Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 19:24:25
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Насалик балотуватиметься не у Калуші — “там, де Сич” (1 коментар)
- Володимир Іваницький: Суд видав припис про арешт правозахисниці, яка брала участь в “Автомайдані” (1 коментар)
- Проблема з поставкою медикаментів у Калуську ЦРЛ вирішена
- На День Калуша Лепса не буде, зате буде Бабурка! (4 коментарі)
- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 [2]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Утеплення будинків та квартир  (Прочитано 1300 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
OrK
« Відповідь #20 : 31 Жовтня 2011, 09:31:07 »

подивиться наш народ цей фільм і буде мозги парити віконним фірмам при монтажі вікон мол це докрутіть, оце доклейте і т.д.

Подивився цей фільм, перечитав багато - пішов по фірмах. Попарив мозги - реакція на мене була різна Посмішка Тільки на двох фірмах були люди які хоч трохи орієнтуються у своїй справі. І на одній із них коли я почав розпитувати як вони роблять монтаж і чи можуть зробити монтаж згідно ГОСТу, як у фільмі, чесно сказали що ні. Такий монтаж мені обійдеться дуже дорого...на їх думку в нас, в Калуші, такого мені ніхто не зробить Посмішка

P.S. Раніше два рази мав справу з монтажниками - ні з одними не розійшовся по хорошому - вони слабо уявляють що таке "рівень". Чого тільки не придумують то стеля коса , то профіль кривий, в кінці-кінців переставляють вікна з рівнем Посмішка але уже абияк, тому що розхідного матеріалу пішло в 2 рази більше Посмішка
Записаний
Сторінок: 1 [2]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша