перший день сидять і в разі чого їх можна було б знайти. Я просто брав того хлопчини номер тел. і час від часу надзвонював, цікавився як там моє замовлення.
Думаю якщо схочуть розвести то печатка тут не поможе.
Записаний
May
« Відповідь #15 : 10 Березня 2011, 22:51:48 »

скажу так.... необхідно самому чітко усвідомлювати, яким повинен бути кінцевий результат.
тобто, більш-менш орієнтуватись.  і зайняти відразу рішучу впевнену позицію. і відразу ж обумовити ціну. і зауважити увагу продавця, що ціну фіксуємо. і крапка. а квітанцію на аванс обовязково вимагати. немає печатки? коли буде? добре, зустрінемось тоді-то, тоді-то. і памятати, що саме попит диктує пропозицію, а виробників корпусних меблів в нашому регіоні більш ніж достатньо.

слабинку дали. та с ким не буває. хоча, прикро...
Записаний
Мілана
« Відповідь #16 : 10 Березня 2011, 23:00:27 »

А як це так ,що фірма не має власної печатки?
Підприємець має право працювати без печатки. Просто на чеку має так і писати - без печатки.
Думаю якщо схочуть розвести то печатка тут не поможе.
Це так.
Записаний
sala-svetlana
« Відповідь #17 : 10 Березня 2011, 23:07:12 »

Дуже часто в інтернеті попадаються на очі так звані "чорні списки" ,ну і подумала,що не завадило і тут на форумі  мати такий чорний список.Погодьтеся,краще мати хоч якусь інформацію,а там собі думай.Таких неблагонадійних і недобросовісних фірм в наш час розвелося дуже багато.Там турфірма когось кинула,там  з вікнами  проблема,там банк вас кинув.Діліться  інформацією,не будуть інші  на таке попадатися.

Відповідь від: 10 Березня 2011, 23:02:48
виробників корпусних меблів в нашому регіоні більш ніж достатньо
Щось не могла найти інформаціі про таких.А тут купилась на гарно оформлений буклетик.Це вже потім дізналась пр нормальну одну більш-менш,але вже було пізно.
Записаний
Dron
« Відповідь #18 : 10 Березня 2011, 23:09:32 »

Дуже часто в інтернеті попадаються на очі так звані "чорні списки" ,ну і подумала,що не завадило і тут на форумі  мати такий чорний список.Погодьтеся,краще мати хоч якусь інформацію,а там собі думай.Таких неблагонадійних і недобросовісних фірм в наш час розвелося дуже багато.Там турфірма когось кинула,там  з вікнами  проблема,там банк вас кинув.Діліться  інформацією,не будуть інші  на таке попадатися.

Як би це сумно не звучало, но в більшість проблем винуватий сам клієнт.
Записаний
Alexander
« Відповідь #19 : 10 Березня 2011, 23:11:26 »

о ти May зажди така як пишешь Посмішка
я сам в сахарі якось шафу купе замовляв, і ота чорненька (файна дівчина)
так мені мозги запудрила що я ледь 90 процентів завдаток не заплатив Посмішка
я навідь не звернув сильної уваги шо вона дюйми з сантиметрами путає Крейзі
добре що п"яте(шосте) чуство включилось, і я роскланявшись, ніжно пообіцявши зайти знову, ретіровався Посмішка
обійшовши три - чотири крапки, - знайшов то шо мені треба.
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
Сторінок: [1] 2 3 ... 8   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша