|
doktor-maks
|
 |
« : 08 Лютого 2008, 16:14:34 » |
|
170 bpm і вище... А музика одноманітна, на мою думку
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:56:50 від DJPuvo »
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #1 : 08 Лютого 2008, 18:38:32 » |
|
мах послухай Roni Size чи DJ Hype.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #2 : 09 Лютого 2008, 01:00:15 » |
|
Я живу цією музикою, починаючи з 96 року і вважаю її дуже цікавою і багатогранною, оскільки Драм енд бейс включає в себе мотиви як репу, так і джазу, не рахуючи найрізноманітніші мотиви самого ж dnb.
-На сьогоднішній момент є актуальним ДНБ з мотивами Хард Рок музики, дуже цікавий саунд в коктейлі з Техстепом (послухайте: 7th Boulevard - Memories або John B - який зробив ремікс на Мерліна Менсона ). -Також дуже актуальним є інтеліджент, драмфанк, який витіснив ліквід фанк у 2004 році (підстилі ДНБ) - звучання напів джазове, напів фанкове, мега позитивна музика, і дуже легка для прослуховування (прикладом виконавців даного стилю є: Bungle, D.Kay, Danny Bird...) - Атмосферік: легкі вейви саунду, дуже гарні з гарною лінією біта та жіночими голосами на фоні (Adam F - Circles - один з батьків атмосферік днб, ну і відомі Роні Сайз, PFM, Orange & Blue і т.д.) - Електростеп: веселі мотиви з явно вираженими електро мотивами, пікалками та квакалками=) (Shapeshifter, John B) - Нейро фанк або Нью Фанк, це видозмінений техстеп, тобто те, в що він інтегрувався за останні 4 роки - це загадкові звуки, часом атмосферичні, часом звуки з триллерів)) в перемішку з драйвовою лінією бітів та скрипучими басс лініями з викрученими частотами, цей стиль найпоширеніший в нічних клубах на даний момент, послухати можна: NPhect & Dizplay, Skynet, SKC, Chook, Cause 4 Concern -це мої улюблені колективи - і накінець Хардстеп- вирізняється дуже важкою лінією біту, як правило діджеї грають цю музику під ранок, і я в тому числі)), щоб розігнати народ)) представник і один з батьків даного напрямку є Technical Itch, Dylan, Temulent...
Це так, загальна інформація, для тих, кому цікаво можу допомогти в більш детальній інформації
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:40:30 від DJPuvo »
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #4 : 09 Лютого 2008, 15:41:15 » |
|
О! фточку +1 рекомендую всім теж)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Starko
|
 |
« Відповідь #5 : 09 Лютого 2008, 23:25:44 » |
|
я теж дуже люблю цю музику коли слухаю то просто розтворяюсь))доречі багато народу в Калуші почали слухати драм принаймні майже всі мої знайомі))такшо DRAM&BASS рулить)) 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:42:22 від DJPuvo »
|
Записаний
|
;-)
|
|
|
|
Fanzidon
|
 |
« Відповідь #6 : 11 Лютого 2008, 16:37:48 » |
|
послухайте Black Sun Empire...жестяк!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:44:57 від DJPuvo »
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #7 : 11 Лютого 2008, 16:41:25 » |
|
дай сцилку 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
Fanzidon
|
 |
« Відповідь #8 : 11 Лютого 2008, 17:27:49 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #9 : 11 Лютого 2008, 17:56:23 » |
|
дякую +1 зачьотна вєщь 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:45:11 від DJPuvo »
|
Записаний
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #10 : 19 Лютого 2008, 17:22:36 » |
|
послухайте Noisia...
А взагалы Драм ен бейс в Україні тільки в стадії зародження, насправді цей стиль музики є андеграундом, в глобальних масштабах теж. Можна тільки виділити Лондонський клуб Fabric Live, розмірами як стадіон "Олімпійський", то це клуб який пропагує тільки dnb
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:46:05 від DJPuvo »
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #11 : 19 Лютого 2008, 17:29:25 » |
|
мене завжди цікавило питання. як правильно драм енд бейс чи драм енд басс. ????!!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
walkman
|
 |
« Відповідь #12 : 19 Лютого 2008, 18:51:20 » |
|
... і чи Друм енд бейс/басс ?! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Не издевайтесь да неиздёваны будете !!!! ...
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #13 : 22 Лютого 2008, 12:48:15 » |
|
 друм ен байс
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #15 : 28 Лютого 2008, 13:19:19 » |
|
Насправді звучить правильно Драм енд Бейс або Ді Ен Бі скорочено  А взагалі не це важливо в даному напрямку, важливо розуміти його відмінність від усіх інших клубних стилів
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:46:33 від DJPuvo »
|
Записаний
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #16 : 28 Лютого 2008, 13:37:37 » |
|
послухайте Black Sun Empire...жестяк!
доречі вони завтра в Києві виступають) і туди попадаааюююю 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #17 : 13 Травня 2008, 17:30:05 » |
|
По можливості дам тобі халявний ресурс з мп3, я доречі написав 1 трек з реп начиткою репера з Калуша, послухай, скажи своє резюме) Olk - Get Ready feat. D.E.C. http://upload.com.ua/get/900133739
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Пиво