|
advokat
|
 |
« Відповідь #100 : 05 Липня 2011, 15:34:18 » |
|
Оце було б цікаво. Якби ще про "нічию" не домовлялись, мали б на що подивитись.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
informator
|
 |
« Відповідь #101 : 05 Липня 2011, 16:55:25 » |
|
Тепер щей старший Кличко хоче Хею фасад начистити... Шкода хлопця, але треба по гривні на вінок скидатися.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
derevynka
|
 |
« Відповідь #103 : 16 Липня 2011, 06:19:01 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі . http://vimeo.com/12698818 -- Радянська історія
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #104 : 26 Вересня 2011, 19:59:12 » |
|
Я не являюсь великим фанатом боксу, але цей недавній ролик, на який я випадково натрапив переглядаючи новини, не залишив байдужим:) Після його перегляду я ще довго не міг визначитись хто ж з них трьох у ринзі виглядає більшим бовдуром:) 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #105 : 26 Вересня 2011, 20:04:29 » |
|
Суддя після матчу признався, що він не давав команди "Бокс". А взагалі Ортіса жаль - гарно виглядав в цьому поєдинку.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
|
|
DVania
|
 |
« Відповідь #107 : 19 Лютого 2012, 14:02:10 » |
|
Боксерський бій Кличка і Чісори "продовжився" на прес-конференції Скандалом затьмарився поєдинок в Мюнхені між суперважкоатлетами Віталієм Кличком і Дереком Чісорою. Крім того, що британець ще під час передматчевого зважування дав супернику ляпаса, а на рингу перед самим боєм плюнув водою в обличчя Володимиру Кличко, на прес-конференції після поєдинку Чісора побився зі своїм співвітчизником -- Девідом Хеєм. Причому для того, щоб вгамувати обох представників Туманного Альбіону, довелося викликати поліцію. Про це повідомляє uaboxing. Як виявилося, Чісора і його промоутер Френк Уоррен вирішили використати цей момент для того, щоб спонукати Хея знову вийти на ринг -- хоча б проти того ж Чісори. Приводом стало і те, що менеджер братів Кличків Бернд Бенте сказав, що більше не хотів би вести справи з британськими боксерами. Це і змусило Хея прямо на прес-конференції почати задавати питання, мовляв, а з які ж на це підстави? Побачивши у залі Хея, Чісора звернувся до нього з глузуванням: "Девід, як твій палець? Ти і я можемо вийти один проти одного в Лондоні. Через Хея зіпсувалися відносини з телекомпанією Sky Sports і тепер страждають всі молоді боксери, тому я збираюся набити його за це. Якщо Девід Хей боєць, він повинен битися проти мене. Давай будемо битися -- ти і я". Тим самим Чісора спровокував Хея, який, як відомо, програв Кличку, зокрема через травму пальця на нозі. Спікер прес-конференції, а також Уоррен ніяк не могли заспокоїти Хея, який у відповідь випустив гнівну тираду про те, який він великий боксер і чому Чісора з ним не бився раніше. "У тебе три поразки підряд", -- відповів Хей. Після цього Чісора зі словами "Ти мені хочеш сказати все в обличчя? То скажи мені!" З цими словами Дерек встав з-за столу і попрямував до Хея. Після кількох слів почалася бійка, в якій взяли участь не тільки боксери, але і тренери. Темношкірий амбал Чісора, отримавши оковий від Хея в обличчя, упав назад. Під час бійки Хей схопив штатив від фотоапарата, а Чісора пляшку. Після того, як охороні вдалося роз'єднати боксерів-хуліганів, Хей пішов, а на авансцену вийшов його тренер Адам Бут з розбитою головою. У своїй травмі він звинуватив Чісору: "Це ти тримав пляшку в руках". Чісора пробував вибачитись і витерти кров з обличчя Бута. Після хвилини гарячих з'ясувань, Бут звернувся до менеджера братів Кличків, які увесь цей час спокійно спостерігали за тим, що відбувається. Бут заявив, що він винен в тому, що бій між Хеєм і Віталієм не відбувся. А ще він додав, що вони чекають його дзвінка, і готові до поєдинку в будь-який час. "Я дуже розчарований. Це зайшло надто далеко. Бокс не повинен бути таким. На прес-конференції не повинно бути закривавлених осіб. Бій повинен проходити в ринзі. Я збентежений", -- заявив Володимир Кличко. Тепер своє має сказати німецька поліція, яка буде з'ясовувати всі обставини бійки. Також заяву мають зробити боксерські організації. Експрес online
prostouser в темі світові новини виклав ще і відео http://forum.kalush.info/index.php/topic,3049.msg121610/topicseen.html#msg121610
|
|
|
|
« Останнє редагування: 19 Лютого 2012, 14:10:43 від DVania »
|
Записаний
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #108 : 20 Лютого 2012, 15:47:00 » |
|
Наші Клички молодці  Достойні представники нашої країни  Дуже виховані і спокійні, особливо після таких дій  . І як то можна так себе поводити  (то я про Чісору)
|
|
|
|
|
Записаний
|
Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым (No items to show)
|
|
|
|
advokat
|
 |
« Відповідь #109 : 20 Лютого 2012, 15:53:40 » |
|
Пора вже Віталію завершувати кар'єру в боксі. Я вже переживала, що не дотяне
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #110 : 20 Лютого 2012, 17:44:04 » |
|
сьогодні вже оголосив, що завершує. мовляв, через порвані "зв'язки". думаю, насправді, через втому і вік. шкода. епоха Кличків закінчується. але - на все свій час! і піти теж треба вчасно і гордо. а то будуть тобі всякі придурки плювати в обличчя, як Чісора!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
advokat
|
 |
« Відповідь #111 : 20 Лютого 2012, 17:59:28 » |
|
так, втомився він видно. 40 років для спорту - поважний вік.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
lion
|
 |
« Відповідь #112 : 20 Лютого 2012, 19:14:20 » |
|
Український суперважкоатлет Віталій Кличко, чемпіон світу за версією WBC розглядає можливість про відхід з професійного боксу. "Через травму плеча Віталій Кличко думає закінчувати боксерську кар'єру, та й вік уже не той, за 40 стукнуло", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що Кличко має намір піти непереможеним. Як повідомлялося, в 12-раундовому поєдинку в німецькому Мюнхені на арені "Олімпіахалле" Кличко виграв у Чісори за очками одноголосним рішенням суддів - 118:110, 118:110, 119:111. Після бою Кличко зізнався, що отримав пошкодження в 4-му раунді. "Вісім раундів мені довелося боксувати практично без лівої руки, - сказав Віталій. - Я не міг нормально рухати лівою рукою " http://ukrlife.net/vitaliy-klichko-dumaet-uhodit-iz-boksa-vitaliy-klichko-dumaet-uhodit-iz-boksa/
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #115 : 03 Березня 2012, 08:55:47 » |
|
якісь в нього такі, як би сказати, шортики не стандартні  ... Не солідно, і гольфик... Ну але як він наш, то - гордість 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым (No items to show)
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #116 : 03 Березня 2012, 15:20:03 » |
|
шортики не стандартні ... Не солідно, і гольфик... Не на це треба увагу звертати 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #117 : 03 Березня 2012, 15:28:07 » |
|
та я на все звертаю увагу 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ksenya
|
 |
« Відповідь #118 : 05 Березня 2012, 09:33:03 » |
|
Кличко, як завжди, молодець  П.С. Одне зле: не знала про бій ,тому дивилась в повторі, а я так повтори не люблю.... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
kocmoc
|
 |
« Відповідь #119 : 05 Березня 2012, 11:25:06 » |
|
а я так повтори не люблю.... А як на рахунок повторів,що не забуваються... в інтимному житті? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|