Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 00:47:30
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
- ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА КАЛУША (3 коментарі)
- На вул. Винниченка у Калуші горіла квартира. 76-річний власник — загинув
- Насалик: Льодова арена у Калуші вже не носить ім’я Бандери. Вплинути може тільки обласна рада
- У Калуші на День міста запрацює один фонтан — панна з голубами на пл. Героїв
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 [2]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Нова Пошта  (Прочитано 2592 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
syddia
« Відповідь #20 : 22 Червня 2011, 11:09:11 »

Тато і у Франику Нова Пошта також розрослась, бо зявились ще два склади, але туди доставляють товар вагою до 30 кг. Посмішка
Записаний

Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... Посмішка
Tandylight
« Відповідь #21 : 18 Жовтня 2011, 15:56:44 »

Нова пошта в Калуші знаходиться за адресою:
вул. Каракая, 34
т. (03472) 6-61-61
пн-пт 09.00-19.00 сб 09.00-15.00.
Записаний
BanderiveC
« Відповідь #22 : 18 Жовтня 2011, 16:40:52 »

Всім хто не знає: їдете на Каракая по Рубчака. Повертаєте не коло 555, а на наступному повороті (як на обїздну дорогу). Далі їдете до заправки ТНК і по правій стороні Нова пошта.
Записаний

Experientia est optima magistra...

Richi
« Відповідь #23 : 18 Жовтня 2011, 17:58:42 »

А хіба Нова Пошта не знаходиться на Коновальця в самому кінці. навпроти колишньої музшколи (чи теперішньої - зараз не в курсі)?
Записаний

Tandylight
« Відповідь #24 : 18 Жовтня 2011, 20:07:05 »

А хіба Нова Пошта не знаходиться на Коновальця в самому кінці. навпроти колишньої музшколи (чи теперішньої - зараз не в курсі)?
Вона знаходилась на Коновальця, 15, але судчи з історії чату з 8 го числа її перенесли на Каракая.
Відповідь від: 18 Жовтня 2011, 20:05:28
Телефон для довідок: (050) 405-37-85
Записаний
KATRIN
« Відповідь #25 : 18 Жовтня 2011, 23:14:37 »

Всім хто не знає: їдете на Каракая по Рубчака. Повертаєте не коло 555, а на наступному повороті (як на обїздну дорогу). Далі їдете до заправки ТНК і по правій стороні Нова пошта.

Відповідь від: 18 Жовтня 2011, 23:11:56
Дякую,мені якраз треба.Але ти не написав чи вправо чи вліво Підморгую повертати,виїдем в обидвох випадках на об"їзну  Підморгую Добре що хоч ТНК, як орієнтир  Посмішка
Записаний

Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...
yurko
« Відповідь #26 : 19 Жовтня 2011, 15:38:24 »

Нова пошта вбила мене на повал такою заявою:
Вантажі, що приходять до нас у суботу ми доставляємо на місце у понеділок.
Реально то було о 18:15 у понеділок і я хоч вже мав сплановану зустріч, мусів сидіти вдома і чекати на посилку.

Хлопці приїхали чемні, віддали все як належить, але я бачу що звичайна пошта дуже часто виявляється кращою з доставкою.

На тому тижні був прикол, коли лист з Франківська дійшов до нас у той же день!  Шокований

А бандерольки з інтернет магазинів мені просто у поштову скриньку заносять.

Вже ніби і конкуренція а далі єрунда.
Записаний

Сторінок: 1 [2]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша