|
yurko
|
 |
« Відповідь #180 : 12 Травня 2011, 13:48:55 » |
|
А звідки інфа, що паркан саме Сікора ставить а не власники кінотеатру?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Люся
|
 |
« Відповідь #181 : 12 Травня 2011, 14:08:38 » |
|
Інфи нема, тільки власні спостереженя, оскільки паркан іде навколо території Асторії а не навколо Відродження... Тому я і подумала, що це не Відродження обгороджує від себе Асторію, а Асторія обгороджується від Відродження... Так чи інакше - піди подивись на ту парнографію в самому центрі.. Думаю Відродження мало б щось пояснити громаді з цього приводу, чи ні?
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #182 : 12 Травня 2011, 14:46:05 » |
|
Люсю, я там щодня є. Але мені здалося навпаки, що то Відродження робить паркан. Люди що його ставлять підходять до Відродження, а не в Асторію
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Люся
|
 |
« Відповідь #183 : 12 Травня 2011, 15:14:08 » |
|
Мені байдуже хто його робить - мене цікавить - хто дозволив поставити паркан посередині площі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
|
|
|
|
koliaillich
|
 |
« Відповідь #184 : 12 Травня 2011, 22:37:19 » |
|
Мені байдуже хто його робить - мене цікавить - хто дозволив поставити паркан посередині площі.
А кто запретит?
|
|
|
|
|
Записаний
|
«Единственное, что необходимо для торжества зла — это бездействие хороших людей.»
|
|
|
|
Pablo Escobar
|
 |
« Відповідь #185 : 12 Травня 2011, 22:39:40 » |
|
п. Сікора звичайно боїться за свій бізнес але .... !!! площу можна б було там гарну зробити з фонтаном з лавками і все таке, а всі що тут виписують люди видно що дуже заздрісні !!!!! кінонеатер непрацює вже років 20 всі ходили його там о...какували навкруги, сморід на пів центру стояв, то тим людям з тих будиночків несмирділо а як почали будувати то вже тріщини пішли )))) !! почали його робити всі зразу зрозуміли що там люди будуть заробляти гроші і всіх зразу "Жаба" задавила, як і всіх Українців )))) хай працюють буде створено робочі місця, підете кіна подиветесь, справді може буде щось європейське! і ще назву треба залишити як при Союзі Ленінський )))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #186 : 12 Травня 2011, 23:32:19 » |
|
і ще назву треба залишити як при Союзі Ленінський ))) ха . хороша назва для кінотеатру " союз " . і думай що хочеш і крути як зможеш
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
kac
|
 |
« Відповідь #187 : 13 Травня 2011, 07:05:25 » |
|
назву незнаю яку запропонувати! але я чую що далі піду в церкву свічку ставити за кінотеатр лиш би його доробили,а не закинули з часом
|
|
|
|
|
Записаний
|
While (!Life.EOF) { You.Money+ ; You.Girls.Add(new Girl(90,60,90)); BeHappy(); } 
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #188 : 13 Травня 2011, 09:13:02 » |
|
Нині вже видно, що то суто обгороджувальний будівельний паркан. Так що постійного може і не буде. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Люся
|
 |
« Відповідь #189 : 13 Травня 2011, 10:43:52 » |
|
всіх зразу "Жаба" задавила не треба судити по собі про всіх. Кажуть про себе... Мене хвилює не це, а те, що у нас робиться завжди все по -тихому. Зараз вони відгородили півценту ніби-то для будови, а потім по-тихенькому виявиться, що то їхня приватна земля... потім будемо питати - "хто дав?" - ніхто не знає, тих уже нема і т.д.... і за браком виходу доведеться змиритися... Будемо тільки поміж себе собі під ніс бурчати - "от колись була площа, тепер нема"... У нас так робиться багато речей - спочатку запевняють нас що все гаразд, потім, коли провернуть свій гешефт - ставлять перед фактом; а ми дивимося на ті паркани як той баран, що дивиться на нові ворота...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Крістіна М.
|
 |
« Відповідь #190 : 13 Травня 2011, 14:26:35 » |
|
Мене дивує, що побутує думка про те, що це згодом буде приватна земля. Можу з впевненістю сказати, що це не так!!! Так парканом загороджено і це робиться всюди на будівельних майданчиках для Вашої ж безпеки. Це все тимчасово. Зараз виконуються так звані "грязні роботи", все розчищається і прибирається. Тому, щоб не сталося ніяких ексцесів, то потрібно так робити!!! На рахунок сміття, то це не в нашій компетенції. Будівельна компанія займається цим всім сама. Відповідно це їхні справи, куди вони викидують сміття і що взагалі з ним роблять!!!
[/shadow][/glow][/b][/color]
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #191 : 13 Травня 2011, 14:31:44 » |
|
На рахунок сміття, то це не в нашій компетенції. Будівельна компанія займається цим всім сама. Відповідно це їхні справи, куди вони викидують сміття і що взагалі з ним роблять!!! А завтра міськвиконком (або сесія міськради) зобов'яже зупинити роботи і це вже стануть "ваші справи"...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
beauty
|
 |
« Відповідь #192 : 13 Травня 2011, 22:48:21 » |
|
На рахунок сміття, то це не в нашій компетенції. Будівельна компанія займається цим всім сама. Відповідно це їхні справи, куди вони викидують сміття і що взагалі з ним роблять!!! Як добре, що завжди можна спихнути на когось іншого  Оце так всюди в нашій державі. А, що мають говорити ті люди, біля будинків яких те сміття висипають? Звернуться, наприклад, в міську раду, там скажуть, звертайтесь до власника, власник скаже На рахунок сміття, то це не в нашій компетенції. Будівельна компанія займається цим всім сама. Відповідно це їхні справи, куди вони викидують сміття і що взагалі з ним роблять!!! , а майстри скажуть, що вони взагалі не місцеві і куди їм сказали вивозити, туди й вивозять, і все знов пішло по колу, а біля людей вже виросте стіна буд. відходів за той час, а правди так і не знайдуть  Звичайно це супер, що в місті буде щось на кшталт сучасного закладу, який поєднає в собі розваги для різних вікових груп  , цивілізований заклад, то, може варто й цивілізовано провести ремонтні роботи?
|
|
|
|
|
Записаний
|
If one doesn't have what one loves one must love what one has 
|
|
|
|
KATRIN
|
 |
« Відповідь #193 : 13 Травня 2011, 23:15:06 » |
|
27 травня - офіційна презентація нашого проекту!!! Де ,в котрій годині? Гадаю не в кінотеатрі? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...
|
|
|
|
ціта
|
 |
« Відповідь #194 : 14 Травня 2011, 17:22:41 » |
|
Тільки, що проходилапо площі -в же відгородили пів пдощі вздовж вулиці  Не зрозуміло для чого? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #195 : 14 Травня 2011, 17:34:17 » |
|
Ну типу щоб будову відгородити, але таке враження, що збираються кінотеатр аж туда розбудовувати 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #196 : 14 Травня 2011, 20:53:26 » |
|
На рахунок сміття, то це не в нашій компетенції. хм . не пробували продати ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
орхiдея
|
 |
« Відповідь #197 : 18 Травня 2011, 11:41:07 » |
|
Вітаю. Дуже гарно у нас навчилися писати. Огорожі, присвоєння площі, але ніхто не хоче повідомити жителів міста, саме головне. Що, готель з Асторією та ділянка біля нього, є давно власнісьтю пані Сікори "приватизовано". Згідно безпеки, всі будівельні організації і не тільки в Калуші встановлюють огорожі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #198 : 18 Травня 2011, 15:11:04 » |
|
Що, готель з Асторією та ділянка біля нього, є давно власнісьтю пані Сікори "приватизовано". чому ж вона не огородить , обкопає глибоким урвищем , обкрутить колючкою і не посадить по куткам кулеметників ??? щось дивно - напевне її кинули і не дали у справжню власність ту ділянку біля асторіі
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Крістіна М.
|
 |
« Відповідь #199 : 18 Травня 2011, 15:55:34 » |
|
Знову ж таки, на рахунок сміття... зараз на будівельному майданчику працює місцева будівельна компанія. Вона вирішує, куди викидати це сміття. Ми й гадки не маємо і ми не розказуємо, що сміття потрібно викидувати саме туди! чи десь в інше місце!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|