|
влад
|
 |
« : 15 Лютого 2011, 13:57:56 » |
|
Утепляємо приватні будинки та квартири на любій висоті. Вартість від 150грн/м.кв з матеріалами. Всі різновиди ремонтних робіт.Сантехніка.Електромонтаж. Є ліцензія.Люба форма оплати. Будь які умови співпраці. тел.: 0958665087, 0983742497
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
влад
|
 |
« Відповідь #1 : 02 Березня 2011, 12:48:28 » |
|
Утепляємо приватні будинки та квартири на любій висоті. Вартість від 150грн/м.кв з матеріалами. ТІЛЬКИ ЗАРАЗ ПРИ ПОЕРЕДНЬОМУ ЗАПИСІ ЗНИЖКА!!! ДІЄ ДО ПОЯВИ СТАБІЛЬНОГО ТЕПЛА (+5...+7). 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #2 : 29 Червня 2011, 08:59:52 » |
|
Чим утепляєте? Чув шо зараз люди вже відказуються від пінопласту через те, що на ньому утворюється конденсат і стіни мокріють.
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
gaar
|
 |
« Відповідь #3 : 29 Червня 2011, 23:28:12 » |
|
З власного досвіду,щоб було тепло і в кімнатах ,на вікнах всердині небуло конденсату потрібно:1-вікна мають бути поставлені насовість нівякому разі робітники немають економити монтажну піну,у мене після піршоі зими УСІ вікна перезапінені і відкоси перероблені коштувало подвійно тому контролювати і дивитись за руками ,після перезапінення ніякого конденсату на вікнах неутворювалось.Продавці вікон коли клієнти звертається з такими питаннями втирають, що провітрювання і витяжка вирішить проблему. Утеплювати потрібно дах,стрих,поможливості і фундамент.Я утеплював 10 см пінопластом,чому пінопластом легша кінцева обробка і нижча ціна,утеплівати можна і скловатою і опилками, соломою http://de.wikipedia.org/wiki/W%C3%A4rmed%C3%A4mmung ,там інші проблеми гризуни ,оси ... і зовнішній вид тяжче докінчити.Ніяких проблем з конденсатом немає ,хто говорив нехай надасть фото і режим системи опалення,в пості написано за конденсат а невказано де утворюється,в кімнатах може утворуватись від поганоі ізоляціі підлоги,фундаменту під лігарами вітер гуляє зимою і відсутня ізоляція даху і стриху,Економія на ізоляціі зводить на нівець саму ізоляцію.Реальні 26 градусів були цілу зиму,на 190кв.м і з меншими фінансовими витратами за попередній опалюваний сезон.Вложено правда також було немало.
|
|
|
|
|
Записаний
|
ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
|
|
|
|
|
|
LEB
|
 |
« Відповідь #5 : 30 Червня 2011, 09:05:07 » |
|
у друга, який утеплив хату пінопластом, вода чуть не ллється з електричних коробок...цеж який такий майстер надорозумив затеплювати хату з середини 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Мілана
|
 |
« Відповідь #7 : 30 Червня 2011, 13:32:07 » |
|
.цеж який такий майстер надорозумив затеплювати хату з середини Я теж від майстрів чула, що утеплювати пінопластом треба тільки ззовні, бо буде конденсат. Тут справа не у пінопласті.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
gaar
|
 |
« Відповідь #8 : 30 Червня 2011, 18:32:16 » |
|
у друга, який утеплив хату пінопластом, вода чуть не ллється з електричних коробок...  перший раз чую .цеж який такий майстер надорозумив затеплювати хату з середини ну тоді без коментаріів 
|
|
|
|
|
Записаний
|
ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
|
|
|
|
Dron
|
 |
« Відповідь #9 : 30 Червня 2011, 21:35:56 » |
|
З власного досвіду,щоб було тепло і в кімнатах ,на вікнах всердині небуло конденсату потрібно:1-вікна мають бути поставлені насовість нівякому разі робітники немають економити монтажну піну,у мене після піршоі зими УСІ вікна перезапінені і відкоси перероблені коштувало подвійно тому контролювати і дивитись за руками ,після перезапінення ніякого конденсату на вікнах неутворювалось.Продавці вікон коли клієнти звертається з такими питаннями втирають, що провітрювання і витяжка вирішить проблему. Тут справа не в піні. Там пароізоляційна плівка наклеюватись має. Нашим шарашкіним канторам по монтажу вікон ще далеко до ідеалу. Якщо цікаво можу показати відео.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ARNI
|
 |
« Відповідь #10 : 01 Липня 2011, 08:17:59 » |
|
З власного досвіду,щоб було тепло і в кімнатах ,на вікнах всердині небуло конденсату потрібно:1-вікна мають бути поставлені насовість нівякому разі робітники немають економити монтажну піну,у мене після піршоі зими УСІ вікна перезапінені і відкоси перероблені коштувало подвійно тому контролювати і дивитись за руками ,після перезапінення ніякого конденсату на вікнах неутворювалось.Продавці вікон коли клієнти звертається з такими питаннями втирають, що провітрювання і витяжка вирішить проблему. Тут справа не в піні. Там пароізоляційна плівка наклеюватись має. Нашим шарашкіним канторам по монтажу вікон ще далеко до ідеалу. Якщо цікаво можу показати відео. Покажіть.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Кто в верности не клялся никогда, тот никогда и клятву не нарушит (Платон)
|
|
|
|
LEB
|
 |
« Відповідь #11 : 01 Липня 2011, 08:33:43 » |
|
"що провітрювання і витяжка" -це прблеми не вирішить але допомагає вирішувати,а ще найбільше зло-це коли пообліплюються гумовими обоями аж по стелю.В квартирі як в теплиці,цвіль появляється,повітря хоч ножем ріж і головне що провітрюється квартира.Коли порадив зняти хоча б зі стіни з вікном обої як через неділю були у мене з каняком і довольні як слоники. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Dron
|
 |
« Відповідь #12 : 01 Липня 2011, 16:58:57 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ARNI
|
 |
« Відповідь #13 : 01 Липня 2011, 20:36:20 » |
|
DronВ Калуші жодна з фірм так не встановлює вікна. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Dron
|
 |
« Відповідь #14 : 01 Липня 2011, 21:08:06 » |
|
ARNI
Знаю. Калуські бариги вікон звикли на всьому економити, та і не тільки калуські.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ARNI
|
 |
« Відповідь #15 : 27 Жовтня 2011, 20:17:29 » |
|
Хто знає чи на Калуському заводі "Пінопласт" продають їхню продукцію ("Карпатська кераміка" - продає)? Чи хто знає який пінопласт (марки) вони виготовляють?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #16 : 27 Жовтня 2011, 22:41:04 » |
|
подивиться наш народ цей фільм і буде мозги парити віконним фірмам при монтажі вікон мол це докрутіть, оце доклейте і т.д.
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #17 : 27 Жовтня 2011, 23:16:30 » |
|
Хто знає чи на Калуському заводі "Пінопласт" продають їхню продукцію
Продають точно. А от які марки не знаю.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #18 : 28 Жовтня 2011, 16:57:29 » |
|
подивиться наш народ цей фільм і буде мозги парити віконним фірмам І що тут поганого, що люди хочуть якісне? Ми ж свою роботу стараємось виконувати на совість, чому не хотіти такого і від інших? Це ж наше житло, а не тимчасове приміщення.
|
|
|
|
|
Записаний
|
 | - мамо, візьми мене з собою - Дашенька, а що ти там будеш робити? - Як що? Романтикувати |
|
|
|
|
ARNI
|
 |
« Відповідь #19 : 28 Жовтня 2011, 20:25:10 » |
|
Хто знає чи на Калуському заводі "Пінопласт" продають їхню продукцію
Продають точно. А от які марки не знаю. Дякую.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|