Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 19:37:56
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Насалик балотуватиметься не у Калуші — “там, де Сич” (1 коментар)
- Володимир Іваницький: Суд видав припис про арешт правозахисниці, яка брала участь в “Автомайдані” (1 коментар)
- Проблема з поставкою медикаментів у Калуську ЦРЛ вирішена
- На День Калуша Лепса не буде, зате буде Бабурка! (4 коментарі)
- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 ... 3 4 [5]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Від такого очі не відведеш … прикре  (Прочитано 3307 раз)
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
ksenya
« Відповідь #80 : 16 Червня 2011, 10:58:09 »

Ну на мою думку в youtube це, мабуть,занадто. Магазини-це інше. Це заради безпеки і, мабуть, з відповідного дозволу. А з іншого боку:
це відео треба крутити по всіх учбових закладах Посмішка
вони ж публічно тусуються, причом тут особисте життя в такому вигляді Посмішка
Може, хтось, побачивши, задумається...
Записаний

Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым
                   (No items to show)              Бурмака - Шоколад
derevynka
« Відповідь #81 : 16 Червня 2011, 19:14:58 »

Може, хтось, побачивши, задумається...

Так МИ САМІ це бачимо кожний день - наші друзі , знайомі , родичі , сусіди , співробітники - ми не лише бачимо , але й часто беремо участь чи допомагаємо напитись  Сумний
Записаний

Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі .  http://vimeo.com/12698818  -- Радянська історія
gaar
« Відповідь #82 : 16 Червня 2011, 21:42:39 »

Ну на мою думку в youtube це, мабуть,занадто
В житті бачите таке мало некожній день і нічого, а коли дивитесь на монітор викликає незадоволення  Дивно
Записаний

ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
Sunny
« Відповідь #83 : 16 Червня 2011, 21:53:32 »

я - за те, щоб ми викладати СВОЇ фото чи відео - нехай і у ТАКОМУ вигляді... а смакувати бідою інших, насміхатися - це принизливо і для себе, і для тих, кого "славимо"...
Записаний
chuck
« Відповідь #84 : 16 Червня 2011, 22:46:40 »

Бог береже п’яниць та дітей.
Записаний

Живя, будь жив, будь совершенно жив. И делай все, что хочешь. Всё будет хорошо. Учитель
Не спрашивай, по ком звонит колокол: он звонит по Тебе. Эрнест Хемингуэй
Есть только миг, между прошлым и будущим — именно он — называется «жизнь»! © Леонид Дербенёв
LEB
« Відповідь #85 : 16 Червня 2011, 23:41:19 »

"собі ми адвокати а чужим судді"не знаю хто сказав не знаю
Записаний
derevynka
« Відповідь #86 : 17 Червня 2011, 00:42:38 »

а смакувати бідою інших, насміхатися - це принизливо і для себе, і для тих, кого "славимо"...

дивно . можна подумати що це відео попало на "Веселуха" чи щось типу того Сумний Якраз то навпаки - в даній темі яка називається " Від такого очі не відведеш … прикре  " воно і знайшло своє місце . І де ж це смакування чи сміх ? Може якраз навпаки - підняти це питання щоб наразі більше ніхто не зміг ( навіть при наявності супере-пупер відеокамер ) зняти подібне відео . 

А часто герої від бутилки сідають за кермо - тоді думаю смакувати бідою інших і насміхатись доведеться не лише форумчанам

« Останнє редагування: 17 Червня 2011, 03:00:41 від derevynka » Записаний

Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі .  http://vimeo.com/12698818  -- Радянська історія
ksenya
« Відповідь #87 : 08 Липня 2011, 08:57:01 »

В житті бачите таке мало некожній день і нічого, а коли дивитесь на монітор викликає незадоволення
Ну, на щастя, не кожен день...І чому Ви вирішили, що в житті - "нічого"? В мене це викликає незадоволення всюди однаково!
Відповідь від: 08-07-2011, 08:52:58
Так МИ САМІ це бачимо кожний день - наші друзі , знайомі , родичі , сусіди , співробітники - ми не лише бачимо , але й часто беремо участь чи допомагаємо напитись
Вважаю, що не треба узагальнювати. Тим, що "допомагають" -  Культурно.
А взагалі не варто звинувачувати когось, в кожного своя голова, то нехай кожен відповідає за себе
Записаний

derevynka
« Відповідь #88 : 08 Липня 2011, 10:54:04 »

Вважаю, що не треба узагальнювати.

точно . тому я й написав "бачимо ... беремо участь ЧИ допомагаємо напитись "  .
Записаний

derevynka
« Відповідь #89 : 10 Липня 2011, 16:53:29 »

ось ще одну новину знайшов - типу "відпочили" називається

http://www.lifenews.ru/news/63023

в трагедії напевне буде звинувачений власник ставка а не пяні свині  Сумний
Записаний

yaro my
« Відповідь #90 : 22 Серпня 2011, 19:57:36 »

Написав в ЖЖ:http://ya3223.livejournal.com/19184.html і сюди якраз в тему.
Передмова:
Якщо посадити саджанець і правильно доглядати, то виросте дерево і буде давати врожай на радість садоводу. Але якщо посадити саджанець в бідний грунт, погано поливати, затінити його, не створити придатних умов для росту - то він зачахне, або виросте кволим, кривим, безплідним. Аналогічно з вирощуванням і вихованням дітей, хоча людський огранізм має генетичний потенціал на порядок складніщий за рослинний.
 В фільмі «ZEITGEIST Moving Forward» (Дух часу-3.Наступний крок.) переконливими прикладами показали, що умови, в яких ростуть діти в початковий період після народження, і навіть ще під час перебування в утробі, в значній мірі впливають на процес розвитку людської істоти. І в вирішальній мірі - на формування складу психіки особистості і його суспільної адекватності. Яка частина генетично обумовленого потенціалу проявиться (виросте з дитини Мауглі чи Моцарт) - залежить як від батьків, так і від вихователів.
То була передмова, тепер бувальщина:
 Іду по Лесі Українки. Доганяю невисоку жінку по комплекції і віку схожу на персонажа Наталії Крачковської в фільмі "Іван Васильович міняє професію". За руку веде чотирирічного сина. Взута в босоножки без застібок, на високих каблуках-корках, тому ноги підвертались через крок. Роздивився я ці деталі після вчинку жінки, який мене дещо шокував: вона вдарила сина ззаді по плечу, смикнула його за долоньку, з навіженим криком: "Ти г**но шмаркате, сопляк..." і таке інше. Злість за свої короткі ноги і незручне взуття вона виплеснула на сина. А хлопчик , якого вона шарпнула за руку, благаюче залепетав: "мамо, мамо". А що в цій ситуації залишалось малому? В такому віці, коли мама ще являється для дитини основним провідником у великий світ і визначальною його частиною.
 Першим поривом моїм було: догнати ту бабу, так само її шарпнути за руку, і накричати на неї. Але це було би ще одним шоком для дитини, та й по правді мені не стало духу на таке і я вирішив не вмішуватись. Пройшов повз шкутильгаючу горе-виховательку. А тепер постало купа запитань: чому таким мамам Бог дає дітей? Чи є таким вчинкам оправдання: тої жінки і моєму не втручанню. А як би вчинили Ви: на її місці і на моєму? Пройдуть роки, хлопчик виросте, але яким?
Є таке твердження: виховання дитини починається з виховання дівчинки, яка стане мамою.
Напевно, перша з мам - біблейська Єва теж не мала гарного виховання, та й звідки. З ребра зліпили, і все виховання заключалось в заборононі їсти з дерева пізнання. А якщо серйозно, то чому люди такі жорстокі, навіть дикі звірі не ведуть себе так зі своїми дітьми.
« Останнє редагування: 22 Серпня 2011, 20:06:07 від yaro my » Записаний
DVania
« Відповідь #91 : 22 Серпня 2011, 20:08:56 »

І я таке теж не раз бачив,і не завжди стримувався,правда я нікого не шарпав,але в усній і напевно не дуже коректній формі(мені деколи важко стримуватись)пояснював що якби вона була моя жінка(моя би так не поступала з дитиною) то я би їй допоміг відчути те,що відчуває її дитина.
Записаний

СЛУХАЙ ТУТ radio Vanya
Alexander
« Відповідь #92 : 23 Серпня 2011, 12:13:16 »

дитина, років до 5 -6 формуе собі світ, потім починае його вивчати.
може це не діє в загальному на всіх, але в більшості воно так.
і та мамаша відноситься до своєї дитини так, як відносились до неї в дитинстві
таке собі - нормальне ненормальне або навпаки Посмішка
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
yurko
« Відповідь #93 : 23 Серпня 2011, 12:24:35 »

Хочу сказати, що не знаю як ставилися до маленького Александра і як він ставився до своїх маленьких дітей, але бачачи які ті діти зараз чемні, виховані, стримані і спокійні, можу висловити Саші і Любі великий респект!

А ні.

Набрехав.

Я бачив відео, як діти бавилися, галасували, навіть розбили мамину вазу, (чи тарілку, вже не пригадую), але не прилетів хтось з батьків і не пошматував дитячі сідниці.
Загалом то велике мистецтво - виховати добрих дітей!
Записаний

ksenya
« Відповідь #94 : 23 Серпня 2011, 12:25:45 »

І я таке теж не раз бачив
На жаль це у нас не рідкість. От зовсім недавно також бачила подібне біля технікуму: двоє хлопчиків собі бігали ( десь 3 і 2 роки) поки мами сиділи на лавці. Потім, як часто буває, почали бігати-втікати, маленький так біг, що впав і, виглядало, сильно вдарився. Так мама його догнала і ще додала. Інша, мабуть, була врівноваженіша, бо свого лише вичитувала, щоб не біг далеко.
Мені, правда, сміливості не вистачає щось казати.
Записаний

Lana
« Відповідь #95 : 23 Серпня 2011, 12:33:01 »

Не можу нікого засуджувати, не знаючи ні цієї людини, ні умов  життя… Звичайно це дуже прикро , що такі ситуації існують. Але думаю , що і жінка в цей час була нещасна ( не треба списувати на короткі ноги і невдале взуття). Може і їхній тато в цей час десь п’яний розважався, може ще якість проблеми. Повторюю, це дуже погано…. Але  найлегше засудити жінку, в якої здають нерви.
Записаний
Alexander
« Відповідь #96 : 23 Серпня 2011, 12:56:42 »

Хочу сказати, що не знаю як ставилися до маленького Александра і як він ставився до своїх маленьких дітей,
нехочу оказатися в ідіотах Крейзі, мій старший получив від мене два раза, коли йому було років 2 - 3, по задниці пару раз рукою Посмішка
на малу, їй зараз 10, голосу в сім"ї навідь ніхто не піднімав, вона взагалі не знає шо таке бути вдареною Посмішка
Записаний

yurko
« Відповідь #97 : 23 Серпня 2011, 16:11:05 »

Але на противагу тим дітям, котрих товкли щодня, доки не виросли і не почали здачу давати  Крейзі, ваші діти чемні.

Треба робити правильні висновки.

Ще Одна форумчанка висловилася так. Там де  діти бачать приклад культурних батьків, що не говорять дурниць, не лаються, не наговорюють поганого на родичів і знайомих - діти виростають добріші і культурніші. А у сім'ях, де діти щодня чують: "Стара! давай жерти!" і т.п., такі ж і діти виростають. Це закономірне явище.
Ще правда є і генетична складова. Перевірено на власному життєвому досвіді.
Записаний

Alexander
« Відповідь #98 : 23 Серпня 2011, 17:11:10 »

так, діти беруть приклад з батьків в першу чергу, генетична складова тут не є домінірующею Посмішка
Записаний

Сторінок: 1 ... 3 4 [5]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша