|
doktor-maks
|
 |
« : 16 Липня 2007, 13:12:00 » |
|
Я склав список опитування згідно з тим, що мені відомо, і керуючись власним смаком. Представлені співачки і співаки, репертуар яких переважно є україномовним і які відомі широкому загалу. Вкажіть трьох, найдостойнішіх на Ваш погляд, виконавців. Прошу з розумінням поставитись до того, що певні виконавці не внесені в список. Якщо такі є, то не поспішайте голосувати, напишіть, і будуть вони додані у список!
Наш рейтинг українських виконавців Станом на 15.02.2008
Ані Лорак 8 (16%) Тіна Кароль 4 (8%) Наталка Могілевська 1 (2%) Олександр Пономарьов 4 (8%) Віктор Павлік 2 (4%) Тарас Петриненко 1 (2%) Оксана Білозір 1 (2%) Марія Бурмака 9 (18%) Іво Бобул 0 (0%) Ель-Кравчук 1 (2%) Павло Зібров 2 (4%) Ірина Білик 1 (2%) Катя Чілі 4 (8%) Віталій Козловський 0 (0%) Таісія Повалій 2 (4%) Іван Попович 1 (2%) Василь Зінкевич 2 (4%) Лілія Сандулеса 0 (0%) Руслана Лижичко 6 (12%) Надія Шестак 1 (2%) Всього голосів: 19
Вибули: Лілія Сандулеса, Віталій Козловський, Іво Бобул (в них 0 голосів).
Згідно побажань та зауважень додано: Катя Бужинська, Михайло Поплавський, Алла Кудлай.
Лічильники обнулено. Голосуємо заново! Вкажіть трьох, найдостойнішіх на Ваш погляд, виконавців.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 15 Лютого 2008, 11:01:34 від doktor-maks »
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #1 : 17 Липня 2007, 09:05:05 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #2 : 17 Липня 2007, 12:58:38 » |
|
Є ще Лілія Сандулеса, Іван Попович, Василь Зінкевич. А Павло Зібров і Оксана Білозір - не такий вже і нафталін  !
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Рибка
|
 |
« Відповідь #3 : 18 Липня 2007, 11:30:22 » |
|
Щось я не чула щоб мій чоловік слухав Іво Бобула :hifi:
|
|
|
|
|
Записаний
|
І все буде добре, для кожного з нас. І все буде добре, настане наш час. 
|
|
|
|
Svit
|
 |
« Відповідь #4 : 18 Липня 2007, 16:08:29 » |
|
Це в1н любить,а слухати не встигае.. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #5 : 21 Липня 2007, 23:00:28 » |
|
гггггггггггг 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #7 : 29 Липня 2007, 13:17:58 » |
|
А для мене трьох варіантів виявилось замало!  Довелось довго обирати достойніших із достойних.
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #8 : 30 Липня 2007, 12:53:57 » |
|
звичайно список дуже маленький,але я вибрав 2. І тепер думаю що третім можна було додати зіброва, бо мені подобається в нього одна пісня.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #9 : 30 Липня 2007, 13:27:23 » |
|
Чесно кажучи, довго думав, вирішив розставити так:
1. Пономарьов за пісні "Варто чи ні", "Чомусь так гірко плакала вона" 2. Бурмака - "Не бійся жити" 3. Могилевська за "Вільний птах"
Незнаю, можливо в когось з них ще є якісь хороші пісні, проте я їх не чув... Взагалі, не являюсь шанувальником українських виконавців (саме виконавців, не груп).
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
лесик
|
 |
« Відповідь #10 : 30 Липня 2007, 15:46:57 » |
|
Довго не вагаючись вибрав! 1. Бурмака- одним словом хороші пісень 2. Ель Кравчук - під них файно спати 3. Руслана - Фольк, сила 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Терпи, терпець тебе шліфує
|
|
|
|
|
|
Svit
|
 |
« Відповідь #12 : 08 Серпня 2007, 16:52:31 » |
|
А я давно проголосувала,але не написала,кого 1 за що.Оск1льки я половини з них не знаю,то... Ан1 лорак-пам ятаю,як вона з явилась 1 мен1 подобалась Та1с1я Повал1й-подобаеться 11 голос Бурмака-знайшла випадково в 1нтернет1 1 дуже полюбилась мен1,хорош1 п1сн1,не погане виконання...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #13 : 17 Вересня 2007, 17:22:44 » |
|
А я за Пономарьова, він один залишився з Українських співаків, які не перейшли на рускі пісеньки А Пономарьов вчора в Франіку виступав з живою групою на концерті у підтримку певної політичної сили. І Гімн України він співає дуже файно
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #14 : 18 Вересня 2007, 23:31:45 » |
|
Цікаво, яка то політична сила була?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #15 : 19 Вересня 2007, 11:42:21 » |
|
Ціную твоє почуття гумору. НУНС, звичайно. Він з лідерами НУНС пів України об'їздив. Хіба в Калуші з Луценком не був? Трохи не по темі, зате про Пономарьова
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #16 : 16 Жовтня 2007, 12:27:05 » |
|
Чого це новоприбулі рокери не голосують, до прикладу, за Аллу Кудлай? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #17 : 16 Жовтня 2007, 12:51:51 » |
|
 вони проголосували за бурмаку 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
romashkin
|
 |
« Відповідь #18 : 16 Жовтня 2007, 13:44:40 » |
|
Чого це новоприбулі рокери не голосують, до прикладу, за Аллу Кудлай?  тому не голосують, що її немає в переліку для голосування 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks