Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 19:27:49
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Насалик балотуватиметься не у Калуші — “там, де Сич” (1 коментар)
- Володимир Іваницький: Суд видав припис про арешт правозахисниці, яка брала участь в “Автомайдані” (1 коментар)
- Проблема з поставкою медикаментів у Калуську ЦРЛ вирішена
- На День Калуша Лепса не буде, зате буде Бабурка! (4 коментарі)
- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: [1] 2   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Ремонт TV-DVD , інша складна побутова техніка  (Прочитано 1283 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Remkomplekt
« : 21 Лютого 2011, 17:08:05 »

Ремонт складної побутової техніки.

Сучасні телевізори.

Програвачі DVD, Монітори компютерні LCD-TFT.

Стабілізатори живлення, адаптери живлення (блоки, модулі).

Відновлення електронних модулів управління котлів-систем опалення.

Ремонт компютерного "заліза", периферії .

Заправка і ремонт принтерів.

Телефон 068 188 27 67
« Останнє редагування: 08 Жовтня 2011, 23:59:06 від syddia » Записаний
May
« Відповідь #1 : 21 Лютого 2011, 17:18:21 »

запитання. я не знаю як за ступенем складності, але вже багато років не можу відремонтувати прес для прасування. чесно кажучи, вже й не памятаю які проблеми озвучувались попередніми майстрами -  так давно це було. надзвичайно потрібна в дом. гос-ві річ, без якої доводиться обходитись в "ущерб" вільному часу, який можна проводити з більшою користю і задоволенням. та це таке.... виробництво вітчизняне (кінець 90-х рр.). можливо, знайомі з такого виду технікою.
Записаний
Zubik
« Відповідь #2 : 21 Лютого 2011, 19:06:51 »

Відновлення електронних модулів управління котлів-систем опалення .

А ну-ну, з сего місця докладніше, будь-ласка, чи дозволено "ПТБ по обслуговуванні систем опалення"  ремонт модулів управління?
Цікавлюсь по причині категоричного запевняння товариша, який обслуговує такі системи, що несправні плати він ломить на місці та віддає уламки газді, звичайно, після встановлення нової плати  Шокований
« Останнє редагування: 21 Лютого 2011, 20:35:29 від Zubik » Записаний

Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Мілана
« Відповідь #3 : 21 Лютого 2011, 20:55:37 »

Цікавлюсь по причині категоричного запевняння товариша, який обслуговує такі системи, що несправні плати він ломить на місці та віддає уламки газді, звичайно, після встановлення нової плати
Точно знаю, що мій знайомий ремонтує начинку котлів. Йому привозять хлопці, які встановленням і ремонтом котлів займаються. Не знаю, чи вони повідомляють, що деталі після ремонту, чи видають за нові.
Записаний
Remkomplekt
« Відповідь #4 : 21 Лютого 2011, 22:12:06 »

запитання. я не знаю як за ступенем складності, але вже багато років не можу відремонтувати прес для прасування. чесно кажучи, вже й не памятаю які проблеми озвучувались попередніми майстрами -  так давно це було. надзвичайно потрібна в дом. гос-ві річ, без якої доводиться обходитись в "ущерб" вільному часу, який можна проводити з більшою користю і задоволенням. та це таке.... виробництво вітчизняне (кінець 90-х рр.). можливо, знайомі з такого виду технікою.

Добрий вечір . Нема змоги відповідати щвидко .
По суті девайса - знайомий тільки з промисловими пресами прасування - як у майстернях індивідуального пошиву . Це доволі громіздкі преси , з капілярною подачею пари і спеціальними струбцинами для зажимів . Ну коли ковнірці формують в піджаках , запресовують грубі шви кишень накладних у джинсах і тд .. Домашнього вжитку - знайомий з генераторно-паровими пресами ..
Часів 90х років , вітчизняні , побутові - не стикався . Припустити можна , що це тільки нагрівного типу - з малотемпературними тенами прес .

Отже судячи з повідомленого - майстри були , і по якійсь причині не змогли відлагодити . Припускаю - у звязку з відсутністю замінних елементів , або механічна поломка , яку без токарно-фрезерних робіт - неможливо відремонтувати .. Мало даних про виріб , тому припущення такі . З свого боку можу заявити , що практично можна все відремонтувати . Але існує поняття доцільності і вартості ремонту .
Якщо замінних оригінальних елементів неможливо дістати - тоді потрібна зміна конструції і так зване "кулібінство" - а це великі затрати часу , які в суммі з заміннмми елементами - стануть дуже великі до оплати , і сам девайс - у порівнянні з користю яку він приносить - стає нелогічний у такому ремонті . Припускаю що попередні майстри - саме тому і не відремонтували .
Девайс "прес для прасування" - не входить в перечислені вище типи речей .
Тому що це більше механічна річ - ніж електронна , хоча має як мінімут електричні тени , або плюс парогенератор .

Це специфічна річ . І по своєму складна - по причині вище описаних , які як висновки з сказаного Вами .

Все в принципі можна відремонтувати . Але ціна ремонту може бути дуже висока . Якщо охота відновити девайс все одно є - то перепишіть уважно бірочки на девайсі .. Мусить бути етикетка-бірка з назвою і маркування типу або моделі .. Важні всі назви - для ідентифікації .
Вкажіть чи є парогенератор  .
Можу порадитись з майстром який обслуговує швейно-галантерейну фабрику . Можливо є щось спільне з промисловими прасовочними пресами .
Правду кажучи - несподіване запитання по девайсу .  Посмішка

Відповідь від: 21 Лютого 2011, 21:34:39
Zubik
Цитата: Remkomplekt від Сьогодні в 17:08:05

А ну-ну, з сего місця докладніше, будь-ласка, чи дозволено "ПТБ по обслуговуванні систем опалення"  ремонт модулів управління?
Цікавлюсь по причині категоричного запевняння товариша, який обслуговує такі системи, що несправні плати він ломить на місці та віддає уламки газді, звичайно, після встановлення нової плати  Шокований

Питання "дозволеності" і питання ПТБ по системах опалення - дуже розмите і неконкретне у нас взагалі ..
Існує масса міфів і всякого роду домислів - які мають корені походження як від продавців систем опалення , так і від виробників .
Як такий спрос - весь з Власника системи опалення , який сам вирішує що робити , коли система опалення зупинилась . Як правило - головне аккуратний діагнох спеціаліста , який виділив конкретно несправність у електронному модулі управління .
Перевірив всі датчики , виключив всі причини - і конкретно , увірено , як резюме - вказав проблему у модулі управління котлом-системою опалення .

Ремонтники котлів-системи опалення діляться на декілька типів спеціальностей . Є слюсарно-механічно-монтажні спеціалісти , але вони не в змозі відремонтувати електронний модуль - який є спеціфічним вузлом котла-системи .
Як правило 9 з 10 поломок котла - не повязані з електронним модулем .
Є масса інших причин .

Тепер по самих модулях .
Якщо не було дилетантського або некваліфікованого втручання  , то модуль електронний - ремонтується .
Всі елементи які потребують заміни - ставляться такі - які не міняють параметрів модуля і не змінюють його параметри , межі керування системою , не вносять змін жодних у конктрукцію оригінальну .

Тут важно саме це .
Ну я спілкуюсь з людьми і подібного роду міфи чув .
Можу сміливо сказати у порівнянні - шо наприклад автомобіль з турбіною і бортовим компютером - не ремонтується в гаражі кожному . Потрібен досвід , спеціальні прилади і саме головне - інформація по виробу кокретному .
Ремонтують турбіни і бортові компютери ..

Ну припустімо сталась аварія на дорозі , то відповідальність несе власник авто - перед ДАІ . А не історія - що авто колись було в сервісі і ремонтувалось .
Так само і котел-система опалення . Є власник котла-системи опалення і газ-контора з якою укладений договір .
А газ-конторі не цікаво - як Власник системи ремонтує і сервісує свою систему .
Ну я заскочений у спробі порівняти одно з іншим .. Пояснюю як можу .  Посмішка

Хочу добавити .
Є боротьба конкурентна серед сервісантів , які порорджують всякого роду інсинуації і міфи .
Ну в принципі все доволі банально - по причині того , що народ доволі бідний - а електронні модулі , тупо як вузли - накладно міняти просто на новий .
Ціна кусюча . Інколи може складати з всякими доставками і замінами - половину вартості котла .
Інколи просто хочуть продати цілий модуль , тому що це простіще .. і так далі . Все повязано .
Основна проблема - наша соціально-середня фінансова малозабезпеченість .
У кого є солідна забезпеченість - не рахується з такими нюансами і не старається думати де дешевше - головне швидше для забезпечених , щоб не перейматись проблемою роботи системи опалення .

Селяві
Ну це філософія буття вже і всякі негаразди економічні у основній массі . Я бачу тільки в цьому проблему .

Ну щодо міфу про уламки - то ремонтник не має права ламати модуль - по причині того , що це не його власність .
Власник має мати аутентичний вузол старий на руках .
Інакше це пахне всякими несуразицями і самоуправством , яке вигадав хтось собі сам .. Причини я здогадуюсь , проте це не важно в принципі .. це шось з чергових міфів , які є породженням проблем і причин описаних вище .

Записаний
yurko
« Відповідь #5 : 21 Лютого 2011, 22:19:24 »

Ого які розлогі відповіді!!!!!!!

Вам батєнька можна мабуть не лише техніку пробувати ремонтувати, але і у людських душах покопатися Підморгую

Ну та це жарт, а якщо серйозно, то після такого ґрунтовного розяснення, я б вже не боявся нести до Вас в ремонт навіть улюблені девайси Підморгую

Гарного бізнесу!
Записаний

Remkomplekt
« Відповідь #6 : 21 Лютого 2011, 22:45:41 »

Ого які розлогі відповіді!!!!!!!

Вам батєнька можна мабуть не лише техніку пробувати ремонтувати, але і у людських душах покопатися Підморгую

Ну та це жарт, а якщо серйозно, то після такого ґрунтовного розяснення, я б вже не боявся нести до Вас в ремонт навіть улюблені девайси Підморгую

Гарного бізнесу!

Ой .
Дяки , дяки . Я не сам . Нас компанія ,  спілка колег різного роду спеціалізації - в різний момент всі розподіляються по замовленнях .
Просто я умовив , що треба користуватись соціальними мережами - для реклами в першу чергу і для контактування таким способом .
От і зареєструвався у відповідному тематичному розділі .

Насправді цей бізнес так собі .. це важко назвати бізнесом , коли все своїми рученьками робиш .
Фактично це просто робоча спеціальність .
Важко назвати столяра чи автомобільного моториста - бізнесменом .

Шуткуючи скажу , що не слухався мами - яка казали "синку йди вчитися на депутата " .. не послухав маму ..  Посмішка шуткую звісно ..

Раз в сутку є можливість вечером поспілкуватись по сабжах проблем .
Якщо є у когось питання - пишіть тут або в час від 10 ранку до 19 вечера дзвоніть .

Записаний
May
« Відповідь #7 : 22 Лютого 2011, 12:36:29 »

« Відповідь #4 : Вчора в 22:12:06 »

дякую. в першу чергу, за увагу.

перепишу маркування,  а вже потім вирішимо чи доцільно ремонтувати цей агрегатик.

дякую.  Посмішка
Записаний
vover
« Відповідь #8 : 23 Лютого 2011, 12:52:35 »

Хотів би спитати чи ремонтуєте двд приводи, і чи доцільно їх взагалі ремонтувати
Записаний
Гикач
« Відповідь #9 : 23 Лютого 2011, 21:38:49 »

Я не сам . Нас компанія ,  спілка колег різного роду спеціалізації - в різний момент всі розподіляються по замовленнях
Де si знаходить ваша фірма (адрес) ?
Записаний

Ремонт TFT моніторів , якість , гарантія
Remkomplekt
« Відповідь #10 : 25 Лютого 2011, 10:48:52 »

Хотів би спитати чи ремонтуєте двд приводи, і чи доцільно їх взагалі ремонтувати

ДВД приводи ремонтуються .
Є питання рентабельності .
Якщо є умова , що замінні деталі привода - беруться з аналогічного лому-розбору-шрота , тобто дармові , то можна ремонтувати .
Наприклад лазер , деякі елементи механіки .
А так - якщо купувати , замовляти нові замінники - то нема змісту у ремонті .
Дорого так , що краще купити новий .
Це фактично звязано з здешевленням нових приводів ДВД .

Я пишу відповідь - маючи на увазі ДВД приводи для компютерів .
-----------------------

Що стосується ДВД побутових , то вони значно дорожчі компютерних , тому там ремонт в більшості випадків - поки що доцільний і вигідний для замовника .
Це щодо ДВД побутових - типу програвачі , з підсилювачем НЧ тим більше доцільно .

Відповідь від: 25 Лютого 2011, 10:38:20
Де si знаходить ваша фірма (адрес) ?

Декілька дислокацій . Компанія складається з декількох спеціалістів . Залежить від спеціалізації і типу питання ремонта .
В форумі тут представлений телефон спільний , по якому висняється питання , а потім хто як - залежить що треба .
Телевізори і ДВД окремо , інші розділи - окремі мають дислокації майстра .
Так склалось .

Відповідь від: 25 Лютого 2011, 10:42:23
Ремонт складної побутової техніки .

Сучасні телевізори LCD-TFT , монітори компютерні .

Програвачі DVD , домашні кінотеатри .

Мікрохвильові печі .

Стабілізатори живлення , адаптери живлення (блоки , модулі) .

Телефон 068 188 2737
Записаний
hacjka
« Відповідь #11 : 25 Лютого 2011, 11:56:53 »

Крейзі LCD теліка на продаж не маете??..не менше 32 дюймів
Записаний

Куплю неробочи РК(LCD) телевізори,в любому стані на запчастини
ціна обговорюеться.
Remkomplekt
« Відповідь #12 : 25 Лютого 2011, 12:13:23 »

LCD теліка на продаж не маете??..не менше 32 дюймів

У нас нема продажу . Тільки ремонт .

Ми співпрацюєм з деякими продавцями .

Рекомендую відвідати маленький приватний  магазин "Побутова Техніка" - біля старої Швидкої Допомоги в центрі .(Я забув зараз яка вулиця  Посмішка )
Розове Фламінго .
Маленький магазин , де власник - продавець і поставщик .. Ціни нормалізовані , і всякі добрі для покупця поступки .
Індивідуалний підхід  - якого нема в великих маркетах .

Можливо замовити . Рекомендуєм , по причині того , що знаєм цього продавця - як хорошого , нормального в своїй справі .. 
Інколи просить порад у нас , з деякими підключеннями і тд ..

Записаний
ARNI
« Відповідь #13 : 25 Лютого 2011, 13:32:19 »

LCD теліка на продаж не маете??..не менше 32 дюймів

У нас нема продажу . Тільки ремонт .

Ми співпрацюєм з деякими продавцями .

Рекомендую відвідати маленький приватний  магазин "Побутова Техніка" - біля старої Швидкої Допомоги в центрі .(Я забув зараз яка вулиця  Посмішка )
Розове Фламінго .
Маленький магазин , де власник - продавець і поставщик .. Ціни нормалізовані , і всякі добрі для покупця поступки .
Індивідуалний підхід  - якого нема в великих маркетах .

Можливо замовити . Рекомендуєм , по причині того , що знаєм цього продавця - як хорошого , нормального в своїй справі .. 
Інколи просить порад у нас , з деякими підключеннями і тд ..
Я навпаки тільки погане чув про власника.
Записаний

Кто в верности не клялся никогда, тот никогда и клятву не нарушит (Платон)
Garrett
« Відповідь #14 : 24 Червня 2011, 15:20:54 »

Підскажіть де можна сабвуфер відремонтувати? Дякую!
« Останнє редагування: 24 Червня 2011, 17:40:08 від Garrett » Записаний

КУПЛЮ МАШИНУ ВРЕМЕНИ. Можно Б/У...
romashkin
« Відповідь #15 : 24 Червня 2011, 16:13:17 »

Я навпаки тільки погане чув про власника.
ага, відношення до клієнта, ніби ти щось винен. після розмови залишись негативне враження і пропало бажання щось там купувати. 
Відповідь від: 24 Червня 2011, 16:11:18
ідскадіть де можна сабвуфер відремонтувати? Дякую!
якщо вийшов з ладу сам динамік, то є в Калуші дядько, що реставрує.
Записаний
Garrett
« Відповідь #16 : 24 Червня 2011, 17:52:37 »

Система 5.1! Коли трохі поробив, то перегрівався і сам виключався! Потім постоїть і дальше працює!
Як, ще працював, то 2 входа з 5 уже не працювали! Потім я його розібрав і там шось затрощало(заіскрило) не знаю
І від тоді уже ні яких признаків життя не подавав Сумний
Записаний

hacjka
« Відповідь #17 : 25 Червня 2011, 07:54:41 »

пиши.вирішим твою проблему.
« Останнє редагування: 25 Червня 2011, 08:23:11 від hacjka » Записаний

Куплю неробочи РК(LCD) телевізори,в любому стані на запчастини
ціна обговорюеться.
Garrett
« Відповідь #18 : 25 Червня 2011, 13:34:46 »

Скілки десь буде коштувати і куда можна привезти?
Записаний

сонечко я
« Відповідь #19 : 27 Червня 2011, 02:15:06 »

А у мене не працює СД-ДВД привод у музикальному центрі. Не крутиться і весь час пише: "Диск ерор". Хтось ремонтує таке недорого на дому?
Записаний

-   мамо, візьми мене з собою
-   Дашенька, а що ти там будеш робити?
-   Як що? Романтикувати
Сторінок: [1] 2   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша